Prijava

oblakmatori
Диносауруси су изумрли.
a krokorokodili?

Interesantno je da su krokodili znatno povećali svoj broj posle udara meteora, velikog potopa, ili čega već, jer se ne zna kada su počele modernije vrste, kako su izumrli dinosaurusi i slično, jer su krokodili veoma otporni na boleštine mrtvog mesa, odnosno imaju jaku kiselinu u stomaku, i mogu da jedu najtrulje meso, kojeg je bilo mnogo posle tog nečega, tako da su praktično pojeli dinosauruse jer su tako bili u mogućnosti!

po platonu, politeja je bolje uređenje od demokratije tačno 729 puta
izračunao čovek jbg

Može da se napravi bumerang sa radijusom leta do 5 metara, najmanji bumerang je 2,5 inča.

Pfffff... Ovo što ovaj drži nije bumerang, mislim daj... Vidi na šta liči.
http://www.flight-toys.com/boomerang/boomnews/japspaceboom.jpg
Ovo je bre bumerang, ali ni teoretski ne mogu da zamislim kako mogu ovo da bace i da im se vrati u prostoru od pet kvadrata, pošto ne verujem da u komadu imaju više.
http://www.flight-toys.com/boomerang/boomnews/franceboomspace.jpg

A znaš li kako su izmišljeni? Tako što je jedan čovek prosuo piće po sebi i naglo ustao, te su ga i ostali ispratili. :D Bar sam ja tako čuo. :D

То је из неке рекламе, царе :)

Nisam gledao tu reklamu. :D

Ovaj sa donje slike jeste ful sajz bumerang, cenim da mu je radijus leta barem 40 metara.
Na gornjoj slici je trokraki fastkeč, ali baš mali.

Na gornjoj slici je trokraki fastkeč, ali baš mali.

Jeste, tehnički to je bumerang, al od kartona, čitao sam, mrzi me sad da citiram tačno.

To je, verovatno, neki presovani karton.
Bumeranzi se najčešće prave od šper-ploče, impregniraju se, lakiraju, i to je to. Izuzetno retko se prave od jednog komada drveta, i uopšte nisu teški - cenim da je ovaj sa donje slike težak oko 80 grama.

-Kad se mala kolicina tecnosti smesti na skorpiju, ona izludi i izbode samu sebe do smrti..
-Kvazari emituju 100 puta vise energije nego velike galaksije.
-Kompas ne pokazuje na geografske polove, vec na magnetne.
-Astronauti ne mogu da placu u svemiru jer nema gravitacije pa suze ne mogu da padaju.
-Kamasutra ukljucuje 30 razlicitih vrsta poljubaca.
-Ne postoje dve iste paukove mreze.

Možda piramida ispred, ali ona je mala za to... :))) Nije da ne verujem, ali možda ima 666 prozora, inače je beton, gledo ja..

moguće je, i jeste. Ta piramida napolje. Takođe piše i u Da Vinčijevom kodu od Dena Brauna.

Astronauti ne mogu da placu u svemiru jer nema gravitacije pa suze ne mogu da padaju.

http://www.youtube.com/watch?v=1x1Ms7_MQxc

Је ли сконто неко ову усташку, пардон хрватску ракету??

Deder, pojasni ovo.

Videću da pronađem aparaturu, da ti snimim, ako te baš interesuje... pre 4 god. sam to radio... to je više mađija, ali iskreno nije nikakvo zezanje, već starno radi sve priroda...
Fora je što ukosiš dve gredice, koje su izdignute sa jedne strane, i kada odozdo stavišto telo (spojene baze dve kupe, tako izgleda), ono ide ka gore... To je fora za loženje klinaca... a mađioničari koriste kada je publika daleko, da se ne vidi da su ukošene gredice...

То је из неке рекламе, царе :)

I ja mislim, ne mogu da se setim koje, nema teorije...

-Astronauti ne mogu da placu u svemiru jer nema gravitacije pa suze ne mogu da padaju.

Ni da peru ruke i tako te gluposti, kad peru ruke, imaju neke kese kao, to navuku, neam pojma skoro sam gledao baš, bilo mi interesantno...ja putujem jednom dnevno u svemir pa mi treba da znam kad jedem pečenje, da operem masne ruke... :)))

Evo nešto majndfak: Ako je vasiona beskonačna, kako se smatra da jeste, kako dokazati da je beskonačna?! Ja ne mogu da verujem zato što smatram da je tačno, nisam ubeđen, a ako nije beskonačna, ako je konačna, kako je moguće da je konačna, kako nema ništa van toga, da li smo mi zarobljeni u ovoj vasioni, i da smo kao Šredingova mačka, samo je vreme presudno koliko ćemo trajati, ali smo sigurno osuđeni na propast?!
Cimao sam se neko vreme oko toga, ali sam vremenom odustao...

moguće je, i jeste. Ta piramida napolje. Takođe piše i u Da Vinčijevom kodu od Dena Brauna.

Da Vinčijev kod sam uzeo dva puta da čitam, i nijednom mi se nije dalo, možda sujeverje, ko će ga znati, kupio sam je, stoji mi u ormaru, ali toliko različitih teorija gluposti, i film sam po sebi, da je to neverovatno... Ako si čitao, vredi li da idem uprkos unutrašnjem nemiru...lololololo ali stvarno mi se nije dalo nikako da pročitam... :)

Је ли сконто неко ову усташку, пардон хрватску ракету??

Sad, preskočio sam sliku, prva me nije dovoljno zainteresovala, moram priznati...

Ja mislim da je ovo sve vrh da zanimaš pičke.

- Moju prvu komšinicu 35+ boli kad muž hoće da joj ga stavi u guzicu. Ne čuje se sam čin ali se čuje posle oko čega se svađaju.

Ja mislim da je ovo sve vrh da zanimaš pičke.

Ako naletiš na neku gluvonemu vrh pičku, ti podeli iskustva, ovako da joj spomenem Đola Vajferta da me otera u tri lepe...

Moju prvu komšinicu 35+ boli kad muž hoće da joj ga stavi u guzicu. Ne čuje se sam čin ali se čuje posle oko čega se svađaju.

Hehehehehe, jesi lud majko mila... :) Ćuti ti si i dobro prošao, zamisli da se čuje i sam čin... :)))

Nikola Tesla nije imao ženu, živeo je po hotelima, i smatrao je da čovek u životu može da ima samo jednu ljubav, a da je njegova fizika. Rekao bih jebo ti tu ljubav, ali ne vidim svrhu u njegovom primeru...

Четири јапанска острва зову се: Хоншу, Хокаидо, Шикоку и Кјушу.
То сам једино повук'о из основне, а ево и дан данас чекам кад ће ме неко у кафани питати како се зову четири јапанска острва. Никад се, дакле, не зна кад ће ова срања затребати.

Сјетих се још две из 1000 зашто, 1000 зато:
1. Слијепи мишеви се у простору сналазе захваљујући неком ултразвук (ваљда је тај јебемлига) сигналу који одашиљу, а који се одбија од препреке испред и око њих, па и ако су ћорави тотално, тај је звук мегазајебано софистициран па нема шансе да се запуцају у нешто.
2. Онај осјећај кад се окрећете неко вријеме око своје осе, па се зауставите а и даље имате осјећај да се окрећете изазван је због: течности у средњем уху која је центар за равнотежу. Дакле, вртиш се, врти се и течност. Зауставиш се, а она се и даље врти (као вода у чаши рецимо) и одашиље мозгу информацију да се и даље окрећеш.

Faco, nemoj da guglaš :)

A zna li ko da se prvi srpski vampir ne zove sava savanović nego petar blagojević kolko znam...