Да ли ћете имати сексуалне односе за време епидемије а х1н1 грипа?

1. Drago mi je da sam citan i od strane amdinistracije.

Zao mi je sto necu stici da odgovorim na sve poruke, nazalost moram da odem da operem svoje zmijsko telo, idem na veceru.

Mozda kasnije...ako budem voljan.

2. Haha bravo Prste! Kako si samo pronašao odgovarajuću stvar... Svaka čast!

3. Šta je amdinistracija?

4. Nista licno Plazma, samo mi je dojadilo da gledam kako internet Kazanove izigravaju moralne svetionike kada se devojka pocne ponasati isto kao i oni.

5. Pocecu kao Kalimero da vicem: Ovo je nepravda!
    Pretvarate Vukajliju u TV Pink gde se razglaba o tudjim privatnim stvarima i prave skandali od zivota! Dosta s tim!

Do sledeceg vidjanja

Ne hejtujte nikog i neka niko ne hejtuje vas!

6. Jaaaaaannnnnoooo-el me cujes!!!!!!!!!!!!!!
    A ja zivim na selu?Uuu jeee ziveo sam u lazi,a misli da je Beograd tamo negde kod Panceva,nisam bas siguran,moram da pogledam u karti,ili kod Karaburme, tako nesto.

Moja kljesta,kljucevi (da, tu spada i francuski kljuc,eeee ipak sam ja malo po nove mode!!) srafcigeri,motorcangle,maljevi za potkivanje konja su normalne velicine,od 2 do 34,sad mozda ti znas za bolje jer zivis u tu veliku varos,a ja sam ipak dete sa blatnjavog sokaka,dok ti furas vrelim beogradskim asfaltom.E da,sta je to semafor???

Uostalom,mozda gresim,mislim da sam primetio neku dozu neprijateljstva prema meni u tvojim recima,ne znam zasto.Ja sam pod "dzaranje" misleo na odzak,znas tamo roda donosi decu,pa ima obicaj da se zaglavi,pa reko mi u selu umemo taj zanat pa se ponudio,kad ono da vis'.

7. Ja ne ljubim bas da se oglasavam na bilo kakvim forumskim temama jer to nije moj djir ali ovog puta cu da pisem...izmamila mi slovo ova zavrzlama.
    I pisem....sa naglaskom na to da ne zelim bilo koga da branim ili kudim,samo je osecaj u meni docerao cara do duvara!... ovo je zalosno i turobno za oko i stvara mi direktan bol u zelucu!
    Vukajlija je sajt za druzenje,salu i dokolicu a ne masina za sejanje mrznje,prezira i predrasuda.
    Mnogi zaboravljaju da se tamo sa druge strane monitora nalazi zivo bice koje dise i ima osecaje.Pa i kad je virtualno popljuvano moze da oseti kako mu slina curi niz lice.
    Tend ce postati takav da vise ni jedna devojka ovde nece ni u sali smeti da posalje smajlija :nekom jari Vukajlijasu a da se od toga ne naprvi fama i ne dobije virtualni triper.
    Tenzije su takve da zena vise nece smeti da napise bilo koju salu u kojoj se spominje
    urac,icka,ovno ili *isa a da je ne kamenuju zbog toga.
    Svako od nas ima nekog sa kim ima neki poseban kontakt i one koji su mu iz nekog samo njemu znanog razloga manje dragi ali za to postoji PVT pa ako imas neku pokudu ili pohvalu koja ti bas kolje srce napisi mu post jer te toliko tisti njegova glupost ili te beskrajno inspirise njoegov duh.Zasto pljuvati ljude javno zbog svog subjektivnog vidjenja djavla u njemu...zabadati nos u tudje odnose,kopati,podrivti i unositi nemir?

Lepota je u oku posmaraca isto tako i njegova rugoba i lep je forum da se kaze i izjasni ali je prava zona sumraka vala pocesto!:(

:zalostivost:zalostivost:zalostivost:

8. off topic.. Džimi, šta ti je sa tim Jeremićem više? :D cool je btw ;)

9. l@ki ne cujem te bogu hvala..ali procitah tvoj post..
    To sto si ti ziveo u lazi do sada to se knjizi kao tvoj problem nikako kao moj.
    Drugi pasus tvog posta ne zelim da komentarisem..ukoliko ne znas sta je semafor ovaj sajt ce ti objasniti www.google.com
    Dozu neprijateljstva u mom postu ne vidis zato sto ta doza kod mene ne postoji.. Ukoliko si mislio na rode (a nemoj da pravis budalu od mene znamo da nisi) onda cu te obavestiti da nemam odzak..koristim druge izvore energije tokom grejne sezone tako da si slobodan da dzaras one koji imaju odzake pravljene po tvojoj meri...misim one koje ti mozes da izdzaras. prijatno od mene zgadili ste mi seks!

10. Znači, biće nekog oblika seksualnih odnosa ionako ima veliki rizik od gripa...
    Eh, hrabri heroji ove zemlje koji je spašavate od dosade...

11. Ribo nemoj vise da se tripujes,zar ne vidis da se celo vreme zezam?Ako ne razumes onda dobro,zivot ide dalje, previse ozbiljno si shvatila ovu zajebanciju,a to sto ti mislis da zivim na selu i napadas ljude koji tako zive,to samo govori o tebi kakva si osoba.Nego el cemo da se jebemo el necemo :)

12. :)))))Umesto da se sexom borite protiv gripa vi se prepucavate, trosite dragocenu energiju. Nece vam ni vakcina pomoci. Procitah vase postove. Dzaranje odzaka, seljaci i grdjani, semafori... :))))) u sexu je spas od gripa!!!

13. hahhahaha :D Gamby hvala na podršci..:DDDD neču više da se svađam postajem dosadna :)

14. Naravno!!!!been there done that :PPP
    A i preznojavanje je u svakom slučaju dobro... :D

15. a kakav to grip vlada?

16. Pingvinski grip. Nisi cuo?

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.