Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
1. Glavni
2. Mile
1. Count Zero
2. Mile
1. Glavni
2. Mile bubreg
1. glavni
2. mile
Glavni je jebeno izdominirao
Proviron takodje
Ova druga dvoica ojebala, al bolju od definicije glavnog, nisam čitao otkad sam na sajtu.
Glavni
Mile
Kaunt
Lemilica
glavni
bubreg
mada su sve četiri zaista odlične
1. Nuloslav, jer sam slab na kurve... ali i glavni je OJEB'O!!! Svaka čast obojici!
2. Proviron
1. Glavni.
2. Mile.
1. Glavi - Jednostavo ojebao, ali čestitike i Zirou kome želim prolazak dalje kao i osvajanje turnira da na kraju ispadne da ste me turili u najjaču grupu lolo
2. Proviron
Mislim da bi trebalo sve ove defke sa turnira strpati u jednu temu koja će biti međ onim temama koje ne mogu da odu na drugu stranu tako da uvek budu na dohvat ruke pošto su iz turnira izašle defke koje ne smeju da se zaborave
1. главни
2. миле
1. Главни - победник не само овог дуела, него и у конкуренцији сва 4 полуфиналиста. Остале дефиниције нису нешто квалитетне, што је ову можда мало и додатно подигло у мојим очима. Да ми је неко пре такмичења прич'о да ће Главни бити најбољи у полуфиналу, не би' му веров'о. :Д
2. Провирон - једноставно, Милета сам одлучио да "дисквалификујем", јер се оно његово писаније не може назвати дефиницијом, иако ми се текст свиђа и тема о којој је писао ме интересује. Провиронова дефка је добра, има неку поенту и све, али је мој глас добила пре свега због тога зато што има форму дефиниције за разлику од противникове.
1. Glavni.
2. Mile.
Glavni dominira
1. Glavni
2. Proviron
1.Glavni
2.Mile
1. Glavni
2. Mile
Rezultati glasanja u polufinalu su sledeći:
Par broj 1:
glavni - 46 glasova
vs.
Count Zero - 25 glasova
-------------------------------------------------
Par broj 2:
MileBubreg - 46 glasova
vs.
proviron - 24 glasa
-------------------------------------------------
Dakle, u finalu će se naći autori glavni i MileBubreg, a u borbi za treće mesto će se suočiti Count Zero i proviron.
--------------------------------------------------
Hvala svim autorima koji su izdvojili vreme i glasali.