Germanofilija

1. VOZIM TI JA PRE NEKI DAN I ISPRED MENE NEKI PROĐE PRAVO NA CRVENO JA SE MISLIM BRE ŠVABO BI U PUSTINJI DA VIDI ZNAK STOP STAO

2. Швабо је то, он игра док судија не свира крај.

3. Setim se jedne davne, studentske rasprave uz kafu:
    - Je'l dobar taj CyklonB?
    - Najbolji.
    - Kako znaš?
    - Ne bi ga Švabe koristile, da nije najbolji.

4. Švabe su bre i Rim sjebali, pleme im jebem.

5. Meni dođe zanimljiva činjenica da nas opet gazi nemačka čizma, ali da ovaj put čizma ima visoku potpeticu :) Ne shvatiti iz ovog da mi se na neki način sviđa Merkelova, daleko bilo...

6. ali da ovaj put čizma ima visoku potpeticu

леле како си вицкаст. НИЈЕМАЦ ЈЕ ТО, ОН УВЕК ИМА НЕКУ ПРЕМИСАО. ОЋЕ ДА ЈЕ ВЛАДАР. ЕПА НЕМА. МОРЕ ТАМАНИО ИХ ЈЕ МОЈ ДЕДА ПО ЦЕРУ.

7. kakav je to Srb koji voli guzitelja svojeg, seme mu se zatrlo đinđićevsko eldepeovsko

8. svabo je to, njega volis i kate gazi

9. sve protiv cega se hitler borio je danasnja nemacka,lolo

10. Manijače, da ga jebem gde li više nalaziš ovakve pesme...

11. Nemac digne stari železnički most za nedelju dana, koji, evo, traje već 70 godina, a oni vaši pederi iz begea dižu medijsku kampanju za jedno usrano brvno. E, to je Nemac.

12. perinho
    Manijače, da ga jebem gde li više nalaziš ovakve pesme...

es ist ein fluch, mein lieber freund...

13. Пре равно четерес година, футошко културно- уметничко друштво ''Младост'' путовало у Дуизбург дигра фолклор, а водио их мој комшија Светозар Ћирић у селу познатији као ''чика Цвеће'' (покој му души). И сад, сишли они збуса и треба да нађу хотел, ал су се изгубили и ошли на крај града. Кад су на крају нашли хотел, чика Цвеће крене да се жали вођи пута:
    ''Јебем ти Швабе, свака им се улица зове Штрасе''

14. I ja sam cuo nedje pricu o Betovenu, mozda je to ista ona Valdemarova samo druga verzija. Prolazio je tako on pored knezeva nekakvih, i bilo je pravilo da se pokloni, ili da skine sesir, ili vec nekako da im ukaze postovanje. Njega to nije zanimalo, nego je samo prolazio pored njih kao pored obicnih prolaznika. I jednome od njih je to bilo krivo, pa ga je pitao zasto nece da pozdravi knezeve kako dolikuje. Ovaj mu reko: Vas je knezeva bilo, i bice vas na hiljade, a Betoven je samo jedan. Šuknuo.

Ovo je vjerovatno izmisljeno ili bar nasminkano, ali dobra prica.

15. Prolazio je tako on pored knezeva nekakvih, i bilo je pravilo da se pokloni, ili da skine sesir, ili vec nekako da im ukaze postovanje. Njega to nije zanimalo, nego je samo prolazio pored njih kao pored obicnih prolaznika. I jednome od njih je to bilo krivo, pa ga je pitao zasto nece da pozdravi knezeve kako dolikuje. Ovaj mu reko: Vas je knezeva bilo, i bice vas na hiljade, a Betoven je samo jedan.

То је било кад је Наполеон окупирао северне делове Аустрије, па је у окупираним територијама Бетовен требао да одржи концерт за Наполеона, а на захтев тадашњег аустријског принца. Пошто је престао да гаји симпатије према Наполеону још кад се овај прогласио за цара, а посебно након што ју окупирао део његове родне земље, Наполеон је аустријском принцу реко ''Таквих принчева као ви било је и биће на хиљаде. А Бетовен је само један.''

16. http://www.youtube.com/watch?v=X_NrF8uyQ_E

имаду швабе добре бендове! хтедох да поставим и ерцте, али они и бöзе онкелз се мрзе више него хрвати и срби, тако да нису за у исти пост

17. Englezi jebu sve iz pozadine. Iz pozadine hehe.

A sad malo onog klasičnog:

DOK JE ŠVABO JEO SVINJU RUKAMA MI SMO IMALI VILJUŠKU PA LEPO BOC! NA SRPSKOM DVORU MI VILJUŠKOM BOC, A ŠVABA RUKAMA USTA GA JEBEM!

Šalim se ja, dobri su Nemci ali sam anglofil.

18. сад ћу да вам кажем колико смо отишли у курац:
    кад на гуглу куцаш моцарт, читава прва страна су моцарт кладионице. е толико смо отишли у курац.

Pa zavisi da li si ukucao Mozzart ili Mozart. Jer ako si ukucao Mozzart ni ne možeš da očekuješ da ti izađe kompozitor lololol.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.