Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
zasto je ovaj sajt zarazan?
Zato
Uuuuu, colde, al' ti odgovori Triša :)))
JER ima mnogo svinjskog gripa...
Dobro može i duži odgovor : jer' je ovo interaktivni i zabavan sajt za sve od 7 do 107, svako voli ovde svakoga, nema mržnje i svi se poštujemo.
lalalalala
ne obracajte paznju na mene
O i Mirjana nam stigla....Da li ste primetili da otkako stoji da je nagrada za pobednika po 5 pluseva od svakog moda, ova tema postala aktuelna na forumu?
Hahahahaha, dobro zapažanje, Nikola :)))
Štap i šargarepa su čudo!!!
Samo kad Korleone na 550-om postu promeni "nagradu" u 5 minusa od 5 moderatora, pa bude bežanija sa teme...:)))
:-)..nagrade su cudo..
Predrazinjo i RD ako budete ikada jeli cevape na Carsiji,obavezno se javite kasnije da odemo na pivu...
+
@MOTIKA
Hahahahahaahahah
@Dioklecijan
Mene si kupio. Pustiću te da pobediš u ovoj partiji :-)))))))))))))))
Bogme, Dio, ako se budu jeli kakvi ćevapi, veruj mi da ćeš biti pozvan i za njih, a ne samo za pivu :)))
Rd hvala na lijepim rijecima,Predrazinjo hvala na pozivu ali kod nas cevape na Carsiji jedu pretezeno turisti..:-)..nama je to dosadno ali volimo pizzu:-)
Nema veze, onda nek bude pica, mada ćeš sa nama i ti da se osećaš kao turista, pa mogu i ćevapi za tu jednu priliku da prodju :)
Kud ovo ne reče prošle godine, obidjoh ja Čaršiju (i pojedoh ćevape) :)))
zzzzzzzzzzzzzzzz
opet o icu i picu...
jebi ga, kad smo gladne godine...
c/p :)