Много су говна изасрали овде..... Ко год да је потпалио ову масу коментара, свака му дала...
Елем, што се тиче Данила Лазовића, готивим га као глумца. Какав год да је шљам овако, као глумац је објашњавао неке ствари.
Лепо каже "антологијска сцена":
Преименујте тему у ''Дарвин вс Бог шизеније'', ионако ни на једној теми никад није доста беспотребних расправа на конто покушаја да шерпа објасни дасци да је даска а не астрална пројекција Невена СУботића на чега даска узвраћа шерпи и каже јој да је шерпа а не отелотворење уметничке слободе. Јупи јеј.
Клечање на кукурузу увести као обавезан део физичког васпитања! А не да нам деца буду пичке које слушају Цвију и Јанка и носе дресове Кристијана Роналда. Видећете колико ће такве размажене деце на крају добровољно да оду да се замонаше код владике Пахомија!
Породично благо је била серија, која је из већине глумаца извукла максимум и направила врхунску серију. Једва чекам да је опет репризирају, није била од 2011. :Ѕ
Погледај пар постова изнад, онај мој пост..
Не могу да се сетим где, али он је радио и доста оних синхронизација за анимиране филмове...
Оно кад чујем на крају: "Гласове позајмили Ненад Ненадовић, Данило Лазовић..."
Lemaja, banalizuješ. Da ne ulazimo u raspravu oćutaću, ako treba priznajem da nisam na nivou sagovornika...
kako sad banalizujem? ne banalizujem, nego, dizvineš, ulazim u srž problema....
marcipan, priznaj da si feministkinja, priznaj da ne briješ noge!!!!11
Nije to srž... Gomila ljudi danas uopšte ne poklanja pažnju vaspitanju dece. Po meni je bolje imati radikalne mere vaspitanja, nego nikakve...
Лемајо, како би ти сад покојни Данило Лазовић налупао пе-шес дандара оном својом шакетином.
pa znači, škola i crkva treba da ih vaspitavaju?
izvini, a koje su to radiklane mere? klečanje na kukuruzu? elektrošokovi?
Kakve veze Danilo Lazović ima sa svećenjem vodice i preljevom groblja? ;-)
hahaha radjard, mogo bi samo da pokuša. pokušavali su i veći i jači od njega, al um caruje, snaga klade valja :D
on je bio jako pametan čovek, ako je o tome reč... i sjajan glumac i pobeglo se od teme previše...
podržavam kao budući profesor klečanje na kukuruzu, iznosi sam već takve metode na fakultetu, nisu odobrene...
Много су говна изасрали овде..... Ко год да је потпалио ову масу коментара, свака му дала...
Елем, што се тиче Данила Лазовића, готивим га као глумца. Какав год да је шљам овако, као глумац је објашњавао неке ствари.
Лепо каже "антологијска сцена":
http://www.youtube.com/watch?v=kBOml0G8F8k
http://www.youtube.com/watch?v=rlCI11c0Ntw
http://www.youtube.com/watch?v=f5jkHB42eiw
И гро оних сцена којих не могу тренутно да се сетим
ne znam otkud ti da je bio šljam...
Преименујте тему у ''Дарвин вс Бог шизеније'', ионако ни на једној теми никад није доста беспотребних расправа на конто покушаја да шерпа објасни дасци да је даска а не астрална пројекција Невена СУботића на чега даска узвраћа шерпи и каже јој да је шерпа а не отелотворење уметничке слободе. Јупи јеј.
Клечање на кукурузу увести као обавезан део физичког васпитања! А не да нам деца буду пичке које слушају Цвију и Јанка и носе дресове Кристијана Роналда. Видећете колико ће такве размажене деце на крају добровољно да оду да се замонаше код владике Пахомија!
БУДИ ЛАФ! ЗА КРАЉА И ОТАЏБИНУ!
Одличан глумац, толико од мене и драго ми је да има тема за ову глумачку легенду.
pa da da, radikalno vaspitanje je od danila lazovića napravilo alkosa, što ga je na kraju i dokrajčilo... ima smisla to...
UA SRETO ŠTETO! PRAVDA ZA CVIJU!!!
Породично благо је била серија, која је из већине глумаца извукла максимум и направила врхунску серију. Једва чекам да је опет репризирају, није била од 2011. :Ѕ
Jeste pa da ispadne da se spremam za klečenje na kukuruzu jer su mi ovce pobegle za velegrad :)
Nego, šta je sa ovim Danilom na ovoj temi...
Погледај пар постова изнад, онај мој пост..
Не могу да се сетим где, али он је радио и доста оних синхронизација за анимиране филмове...
Оно кад чујем на крају: "Гласове позајмили Ненад Ненадовић, Данило Лазовић..."
Још једна сцена:
http://www.youtube.com/watch?v=IjWfRE1W3Fo
Фора је да ова француска гњида из серије кога глуми Драган Николић (само лик), креше Гагићеву жену...
Njegoša je čitao...
Па добро, још је зима.. Вукајлијашице не брију ноге зими.