Predložite autora za moderatora

1. Kashofe dodji na intimno druženje, znaš da sam slab na tvoju ćosavu guzu :-*

2. Kašof je maloletan je debilu. Uhapsiće te neko zbog pedofilije.

3. Pa ovo je najludji forum boktejebo, ne zna se ko koga trpa hahahahahhaahhaahhaha

4. Moja lično omiljena varijacija Dominika je de kak (onaj što mu ženu jebu) msm da je to jako šaljivo ali ako to njega vredja onda neću spominjati

5. Godine nisu vazne !!!!

6. Kashof se toga dana ubio i govnetom na zidu razmazao godine nisu važne postavi ovo na tri teme ako ti godine nisu važne

7. Odakle znaš kako se zove lik kome jebu ženu? Sumnjiv si dečko. Opasno!

8. Džonimire, izloguj se i vrati svoj lik i delo 2011toj

9. Znam jer mi je to omiljena vrsta bila dok nisam pročitao tekst na tarzaniji kako je to beta a ja slušam gurue sa tarzanije i zato sam prestao

10. Slab ti je skor na definis da mi se obraćaš paore.

11. Kash, dodji medeni, podaj mi se

12. xaxaxaxa стевчо мод

13. Smijehom sada pokrijem suze

14. Ocekujemo clanak u blicu i kuriru: Govorili su mu da je potpuno lud cigan, a gledajte gde je sada (Slika nasmejanog Stevče pored monitora na kojem je otvorena Vukajlija)

15. Hahahahahahaha

A u Informeru naslov

Govorili mu da je odvratni potpuno ludi Cigan i tukli ga bejzbol palicom a sada im je svima zapušio usta!

16. Shvatio sam nešto, kaizen je u stvari najbolji sjw poster boi, liberalan do jebem li ga. Modovi su bili i žene mlade i žene tinejdžerke i pederi (stićko) i cigan sada, i matore dosadne babe i mentalno izazvani i narkomani. Bukv najmanje belog strejt čoveka bilo je. Kajzen dzastin trudo

17. Hahahahahahha idi u kurac zapata zagrcnuh se

18. Mi siroti beli heteroseksualci

19. повраћа ми се од овог сајта

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.