U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
IMO SAM I JA TO! PA JE CRKLO! Asam zaboravio kako ono bi....
'bem li ga sad šta je šta, da l' može da bude za dž il ne ili.....
Možda prepraviti ime teme u "Šta je to što te ispunjava, a da nije tvoj posao ili porodica i da pod ispunjava se ne misli na ispunjavanje seksualnim putem."
Ali šta je tu loše, pokušavam da razumem, moguće da sam naivna, ali ta granica tako jadno zvuči. Naravno da je umetnik onaj koji živi svoju umetnosti, ne znam ni šta bi bio onaj koji tako ne radi. :)
Glupo mi da vam kažem.
Možda nema svrhe da objasniš, ali podržavam to..(hobi) :)
Pa nema svrhe, verovatno biste mislili da da je to čisto dangubljenje, ali to me opušta. Nije ništa strašno...volim da crtam mape država, sa sve bojama reljefa.
Eto. Glupost, zar ne? Ali na desetine umem iz glave kao što smo nekada svi umeli SFRJ :)
Ja bih ovde samo ubacio ЦITATTATIС iz jedne pesme, možda bi nešto objasnila, možda ne, u svakom slučaju diskvalifikovaću se, kao čovek koji citira pojeziju na forumima,
анђеоских? Па чак и да ме ненадно
привине неки на срце: ишчилео ја бих
од његовог снажнијег бића. Јер шта је лепота
ако не сам почетак страшнога, који смо таман
још кадри да поднесемо, па му се тол'ко
дивимо само зато што с нехајним презиром неће
да нас разори.
Uglavnom, bavljenje umetnošću za mene nosi neki apsolutizam i apslolutnost, pa su elementi porodičnog života i života građanina i preduzetnika u vrrrrlo-vrrrrlo nategnutom balansu sa elementima mene okrenutog umetničkom.
Nato, mi smo u osnovnoj imali neke defolt mape koje smo popunjavali, a i reljefe smo morali da bojimo na nekima. Zbog te sitnice mi geografija bila jedan od omiljenih predmeta, a sa atlasom sam uvjek volio da se igram, pogotovo sa ovim novijim, gdje ima još brdo podataka o svemu i svačemu.
Дифолт? Нема карта, јебо те Клинтон.
Eto, vidiš, ja mislila da sam šašava. Atlasi su mi kao slikovnice :)
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_hobbies
Tako je Enemi, pomagaj kad ne mogu da se sjetim kako se kaže.
Švabe su najjači što se hobija tiče. Rade po 10 sati pa 4 sata odvoje na hobi koji dovedu do savršenstva. Recimo, ako modeliraju željeznicu onda imaju sve i svja, od svih modela lokomotiva do originalnih kombinezona mašinovođa koje oblače dok modeliraju ili voze voziće.
E sad, postavlja se pitanje da li je takav pristup hobiju normalan i učinkovit? Naime, hobi služi da odmorite mozak od posla, djece, stresa, bilo čega. A kada se navučete na hobi on vremenom postane teret - ja sam terarista i teraristika mi je hobi i vremenom sam skupio toliko tarantula i guštera da su mi postali teret jer više nisam imao mjesta za hranu, mjesta za terarijume, svaki dan hranjenje gomile gušterova, svaki treći dan hranjenje gomile tarantula, oduzimalo mi je previše vremena. Na kraju sam skoro sve rasprodao i ostale su mi dvije tarantule i gušter, okle sam i počeo. I sad je kulj.
Đe je granica?
Eto. Glupost, zar ne? Ali na desetine umem iz glave kao što smo nekada svi umeli SFRJ :)
:) ja volim običnom temperom da slikam po betonu, drveću, zavisi gde sam, isto me opušta, ali ne bi mi to pomoglo da se snađem u drugoj državi :)
Hobi za dž ... džabalebaroša?
Како не, можеш да нацрташ људима шта ти треба ако не знаш језик. лоло
Naravno, baš tako :)
hahaha i ekološki je, kiša ukloni sve tragove :)
Hobi bi ustvari trebalo da bude nešto u čemu uživaš, a nemaš nikave materijalne koristi od toga.
I vezenje goblena je hobi sve dok ih ne izneseš na pijacu da ih prodaš.
Branje reduša. Čekam jednu dobru kišu i sunce posle toga pa da krenem u branje. Vrlo ukusan hobi.
Šta su reduše Gorštak?
Gljive najbolje na svijetu! ;)
Šta su reduše Gorštak?
U gorici na jednoj nožici....?