Ja imam Paypal vec godinama u Austriji... Ovo sad mi znaci utoliko sto necu morati da cekam kombi u tri ujutru kod motela Stari Hrast u Markovcu da posaljem pare da mi se uplate, nego cu da ih saljem sam sebi odavde. Inace ja kupim nesto na adresu u Ger ili Aus pa mi se to kulturno donese kuci tajnim kanalima, lagumima, ili kroz gasovod...
Carina dere i krade i svasta, pa sam ja odlucio da je ne placam.
Da znate da vam u vrednost robe koju ste narucili ulazi i postarina kao osnova za carinjenje. I nazalost, iznenadice se vecina, da za NOVE stvari nasi uvoznici uopste ne deru, ako je u pitanju tehnicka roba manjeg gabarita. Primer: kamerica GoPro narucena iz USA za kad je stigla u Bg i platila se carina izasla je skuplje nego bolji model u Bg.
E sad televizori jesu jeftiniji u npr. Madjarskoj.
Sad radimo preko moneybookersa i super je.Jes dobar, i jednostavan.
EDIT
Jedna prednost u odnosu na kupovinu karticama je sto mozes da platis recimo karticom koja se vodi na beogradsku adresu a posaljes tetki u Jagodinu.
Sto se provizija pri placanju kartica VS paypal tice, ja nisam primetila neke provizije kod komercijalne banke.
Koja je prednost kupovine preko Paypall-a u odnosu na kupovinu preko internet/kreditne kartice? Ne mislim tu na vecu pokrivenost servisa, pitanje je vezano na mogucnost manje provizije u slucaju Paypall-a npr.Pokrivenost je jedino.
Sta oces manje od 1$?Najveci problem ce sada biti ukoliko drzava ne krene sa edukacijom ljudi o kupovini na internetu! Sta vise, cini mi se da njima i odgovara i da oni pune novine vestima "kupio cepanicu".
norveški pulenJel se zove Vladimir?

http://s.tf.rs/2013/03/08/Tan2013-3-8_135612886_2.jpg
Možda smo ipak potpisali DA.- l
PRODALI SMO KOSOVO, ALI SMO DOBILI PEJ PAL!!!121 OPAAAAAAAA!