Večiti Derbi u fudbalu: Partizan - Crvena Zvezda

  1. Ganjani, vi nikako da naučite onu staru, narodnu PRVO SKOČI PA RECI HOP.

    Obilo vam se o glavu toliko puta, da se sve dešavalo kao po vašem nepogrešivom scenariju sada bi vi bili osvajači Evrokupa, igrali Evroligu i pobijedili bi u Derbiju 0:3.

  2. А добро ти чучи, шта ти фали. :Д

  3. Ma ne fali mi nista, ima visak slova.
    A i to je samo nik na forumu.. da imam tu mogucnost, sad bih promenio nik u to

  4. Што немаш могућнос'? Виш како сам ја променио, а немам ордење и те курце. Само што би било много дугачко. :Д

  5. Pa nemam opciju za promenu nadimka a sta si ti radio nem pojma

  6. Смаро Казана на певете. лоло

  7. A ocu vriste mi smezurana kengurova Gazimuda

  8. Gazimudo puši kite samo za KK Partizan, neće bezze troši talenat za promjenu nadimka kao ti.

  9. Скочишми, је л' ово овај твој на главатару дрка, да не кажем мастурбира?

  10. Kućo, prska po severu, ko veli 'kad mogu svi mogu i ja'.

    https://www.youtube.com/watch?v=LIlhcGRh8R0

  11. "Iskren pozdrav za mog cimera iz reprezentacije! Ukoliko osvoji titulu, razumeću njegovo slavlje, jer neko češće slavi maturu, nego on titulu", poručio je Volkov sa stadiona u Humskoj ulici.

    hahahahaha pa vi ste doživjeli da vas jedan retardinjo Volkov jebe u zdrav mozak ahahahahahha joj majko a sramote :D :D :D

  12. Ej, a kako im se Mažić odmah na početku unosio u face, pozvao par njih na razgovor, i posle ceo derbi niko ni da pisne. Čak dva penala i jedan diskutabilni, a svi ćute i aminuju, mirni ko bubice.

  13. "Iskren pozdrav za mog cimera iz reprezentacije! Ukoliko osvoji titulu, razumeću njegovo slavlje, jer neko češće slavi maturu, nego on titulu", poručio je Volkov sa stadiona u Humskoj ulici.

    PHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHA

  14. jedan diskutabilni

    lololo

  15. Реално, обљубили смо вас курцем у пичку.

  16. ЈЕБИ АНЂУСА ЈЕБИ БАРДА ЈЕБИ КАРАСИЈА ЈЕБИ БАРИ ЈЕБИ ВЕСИЋА ЈЕБИ КОКЕЗУ ЈЕБИ ОНОГ ШТО СТАЛНО ГОСТУЈЕ КОД АНЂУСА ЈЕБИ РОБИЈА ЈЕБИ СРПСКОГ МУРИЊА ЈЕБИ ДИНАМО ДРЕЗДЕН ЈЕБИ ЛУКИЋА ЈЕБИ СТОЈАДИНОВИЋА ЈЕБИ ОНОГ СТАТИСТИЧАРА ШТО ГОСТОВАО КОД АНЂУСА ЈЕБИ СЕВЕР ЈЕБИ ФРАЗУ МНОГО СМО ЈАЧИ ЈЕБИ АКЦИЈУ ИМА НАС 200 МИЛИЈОНА ЈЕБИ БАЈАГУ ЈЕБИ СЛАВИШУ ЈЕБИ КРНЕТУ ЈЕБИ ЗВЕЗДИНЕ ЗВЕЗДЕ ОД РЕДНОГ БРОЈА 2-6 НИЈЕ РЕД РАЈКА МИТИЋА ЈЕБИ БЛИЦ ЈЕБИ КУРИР ЈЕБИ ЖУРНАЛ СА НАСЛОВНИЦАМА ''ЗВЕЗДОМАНИЈА'' ЈЕБИ ШЕФИКА ЈЕБИ БЛАЖИЋА ЈЕБИ НЕШУ ИЛИЋА ЈЕБИ ПРЛАИНОВИЋА ЈЕБИ КАРЛЕУШУ ЈЕБИ НОВАКА ЂОКОВИЋА.

  17. Nikolić je baš usrao sa izmenama, izveo Ninkovića i Živkovića koji znaju da igraju i uveo ona dva seljaka, Luku i Malbašića, ne znam umesto koga je uveo Kojića ali sigurno je bolji od onog imbecila. Al jbg usralo ga a i brani Bajković. Inače je od tih promena Partizan baš prestao da postoji smisleno na terenu.

  18. Inače, baš prvi derbi posle sto godina da obe ekipe postoje normalno na terenu, da bar jedna nije bezumna skupina drva i seljaka. Kul.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.