Predložite autora za moderatora

1. УЧИНИЋУ ДА ОВАЈ САЈТ ОПЕТ БУДЕ ЗАБАВАН АУТОРИМА А НЕ САМО СТУДЕНТКИЊАМА МЕГАФРЕНДА КОЈЕ У ПАУЗАМА ОД ПУШЕЊА КУРЧЕВИНЕ ОДУ НА РЕАКЦИЈЕ, ЗАКИКОЋУ СЕ И ОПЕТ НАСТАВЕ ДА ДУДЛАЈУ КУРАЦ.

2. msmojne .. Mislim da je perfektan za praćenje reakcija i održavanja nekog normalnog standarda istog na sajtu. Ujedno najbolji reaktor na sajtu, i među prvih 300 je.. aktivan je mnogo.. kombinacija perfekt. molim lijepo

3. Као и све игре речи на насловној ''лак за косу- онај који је превише лак па не може да коси траву хихихих''.

Ako se kandidat za akumulatora ozbiljno potrudi da ovo sprovede u delo ja bih glasao i sa duplih za nj. Niti više čitam definicije, niti ih ocenjujem zbog masivnih strajakg-izama.
    Moj favorit za hipotetičkog novog cincilatora bi bio Thinker/Most/Iluzija zato što je dečko hejter i ne bi svakakva sranja metao u odabrano. Ili vlasuljar90.. Ili JA hoho (mada ja nisam toliki hejter, proverio na temi).

4. Ja sam sljedeći Kurd umjesto Kurda, džaba palamudite.

5. Onaj koji se bude zalagao za otključavanje teme JEBANJE, ima moj glas!

6. Niti čitam definicije, niti ih ocenjujem

Ja bih zabranio pristup forumu onima koji nemaju makar 50 ocenjenih definicija u poslednjih nedelju dana.

EDIT: Dodeljenih ocena, da budem precizniji (hvala, Qwebeck)

7. Што...Страјизам је баш кул...слажем се са Агиларесмо...

8. <

Ja bih zabranio pristup forumu onima koji nemaju makar 50 ocenjenih definicija u poslednjih nedelju dana.

Vidiš, zbog toga si loš kandidat. Kakve veze ima ocenjivanje definicija sa npr. postovanjem neke smiješne slike na temi smiješne slike? Možda je slika stvarno smiješna a ja ne mogu da je okačim jer nisam čitao 50 definicija. Glupos'

9. Kakve veze ima ocenjivanje definicija sa npr. postovanjem neke smiješne slike na temi smiješne slike? Možda je slika stvarno smiješna a ja ne mogu da je okačim jer nisam čitao 50 definicija. Glupos'

Postavi je na gejbuku, ovo je rečnik slenga.
    EDIT: moj predlog: http://vukajlija.com/recnik/autori/18431
    zbog jer zato

10. Vidiš, zbog toga si loš kandidat. Kakve veze ima ocenjivanje definicija

Kad kritikuješ defke, onda ih pročitaj, prokomentariši i doprinesi sam kvalitetu sadržaja koji pljuješ.

11. Ja bih zabranio pristup forumu onima koji nemaju makar 50 ocenjenih definicija u poslednjih nedelju dana.

Mozda da se izrazis malo bolje. Ja nemam 50 definicija koje bi mogle biti ocenjene za nedelju dana, ali znam sta si hteo da kazes. Ocenio sam jedno pedesetak danas, valjda...

12. Slike su za zid, nisu za Vuku!

Agilares je ozbiljno istakao kandidaturu za moda, kao uostalom i Zapata...

13. Агилни треба одавно да буде мод, него је Каизен Црногорац.

14. ..nego zna li se kolika je plata za to radno mesto? Jel ide redovna uplata zdravstvenog i penzionog? šta je sa godišnjim odmorom. Koliko dnevno mora de se obriše materijala i počisti fecesa da bi se ispunila norma? Da li se radi i treća smena? itd.itd.

15. Realno ja nemam pojma da pišem defke, ali ovo je definitivno sajt ZA DEFKE, a ostalo je pusta zajebancija.

Po meni autori koji zaslužuju da budu moderatori su (ako to žele):

- Johnny Kurajber : Prvo i najosnovnije zbog odlični definicija, a i da nema njega ne bi ni bilo poštenog smeha na pojedinim temama u forumu.

- Agilni : isto zbog odlični defki, a i zbog svoji dobri obrazloženja po nekim pitanjima na pojedinim temama na forumu.Ubedjen sam da bi zaveo red i da bi vrhunske defke visile na naslovnoj.

- Тхе Проф : Naravno defke i njegovi primeri u njima su fenomenalni.

- Penzioner

- Negroidno Govedo

Toliko od mene.

16. Tri moda su potrebna, reakcije, posteri i definicije.

Pa dobro Zhajk da tebe nema u pojedinim temama bilo bi smeha, sta sad...

17. Tri moda su potrebna, reakcije, posteri i definicije.

Nači 9.

18. Negroidno Govedo

Vlajko je već bio mod...

19. A sto su definicije ozbiljne, leba vi?