Danilo Lazović

1. čuš! da trujemo decu veronakuom! užas...

Ако си ти атеиста, не значи да су сви. Веронаука је изборни предмет, ко хоће-хоће, ко неће-не мора. Шта би ти, да се забрани тотално? Па дај онда да расформирамо Цркву, попове и свештена лица истерамо из земље, а патријарха спалимо на Теразијама... О каквих лобања све има...

2. Nemaču pojma, crkveni veikodostojnici se spaljuju na Vračaru.

3. Па дај онда да расформирамо Цркву, попове и свештена лица истерамо из земље, а патријарха спалимо на Теразијама

Варг апрувз
    http://24.media.tumblr.com/tumblr_m6oas1yVCG1qhm79bo1_500.jpg

4. Па дај онда да расформирамо Цркву, попове и свештена лица истерамо из земље, а патријарха спалимо на Теразијама

+++

5. HAHAHAHA, DOKTORE LEGENDO KRAJINE!

6. Шта би ти, да се забрани тотално?

Šta bi falilo.Ja veronauku u osnovnoj nisam imao al u srednjoj jesam i to mi nije promenilo mišljenje prema veri i popovima(barem većini ima jedan na sajtu što je mnogo dojaja al neću da ga imenujem ololololo).Čak štaviše sad imam gore mišljenje o njima nego pre veronauke na koju sam ne znam ni sam zašto išao.U stvari prava je dilama koji je predmet veće govno veronauka ili građansko ja na to pitanje ne bi znao da dam odgovor a išao sam na oba.Umesto tog govneta treba uvesti neki koristan predmet ako ništa drugo barem jedan čas fizičkog korisniji je od lupetanja koje neki nazivaju časom

7. e retardu, retardu...

a gde sam ja rekla da sam ateista? to je kao prvo...

kao drugo, gde sam rekla da treba zabraniti veronauku, gde sam istakla da veronauka kao izborni predmet ne valja?

kao treće, što se tiče crkve, gde sam ja rekla da bilo koga, bilo gde, bilo kada treba spaljivati? da li ti ja delujem kao osoba koja voli da spaljuje ljude? i da li sam igde rekla da bilo čiju veru i/ili religiju treba zabranjivati?

kao četvrto, o kojoj crkvi pričaš? ovoj? http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/281772/Pahomije-od-SPC-dobio-orden-Beli-andjeo

e retardu, retardu....

8. Ne možeš ni ti Lemaja tako posmatrati stvari. Vera treba da bude u čoveku, a ne u crkvama, ako čekaš da popovi i sveštenici budu za uzor, to se verovatno neće desiti skoro. Čovek ako veruje, treba da veruje zbog sebe, lično i bez posrednika. Mislim da je vera i patrijarhalno vaspitanje, jedna jako pozitivna stvar. Ne bi dolazili do toga, da se ljudi danas plaše ako dobiju žensko dete...

9. Vera treba da bude u čoveku, a ne u crkvama

Amin u stravi vera i jeste u čoveku samo što ovi drugi vekovima pokušavaju da uvere narod u ovo drugo

10. Ma uvesti ONO i DSZ umjesto muzičkog, likovnog, vjeronauke i građanskog. I domaćinstvo bar deset časova sedmično.

11. Čovek ako veruje, treba da veruje zbog sebe

pa tu se ja sa tobom slažem milion posto. kakve veze crkva ima sa duhovnošću? a što se tiče PARTIJAhalnog vaspitanja, poserem ti se na njega, MARTRIJArhat je keva :)

ja sam samo rekla da neću da MOJOJ deci (koju nemam lololo) veronauka bude OBAVEZAN predmet, jer kao prvo verujem u EVOLUCIJU, i totalno mi je retardirana ideja da smo nastali od adama i eve, jer kad pogledaš, da smo od njih nastali to bi značilo da su njihovi unučići produkt incesta... o ostalim nelogičnostima u bibliji neću ni da počinjem. on the record, isus je bio kraljina, i njega do jaja gotivim...

ali retard je iz moje izjave da veronauka ne treba da bude OBAVEZNA, izvukao zaključak da hoću da spaljujem popove... igleda da ipak nomen est omen.... bolje bi mu bilo da ne igra slagalicu, puko bi na asocijacijama...

12. e da, i ovo

Ne možeš ni ti Lemaja tako posmatrati stvari.

ko kaže da ne mogu? mogu šta ja hoću :)))

13. Mislim da je vera i patrijarhalno vaspitanje, jedna jako pozitivna stvar. Ne bi dolazili do toga, da se ljudi danas plaše ako dobiju žensko dete...

Ohoho znači priznajete strah, i to je nešto :) A čekaj, "od" ili "zbog", nije patrijarhat loš samo za žensko dete, gori je za muško. Pozitivna stvar? Auu, ali kako, kako...

14. a gde sam ja rekla da sam ateista?

Рекла си да је веронаука тровање деце, некако се само намеће да си атеиста.

kao treće, što se tiče crkve, gde sam ja rekla da bilo koga, bilo gde, bilo kada treba spaljivati? da li ti ja delujem kao osoba koja voli da spaljuje ljude? i da li sam igde rekla da bilo čiju veru i/ili religiju treba zabranjivati?

Ниси написала, нити сам рекао да си написала, само сам питао

Шта би ти, да се забрани тотално? Па дај онда да расформирамо Цркву, попове и свештена лица истерамо из земље, а патријарха спалимо на Теразијама...

kao četvrto, o kojoj crkvi pričaš? ovoj?

Православци не верују у Пахомија. Кога боли дупе шта ради тамо неки владика. Бар мене боли уво.

15. marcipan, jebote ko nas pustio iz kuhinje?!?!? i još došle ovde da iznosimo mišljenje! c,c,c....

16. Ne bih ovde da mudrujem, ali evolucija vas je dovela do toga, da se klinke od 14 godina slobodno rečeno kurvaju sa kim stignu. I po meni veronauka mora da bude obavezan predmet. Ne mislim ja da je Bog čičica koji sedi gore, ali verujem da postoji u nekom drugom obliku...

17. Рекла си да је веронаука тровање деце, некако се само намеће да си атеиста.

Pa u najmanju ruku je ružno vaspitanje ako naučiš decu da neistomišljenike nazivaju idiotima

18. I ja Lemaja, ne znam, šta nam je, da nismo militantne feministkinje, zlu trebalo.. :) Ja stvarno sve lepo, fino, ali se zaboravim...

19. sada mi je žao što se tako malo zna o Danilu, a raspravlja o beznačajnim i prežvakanim stvarima.

20. ali verujem da postoji u nekom drugom obliku...

a pa ne može tako. ako si hrišćanin, a pritom pravoslavac, il veruješ u ono što crkva propoveda, il ne veruješ. ne može napola. ne može žena da ti bude napola trudna, ili jeste ili nije.

I po meni veronauka mora da bude obavezan predmet.

misliš, po tvom mišljenju? pazi, ako ti hoćeš veronauku - imaš je. zašto bi morala da bude obavezna? zbog onih devojčica u minićima? znači, ti smatraš da crkva (veronauka) treba da bude odgovorna za njihovo vaspitanje, a ne roditelji?

ali evolucija vas je dovela do toga, da se klinke od 14 godina slobodno rečeno kurvaju sa kim stignu

kako je evolucija dovela do toga?

Православци не верују у Пахомија. Кога боли дупе шта ради тамо неки владика. Бар мене боли уво.

pa taj vladika je predstavnik boga na zemlji, ne? ako se sveštena lica ne ponašaju kako treba, kako dolikuje božijim izaslanicima, šta mi ostali da radimo?!?!?a sigurna sam da ni one dečačiće nije bolelo uvo, ali ih je sigurno malo bolela guza....

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.