Ко последњи - победник 5 ..... 777 пост побеђује (награда: по 7 плусева од 5 модова)

1. zasto je ovaj sajt zarazan?

2. Uuuuu, colde, al' ti odgovori Triša :)))

3. JER ima mnogo svinjskog gripa...

4. Dobro može i duži odgovor : jer' je ovo interaktivni i zabavan sajt za sve od 7 do 107, svako voli ovde svakoga, nema mržnje i svi se poštujemo.

5. lalalalala

ne obracajte paznju na mene

6. O i Mirjana nam stigla....Da li ste primetili da otkako stoji da je nagrada za pobednika po 5 pluseva od svakog moda, ova tema postala aktuelna na forumu?

7. Hahahahaha, dobro zapažanje, Nikola :)))

8. Štap i šargarepa su čudo!!!

9. Samo kad Korleone na 550-om postu promeni "nagradu" u 5 minusa od 5 moderatora, pa bude bežanija sa teme...:)))

10. :-)..nagrade su cudo..

Predrazinjo i RD ako budete ikada jeli cevape na Carsiji,obavezno se javite kasnije da odemo na pivu...

11. @MOTIKA
    Hahahahahaahahah

@Dioklecijan
    Mene si kupio. Pustiću te da pobediš u ovoj partiji :-)))))))))))))))

12. Bogme, Dio, ako se budu jeli kakvi ćevapi, veruj mi da ćeš biti pozvan i za njih, a ne samo za pivu :)))

13. Rd hvala na lijepim rijecima,Predrazinjo hvala na pozivu ali kod nas cevape na Carsiji jedu pretezeno turisti..:-)..nama je to dosadno ali volimo pizzu:-)

14. Nema veze, onda nek bude pica, mada ćeš sa nama i ti da se osećaš kao turista, pa mogu i ćevapi za tu jednu priliku da prodju :)
    Kud ovo ne reče prošle godine, obidjoh ja Čaršiju (i pojedoh ćevape) :)))

15. opet o icu i picu...

16. jebi ga, kad smo gladne godine...

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.