Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
A i bolji su Englezi realno.
Jedan mudar čovek reko: Englezi su Švabe koje pričaju engleski.
http://www2.pictures.zimbio.com/gi/Manuel+Neuer+FC+Schalke+04+Training+Press+HXwimrc1_J8l.jpg
jest vala, enlglezi su nešto najljigavije od sviju germana, (zapravo od svih, uopšte), nemci su kolko-tolko simpatičniji
jednoga dana kad slovenska rasa bude dominirala Evropom, zaposliću ovog arijevca sa slike da mi čisti svinjac
Englezi kidaju, i svi koji ih mrze su samo ljubomorni što njihova pišljiva nacija nije osvojila pola sveta.
...nek osvoje šta oće, i dalje su ljigavština ljigava
TRUE DAT. Mislim u krajnjem slučaju i Nemce su sjebali za Amerike.
Ја се извињавам господи љубитељима спорта што упадам овако клизећим стартом у тему, али што се тиче Немаца, ја их много волим. Супер се слажу под руске гусенице по блатњавим путевима, када се иде са 60км на час, у Т34 на Берлин. Кажу да су Рује помориле близу 1 милион немачких заробљеника у Сибиру. Ја кажем - мало, куме, мало. Волим Немце и зато што су толико глупи да после безбројних неуспеха опет своје вековне фрустрације истресају на малој Србији, јер немају муда да нападну велике силе. Знају само да се иживљавају над слабијима и угроженима. Овом приликом се захваљујем Савезницима за бомбардовање Дрездена, као и Совјетима за урбани декор већег дела Немачке. Једино што је из немачке ваљало била је марка, и то ми је драго што су их Јевреји усрали па им увалили евро валуту у којој је Немачка осиромашила пропорционално разлици између курса марке и евра - 1 марка је мењана готово за 0.80 евроценти, а реално је вредела више од 1,5 евра. Што се фудбала тиче, ту нисам стручан, али ми је и ту бескрајно драго што за немачку репрезентацију игра Бенетон лига - црни, жути, арапи, турци, балканци и остали. Мислим да се Хитлер радује. Поздрав из Крагујевца!
http://www.youtube.com/watch?v=8kVC1Irzg3g
Нека јој је лака црна земља! КОРО, СРБИ ТЕ ВОЛУ!
Brate, to i jeste definicija velike sile, da su pametni i napadaju samo slabije i osvajaju. Mi smo debili i tu smo gde jesmo zato što ne znamo kome i kad treba da se kurčimo. Umesto da smo kroz istoriju osvajali naokolo Hrvate i Bugare...
Па брате Чаче, када погледаш нашу историју, није да нисмо освајали и да смо увек насртали на велике силе. Сети се да смо хтели да се измиримо са Угарима 1914. али њима никако није ишло на руку да нас не нападну. Исто тако смо хтели и 1941. да их пустимо да иду у пизду материну где год су хтели, па су енглези нахушкали демонстранте да у Београду дигну пуч и демонстрације. Ако је краљ пристао, онда смо знали шта радимо. Тада Енглезима није одговарало да нас немци не нападну. Нисмо имали никакав разлог да улазимо у рат 1914 а ако погледаш европске историјске читанке, нас чак и не помињу осим као изазиваче Првог рата, што је дебилизам. Исто је и са Другим ратом. Али, некако видиш, И угарска и немачка су се шириле све док нису дошле... докле? Па до Србије. А докле су сада дошле? Па до Србије. Срећан им распад. Ми смо изгледа као куга за њих. Најебаћемо, али и они ће.
Ne pričam o modernoj istoriji, to sve vuku konce velike sile, govorim o periodu 1000-1900.
Па хајде и о том периоду да говоримо - све до пада деспотовине, Срби су освојили прилично околних држава и створили највеће царство на Балкану, зар не? Кога је Србија напала а је била велика сила? Источно римско царство је већ било у дубокој кризи, тако да то и не треба да рачунамо на озбиљну силу.
Ne. Vizantijsko carstvo je bilo veće, Bugarsko carstvo je bilo veće, Samuiliova država bila je veća. Imali smo par decenija pod Dušanom kad smo bili najjači, to se uskoro raspalo i pre Turaka, a o padu despotovine i da se ne govori, u vreme pada despotovine Srbija je bila muka i beda, malo oko Smedereva.
Sukobi, koji su kasnije kulminirali u I sv.r. , su počeli još sredinom 19. veka, srpskim ustancima u Hercegovini. Dakle, to je već duugo trajalo, i I sv.r. je samo bio način da se svo to sranje oko Bosne reši.
Nigde nas više ne pominju, imamo status negativca i anonimusa u svetu.
ZASXTO JE NJEMAC DANAS KRAO VREME NA KRAJU UTAKMICE KAO KAKAV MASNI PORTUGALAC? :(((
MOJI SNOVI O NJEMCU SU SRUŠENI, NIJE TO ONAJ DOBRI STARI ŠVABO ŠTO PRAVI GOLFA I IGRA DO DEVEDESETOG MINUTA. MOJA AUTOŠOVINISTIČKA SLOVENSKA ROBOVSKA DUŠA ĆE MORATI DA NAĐE NOVU STRANU NACIJU KOJOJ BI PUŠILA KURAC. :((
Jaooo, pa kakve sve neuroze Nemci izazivaju, fuj to.
Evo moš meni, lololo.
http://www.youtube.com/watch?v=U-W8rVT5PjY
Ja se divim Nemcima, ali ne mogu da skapiram kako neko moze da ih voli. Sve to stoji, knjizevnost, klasicna muzika, industrija, fudbal, da su nacija koja ne odustaje i koja je u stanju da od razorene zemlje kroz par desetina godina postane jedna od najjacih drzava na svetu (i onda opet to), cija je ekonomija od kad je sveta i veka na visokom nivou. Ali, postoji tu nesto zbog cega ne mo's da volis Nemacku. I ovde prvi put srecem osobe koje to kazu. Ne pripisujem to njihovom mentalitetu ili istoriji i politici koje su nama svakako mnogo stete nanele (ili jeziku koji ogavno zvuci). Jednostavno ne mo's da ih volis, pa bilo koje nacije i vere da si.