Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
u kurcu
Pa fejs koriste bake i deke i tetke i teče samo sada koga boli piša za 600 k lajkova
бомби што си отрован према мени када сам у твом правцу слао само позитивне вибрације
Pozz Kaš. Šta se radi lepi?
Kashofu je bolje da mi se izvini za sve inace ce mu boravak na sajtu biti bolan.
Zapata sta sam otrovan koji moj?
па ето прво зовеш ме запата а установили смо да није запата
Ćao Džoni dragi, samo tebe volim od matorih ljudi da znaš :*
Za šta da se izvinim bombili
Nije ovo Zapata, Zapata moze svima da vam penetrira supcice sa defkama. Zapata je bog definicija, svi ste cum bucket za vrhovno bozanstvo Zapatu
Zapata i dominik de kok
https://i.pinimg.com/originals/9b/95/fa/9b95fa03ed8443af5a8a3744a01ed93f.jpg
Еее много ти фејс потцењујеш јок инстаграм викајлија да отвори
Jao hvala brt cenim to iako nisam mator već u cvetu mladosti. <3
Predloži me za moda, i ja ću tebe. Možemo da biramo defke jedan drugom posle.
а брт ја се сад уопште ни не сећам ко је пустио то да сам запата, мени одговарало у сврху троловања неко време да се тако мисли, али сад је враг однео шалу
Imaćemo mod čet samo za nas dvoje najdraži <3
Ajde neko da primeti kako sam stavio de kok umesto koko volim kad ljudi vide detalje sitne
Mhmmm sviđa mi se kako to zvuči. Možemo da ogovaramo Bombija u nedogled. :P
Hahahahahaha primetio sam al je smesno poredjenje samo od sebe tako da nisam posebno izdvojio taj detalj kashh
па ако наставите са тим тоалет хумором на рачун мог имена и фалусоидним конотацијама лако ја стевчи могу рећи да ми промени ник
Hvala plidu <3
Ja kad postanem mod dajem šifru boborku pa da bude bohor i kosmopolita v2
Promeni u Dominik de Kurac :D