Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Gvozdenoviću evo stranice za tebe:
https://www.facebook.com/podgoricke?ref=ts&fref=ts
валдемаре мислим да ме ниси разумео. поента је да ако они, јевреји, желе, а наравно желе, да остану упамћени као јевреји, као припадници, јелте, свог народа онда бих са задовољством то прихватио. у ком смислу, рецимо, на пример, као јевреји који су између 1912 и 1918 дали животе за одбрану србије, на чијем споменику стоји српски грб али и давидова звезда, у смислу да је лепо истаћи да су ти људи који ту леже били јевреји, као што би и вероватно и била њихова жеља. јел ме капираш.
A to, da, ok.
<3
Molim moderatore da zabave radi promene naziv teme u GERONTOFILIJA.
Pa napravi u Šizenje. Lakše je.
Pa naravno da Nušić nije Srbin i da ne bi bio na toj listi, bio bi i jeste na svetskoj listi genijalnih ljudi i eto, imali smo čast da je živeo, radio u Srbiji i da je osećao Srbiju za svoju zemlju ali to i dalje ne menja činjenicu da se zvao ALKIBIJAD NUŠA i da je bio Cincar. :D
A izvini, šta si ako je nekom (znam baš konkretan primer) otac Hrvat, majka Srpkinja, ali otac ima crnogorske i italijanske korene, a majčina baba je Ruskinja (ili Ukrajinka). Hoće li ta osoba biti ono što ona odluči da će biti, ili neće biti ništa, ili šta? Ajd odgovori mi šta misliš, a ja ću za neki dan i nju da pitam, da vidim šta i ona misli, pa da razmislim ko je u pravu.
U takvim situacijama, poštovao bih ono što konkretna osoba odabare, naravno. :)
Гвоздене, по твом схватању Стипе Плетикоса и ја смо Грци. :)
Ali da odabere iz kruga Hrvata, Srba, Crnogoraca, Italijana, Rusa, ne da izmisli svoj etnicitet po teritorijalnom principu.
Pa ako je majcina baba ruskinja, majka ne moze da bude srpkinja, jakako :D
dosta ljudi gotivi njemce zbog stvari u kojima su ih rusi prešišali
Na primer
ma sta god oces uzmi... njemci su obicni kompleksasi. najbolji njemci su oni koji su se odrekli njemacke.
Koliko ste istovarili gomana na ovoj temi moglo bi se tri hektara oranice nađubriti i to serbezno.
a sve gvozdenovic zapoceo
Volem ih što znaju ko su, znaju šta su, znaju odakle su i to poštuju do kraja. Nikad Švabo na Švabu neće.
A ne ko mi, stoka jedna neotesana...
Tek skoro sam otkrio koliko ih ima po svetu jebo ih otac ludi, da se onesvestiš.
United States 50,764,352
Brazil 5,000,000
Canada 3,179,425
Argentina 3,100,000
South Africa 1,200,000
CIS 1,000,000
France 1,000,000
Australia 898,700
Chile 500,000
Italy (in South Tyrol) 500,000
Netherlands 377,618
United Kingdom 262,000