Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
zar se ne osjećaš bolje odmah? :p
Prestol? Mi to imamo?
izbaci to L iz naziva :)
Ne ne, ja ne prihvatam prelaz L u O. Stol, sol, vol, gol, živelo L, jebte se književnici!
vidim ni neutralizaciju po zvučnosti ne prihvataš.. neka te, neka :D
A da u pravu si to, dakle nije prihvatam nego prihvaćam, oprosti, moja greška.
to je subjotovanje bilo :/
Baš sam loš. Od kad se ne kockam nisam sav svoj.
Da ne spemujemo više:
Prvi čovek koji je sleteo na mesec ne postoji.
ај ти полако у крпе
Idem. Ali ne zato što si mi ti rekla, nego zato što tako sam u mogućnosti.
to ti misliš.
E sad ne idem sve dok i poslednja fukara ne ode sa sajta!
Ili si ti to i želela? Pa ću ti ispuniti želju protiveći se tvojoj naredbi.
you'll never know.
Rrararrrraaaaaaaaaaauuuurrrrghhhh.
Jel to Zagor?
Verovatnoća od 0 je npr da kad bacimo kockicu padne na sedmicu, jer sedmica ne postoji.
Ako misliš na relativne stvari, npr da će da slete vanzemaljci kod mene u kuću, i kažeš da je 0 verovatnoća za to, to je tvoja greška, koliko god da je mala verovatnoća to opet može da se desi....
Verovatnoća da dobijem na Lotou je 1:10000000000000000000000000000000000000000
ili mnogo mala, ali to ne znači da neću dobiti, jer je evidentno da se dobija.
http://vukajlija.com/forum/teme/47737-sta-danas-rucavate?strana=50#post_2325350
Вероватноћа да добијеш на лотоу је 1:15380937.
Сцена из филма "У ствари, љубав", кад Џенуери Џонс, Ивана Милићевић и Елиша Кетберт скидају оног клипету је снимљена из 21. покушаја, а дотични глумац (Крис Маршал) није 'тео да узме дневницу за тај дан снимања.
Nulta verovatnoća za neki događaj ne postoji, samo bekskonačno mala. Osim toga, šta je to verovatnoća. Ako dobiješ recimo šesticu bacajući kockicu, onda sigurno misliš da je u sledećem bacanju verovatnoća manja da dobiješ opet šesticu, ali verovatnoća je ista pri svakom bacanju, 1:6. Verovatnoće se ne zbrajaju, kao što tri konja ne trče brže od jednog, ali na kraju, u krajnjem skoru, opet se zbroje. Meni je to zbunjujuće, možda kockari više znaju o ovome.
А опет, и шта је то нула?
I sta je to istina?
Valdemare, ne seri lebati. ;-) Ukoliko ti je mrsko da uzmeš neku knjigu iz verovatnoće i statistike, en' ti vikipedija.