Šta vas je poslednje toliko nasmejalo da su vam suze pošle

1. Ko je sad promašio temu, a? :)

2. hehehe, ja nisam sigurno... pročitaj dobro naslov teme vesnice :)

3. Dobro. Pročitala. I i dalje se pitam. :)

4. ti li mene malo z :)

5. Covek iz Crvenke, treba procitati defku hahahaha

6. Последње што ме насмејало а да су ми сузе прошле је док сам секао лук са другарицом и онда она да ми дода неку чинију и падне на дупе, ем ми сузе пошле од лука, ем сам се смејао ко кретен, јер је смотана...

7. kakvi su ovo šokovi lolo

8. Ширим ја веш напољу, звони телефон и јављам се ја: ''Хало... ништа ево шиљим... ширим веш'', после сам прекинуо, застао пар секунди и засмејао се сам себи

9. Neku veče drugar jedan priča priče o svom ujaku. Jebiga, o svom ujaku - svako ko ga ima, ima bar dvije cigarete vremena da priča scene koje je ovaj pravio. Bilo je svakakvih, ali ova me oduševila. Kaže, ovjerio negdje u gradu od cuge, nije vozio auto, jebiga, a ima neki faks završen valjda. Boli me kurac uostalom za auto, nije bitno, dakle, ispada iz kafane, potrošio dovoljno para da mu ostane da bira između taksija i hrane, a u međuvremenu je izgladnio, kako se snaći? Faca dolazi ispred roštiljnice jedne koja usput ima i usluge dostave, nazove ih, naruči hranu na svoju kućnu adresu, sačeka da dostavljač izleti iz roštiljnice: ,,E, dokle?''. ''Na Lauš.'' (Lauš bubam pet kilometara od ujakove kuće). ''Aj mogu ja sa tobom ka tamo, ako ti nije frka?'' Pristao ovaj, i kao sjedaju u auto, voze se ka Laušu.

Znate rimu.

10. Izvanredna tema Tenor za postavljanje, IZ VAN RE DNA!

11. Смејао се на ову дебилну слику 10 минута
    http://www.troll.me/images/do-you-even-lift/lifts-internally.jpg

12. Ona scena u "Friends" kad ona zena sto se nalozila na Dzoija misli da je on stvarno dr Drejk Ramore, pa da je otkace, oni se sete da se Dzoi pravi da je u stvari njegov zli blizanac Hans Ramore. I sad, Monika Dzoiju prosipa vodu u facu uz reci "You slept with me and never called me again", Rejcel isto nesto na tu foru, i onda se ubaci Cendler, isto prosipajuci mu vodu u facu "And you left the toilet seet up, you bastard!"...10. put gledam to, i uvek se otcepim od smeha...

13. Ти "Пријатељи" су стварно некад некога насмејали?

14. http://www.youtube.com/watch?v=9YHGNsi8ir8
    stvarno su brazilci najači što se tiče skrivenih kamera

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.