Prijava

Taj neko je ukrao jednu moju definiciju jedanaestog aprila prosle godine. Zato je i banovan! Aha:)

U jebote,pa ti da si Tolstojevski,nebi bilo tako strogo! ;-)

Uh Poaro se uspavao :) elem stvar je prosta i glupa što reče Dolvinhos... jednom davno na Vukajliji nije bilo potrebno registrovati/ulogovati se da bi se pisala definicija kao ni napisati ime autora. Tako da je ispod takve definicije pisalo "definisao neko".

Kada smo uveli registraciju nekoliko hiljda naloga je iniciajno napravljeno kako bi se sačuvali originalni autori. Stariji pamte to vreme kao vreme "tranzicije naloga". Tu je bila neka fora sa prisvajanjem naloga preko forme za registraciju, i čisto da ne bi neko pokušao da unese prisvoji "neko", ja sam ga banovao...

Pa i nije neki razlog...

žao mi je ali važno je da ste platili kartu :)

pametan lik zna gde leže glasovi i slava

Kuvajlija. Nedostaje mi. Gde je?

Naljutio se čovek što su mu obrisali lajkerske glasove koje je on dao i otišao je.

Може ли неко да остави линк из те теме на форуму где је написао да одлази?

U al si surova ;)
Pusti coveka.Pisao je ok defke.Samo je malo ponekad preterivao sa statistikom(tacnim datumima i brojevima glasova), sto se mene tice nije trebao da ode.Mada,sta ja znam,ja sam tu krace od svih vas.Valjda vi znate kakav je on :) .

Е, јеси сурова, Јелена! :P

Што се тиче Кувајлије... Хмпф... Побрисан му је сав лајк из пар разлога:
- Допринео је нереалном скору неких аутора у односу на друге, па су највише просперирали они са зилион (срање) дефиниција, а они са мањим бројем (квалитетних) су испушили за те његове ''поене''.
- Коме здравом у мозак су потребни поени од неког ко им није прочитао дефиницију, него около сејао плусеве насумично, па још и спамовао коментаре свима наглашавајући да им је дат плус?

Вероватно је сматрао да је његова сврха на сајту да свима да плус, а онда запалио кад се разочарао у тренутки кад је видео да су сви ти плусеви побрисани.
Не знам за вас, али ја не волим та расипања љубави на све стране- не можеш све и сваког да волиш (у нашем случају да даш плус). То је болесно мало.

пеки, написао је да одлази у теми питајте модераторе, па ако те занима тражи, мада је он знао често да побрише своје постове, тако да ме не би чудило ни сад да је, тако да би ти потрага вероватно била безуспешна...

Оставио је неко линк јуче за ту тему и прочитао сам све. ( вероватно је тај што је оставио овде тај линк уједно и обрисао после тај пост )

Шта га знам , њега нико није отерао , био ми је стварно кул лик поготову што је и по 4 пута старији од неких чланова.Ставили су нова правила да нема лајкова и мора свако да их поштује.То ти је к'о да ставе нови закон о саобраћају , а мени се не свиђа па решим да не возим кола више...

пеки, мислим на тему питање аутор - одговор модератор:))

ja isto mislim da je baš kul da nepoznati lik 4-5 puta stariji od nekih članova i članica sa njima razdeljuje dvetačkzvezdice, tepanja i ima izlive ljubavi i nežnosti. to je baš onako, kul, što bi rekli :D

Surovi, divan si. :*

Kakve sad imaju veze godine?! Da ga nije neko uvredio?
By the way, i ja sam starije od svih vas pa mi vaše godine nisu smetnja. Naprotiv. Predstavljaju prozor u svet koji ne poznajem i nemam puno mogućnosti da ga upoznam.
Jedino ako nije nešto sa tim smetnjama obrnuto?!

Sad ozbiljno.
Nije ga Majo niko uvredio već se Kuvajlija našao "uvređenim" kada su ljudi obelodanili da je davao pluseve, i pritom se time ponosio, a da pritom veliki broj definicija nije ni pročitao. To je kao kad bih ja glumio nekog gospodina sa lepim manirima a posle neko obelodanio moju sliku sa devojkom mlađom od mene 20 godina, na kojoj sam ja sa otkopčanim šlicem, rezancem na bradi i flekom na rukavu.