Ocekujemo clanak u blicu i kuriru: Govorili su mu da je potpuno lud cigan, a gledajte gde je sada (Slika nasmejanog Stevče pored monitora na kojem je otvorena Vukajlija)
Shvatio sam nešto, kaizen je u stvari najbolji sjw poster boi, liberalan do jebem li ga. Modovi su bili i žene mlade i žene tinejdžerke i pederi (stićko) i cigan sada, i matore dosadne babe i mentalno izazvani i narkomani. Bukv najmanje belog strejt čoveka bilo je. Kajzen dzastin trudo
Kashofe dodji na intimno druženje, znaš da sam slab na tvoju ćosavu guzu :-*
Kašof je maloletan je debilu. Uhapsiće te neko zbog pedofilije.
Pa ovo je najludji forum boktejebo, ne zna se ko koga trpa hahahahahhaahhaahhaha
Moja lično omiljena varijacija Dominika je de kak (onaj što mu ženu jebu) msm da je to jako šaljivo ali ako to njega vredja onda neću spominjati
Kiss bobi
Godine nisu vazne !!!!
Kashof se toga dana ubio i govnetom na zidu razmazao godine nisu važne postavi ovo na tri teme ako ti godine nisu važne
Odakle znaš kako se zove lik kome jebu ženu? Sumnjiv si dečko. Opasno!
Džonimire, izloguj se i vrati svoj lik i delo 2011toj
Znam jer mi je to omiljena vrsta bila dok nisam pročitao tekst na tarzaniji kako je to beta a ja slušam gurue sa tarzanije i zato sam prestao
Slab ti je skor na definis da mi se obraćaš paore.
Kash, dodji medeni, podaj mi se
xaxaxaxa стевчо мод
Smijehom sada pokrijem suze
Ocekujemo clanak u blicu i kuriru: Govorili su mu da je potpuno lud cigan, a gledajte gde je sada (Slika nasmejanog Stevče pored monitora na kojem je otvorena Vukajlija)
Hahahahahahaha
A u Informeru naslov
Shvatio sam nešto, kaizen je u stvari najbolji sjw poster boi, liberalan do jebem li ga. Modovi su bili i žene mlade i žene tinejdžerke i pederi (stićko) i cigan sada, i matore dosadne babe i mentalno izazvani i narkomani. Bukv najmanje belog strejt čoveka bilo je. Kajzen dzastin trudo
Hahahahahahha idi u kurac zapata zagrcnuh se
Mi siroti beli heteroseksualci
повраћа ми се од овог сајта