Danilo Lazović

1. Šta mislite o Danilu? Jeste li gledali neke od njegovih epizodnih uloga? Njegove ideje u vezi politike i crkve...
    Po meni jednu od najboljih uloga je ostvario u Portretu Ilije Pevca.

2. dobar je u Laf u Srcu, moja studentska životna priča, samo bez brkova.

3. matoree oblacxe, ajde budi dobar, pa odradi post od par jovicica jer o njegovim politickim uverenjima nemam pojma. Kao ni verskim.

4. jedan od najboljih nutricionista svog vremena

5. Neću baš toliki. Zalagao se da veronauka bude obavezan, a ne izborni predmet. Za povratak seljačkog vaspitanja i monarhije.

6. Највећи цар!

7. Bio je instruktor jednoj vojnoj jedinici za vreme rata 91. godine...

8. Објашњавао како одсећи главу усташи у што мање потеза.

9. А веронаука није обавезан предмет у Србији у основним школама?

10. А веронаука није обавезан предмет у Србији у основним школама?

bira se između veronauke i građanskog. Što je podvodi pod fakultativan predmet Sreto...

11. Није обавезно ни су средњој а не у основној.
    Мени је најјачи у улози Шћепана.

12. Thumb_lovac_u_razi
    oblakmatori

Neću baš toliki. Zalagao se da veronauka bude obavezan, a ne izborni predmet. Za povratak seljačkog vaspitanja i monarhije.

ha! pa tek sad imam negativno mišljenje o njemu!

inače, ranije i nisam imala neko baš pozitivno mišljenje o njemu, iz potpuno nepoznatog razloga. ali, verujem tom svom osećaju (koji je upravo dobio malecno utemeljenje) jerbo neke ljude jednostavno ne mirišeš, i par puta se to mje "nemirisanje" ispostavilo opravdanim...

čuš! da trujemo decu veronakuom! užas...

13. Po meni je Lemaja naš najbolji glumac, takođe mi se sviđaju ti stavovi...
    http://www.youtube.com/watch?v=5ihFI75Y0ck

14. jbg, šta ću kad nisam poklonik filozofije palanke...

edit: sad sam pogledala ovo... alkos says: "da se zna ko đe šjeda, da se zna čija je postelja".... bog da mu dušu prosti, al meni da je ovo u lice rekao, opušteno bi dobio mavaši u glavu....

15. Ima i toga. Ja sam seljačko dete, pa mi se sviđa to...

16. nema to nikake veze dal si sa sela il iz grada. i moj dečko je seljačko dete pa nije u fazonu da treba da živimo u srednjem veku...

17. po meni su to razumne ideje, ali neću sada o tome...

18. ma daaaj, šta ti je razumna ideja? da indoktriniraš decu da ljube ruke popovima koji se bogate na grbači sirotinje? ili da žena mora da zna da joj je mesto u kuhinji? ili kad se razboliš da ideš kod seoskog vrača umesto kod lekara? ajde bogati....

19. Verujem da nije mislio na takve stvari. Istina je da danas nema nikakvog reda...

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.