Prijava

И стојим при томе да људи који хоће да уђу у свет књижевности, није лоше да крену са читањем стрипова. Стрипови јебу кеве.

naravno da nije, Bukovskog ne čitaju ljudi koji su sjedili u prvoj klupi, tužakali učiteljici ove iza što prepisuju i kupovali sendvič od para za sendvič

reci Reme, šta te muči?

a da, tebe uvijek nešto muči. batali, ne moraš mi odgovarati na pitanje.

Мучи ме количина глупости коју си успео да откуцаш у претходних пар постова.
И смарате ви који мислите да је Буковски тако хардкор и да су га само појединци достојни.
Укратко, смарате.
Јебо вас Буковски.

ako nisi uhvatio poentu, a vidim da nisi, objasniću ti sad. Pičke ne mogu da osjete to što on piše ako nisu bar 1% toga svega (dolaska do dna, izvlačenja iz tih govana i nesnosne sreće kad se sve to privede kraju) proživjeli, jer on piše tako da prosto ne možeš da izvučeš poentu svega ako nisi njegov čovjek.

štaviše, on uopšte nije hardkor, nego jedan mnogo prije svega iskren i dobar čovjek. Knjigu 'Žene' završava tako što priča priču o mački, govori kako životinje ne vole loše ljude, mačka dolazi do njegovih vrata, on njoj otvara konzervu tunjevine. Neto 200 grama.

Pošto se Reme dogovorio sa Remeom da je Reme u pravu mislim da ova tema treba da se zaključa jer samo Reme može biti u pravu ako ne verujete pitajte Remea.

Matorim ljudima koji bi da krenu s čitanjem preporučujem da nabave negde kofer-dva 'Ninđa' pričica ili nešto tipa 'leopard napada u tami', napet roman s egzotičnom radnjom i jasno izdefinisanim likovima po ugledu na nekadašnje treš akcione filmove. Ako je čitalac još matoriji onda Zane Grey opus :)

Ухватио сам поенту. А поента је да си ти омашио поенту. И немам намеру да се свађам јер имам утисак да се покушавам нешто да објасним дрвету. А толико још нисам прсао.

Marija Jurić Zagorka "Grička Vještica" sve delove.

E jes, za decu valja i 'pet prijatelja' ako ima da se nabavi, to je onako uniseks, 'vinetu' i 'sin lovca na međede' su više za dečake.

@Warner von Latinische
Управо то. Него људи који су "прочитали и сварили" Буковског сматрају да су уватили бога за муда јер Буковски "пише брутално и искрено".

haha joj Reme ti si car.

E jes, za decu valja i 'pet prijatelja' ako ima da se nabavi, to je onako uniseks, 'vinetu' i 'sin lovca na međede' su više za dečake.

Е да. Заборавих на "Пет пријатеља".