Претпоставка правде

1. zasto gomila ljudi vija jednog coveka?da to nisu radili,ne bi sada imali sta da dokazuju.da su vijali nekog naseg,dobili bi po godinu-dve-izasli za pola.i to ne svi,par njih.jebi ga,strendzerski zivot vredi vise.

2. zasto gomila ljudi vija jednog coveka?da to nisu radili,ne bi sada imali sta da dokazuju.da su vijali nekog naseg,

Da, u pravu si. Treba sve koji su tako nekada u životu vijali nekoga osuditi đuture na 240 godina.

3. малагурски уз дејана анђуса и миломира марића појам независног новинарства.

4. Ako mi se od nečega sere u poslednje vreme, to su ljudi koji su "prozreli" svetske zavere, raznorazne teorije, vlade iz senki, sekte, tajne organizacije i ostalo. Idite bre radite nešto, učite, spalite Skupštinu, tražite referendum, otkud znam. Pogledate dva klipa na Youtube-u o nekim tamo društvima "Skull and Bones", Iluminatima, NWO i raznim pičkama materinama, i krenete da drkate na Malagurksog, navijače, i ostale morone koji isto to rade samo za sebe. Zgrću keš. Što i jeste cilj svakog od njih. GET MONEY, FUCK BITCHES.

P.S. Ako ima neko link neki, formular da se učlanim u Masone i te fore, nek šalje na pvt. Diskrecija zagarantovana.

5. ај чворе ћути брате, ћути. сад си ти као паметан.

6. Ja rekoh da je Stefan prava kolateralna steta jer se najverovatnije nije ni nalazio tu u tom trenutku tako da robija bez ikakve osnove. Ostali su pravili sranje a nabaceno im je nesto mnogo gore od onog sto su uradili.
    Da se ovo desilo na zapadu slucaj bi bio odbacen zbog traljave istrage. Nikakav dokaz prakticno nisu nasli. Kamere su navodno sve zatajile osim onih koje nista ne prikazuju. Svelo se sve na izjavu jednog ucesnika, a te izjave valjda i vrapci znaju kako se daju. Vozenjem bicikla na zidu, preskakanja lastisa na zidu i kojecega jos...

7. Da, u pravu si. Treba sve koji su tako nekada u životu vijali nekoga osuditi đuture na 240 godina.

prva stvar je sto nisam rekao da ih treba osuditi na 240 godina,a druga je to sto su im smanjili kaznu.koja je takodje previsoka.stvar je sto si ostrasceni grobar,pa bi kukao i da su dobili po 2 meseca uslovno,to je vec druga stvar.svako ko vija nekog u grupi od 10+ ljudi da ga taba treba da dobije najvecu kaznu propisanu zakonom.zasto gomila ljudi vija jednog bez razloga?zato sto navija za drugi klub?zasto ga nije jedan uhvatio i prebio?a da,lakse je u grupi,muda onda budu veca...

8. stvar je sto si ostrasceni grobar

Ja nisam, a ipak se slažem.

treba da dobije najvecu kaznu propisanu zakonom

A šta onda treba da dobije neko ko ubije nekoga, siluje nekoga, zapali nekom kuću? Sve je to isto očigledno...

9. A šta onda treba da dobije neko ko ubije nekoga, siluje nekoga, zapali nekom kuću? Sve je to isto očigledno...

kaznu propisanu zakonom.gledaju se otezavajuce i olaksavajuce okolnosti i na osnovu toga se propise kazna.ovi trce ko sakali da tabaju lika jer je dosao da navija za tuluz.pa nije iz torcide...nigde olaksavajuce oklonosti.

10. Pa dobro, ali ti si rekao da oni treba da dobiju najveću kaznu propisanu zakonom. Najveća je valjda za ubistvo. Ako si mislio na to da treba da dobiju najveću propisanu za to delo (trče da tabaju lika), ona svakako nije po cirka 10 godina.

11. nisam pravnik,verovatno ima nesto gde se karakterise delo kao huliganstvo sa tragicnim ishodom ili nesto slicno.pogledaju se sve cinjenice,rebne se kazna i mirna backa.sadasnja kazna je politicki izdejstvovana i gleda se kao nauk.ne navijacima,vise nauk srbiji.da izuzmemo to,da su nas pritiskali,jebali i lsicno...opet je cinjenica da su hteli da sibaju lika,to se tragicno zavrsilo i nastalo sranje.da se nije tragicno zavrsilo,bilo bi nikom nista,ovako svi sada kazu da nisu hteli.jebi ga,to ste trebali ranije reci,pa sada ne bi morali da trpite ovu namestaljku.kao sto sam vec rekao,da je bio nas lik na mestu francuza,ne bi ni desetina ovoga bilo.frka-trka.sami sebe ne cenimo,a i volimo da se uvucemo svima.

12. stvar je sto si ostrasceni grobar

Ovo sa tim nema veze.

vako ko vija nekog u grupi od 10+ ljudi da ga taba treba da dobije najvecu kaznu propisanu zakonom

Bilo ih je više svakako, a opet oni su krenuli iz nekih razloga da ih biju, doduše sere mi se od ove rečenie "samo zato što navija za drugi klub", a razlozi nisu poznati što je čudna stvar, jer se sve u Srbiji lako sazna. Sigurno ga nisu tukli zato što navija za jebeni Tuluz.

zasto ga nije jedan uhvatio i prebio?a da,lakse je u grupi,muda onda budu veca...

Smešno je što ne znaš te momke. Imaju oni muda i bez grupe. Barem sam siguran za onih par koje poznajem

Nekako pišeš neke ono klišee, ono ko kada neko izgubi nekog voljenog i kažeš mu, jebiga život ide dalje fazon.

13. da,pisem klisee.a ti si objektivan.copy/paste partizan.net/forum/navijaci
    odjavljujem se.

14. Odjavi se, najbolje bi bilo.

Inače, ovo isto je OK.

Vođa navijačke grupe “Alkatraz” Đorđe Prelić (27), kojem je Apelacioni sud smanjio kaznu sa 35 na na 15 godina zatvora kao organizatoru ubistva Francuza Brisa Tatona, spreman je da izađe na poligraf pred kamerama i dokaže da nije kriv u zamenu za fer suđenje, otkriva ekskluzivno za Telegraf.rs njegova supruga Tijana Aleksić.

Pa neka mu pruže tu mogućnost.

15. ako mislis da je najbolje...

16. ako mislis da je najbolje...

Mislim.

17. znas kako,da izvaidis glavu iz dupeta i da ne ocekujes da ih sve oslobode,shvatio bi i da se ja ne slazem sa presudom i da smatram da treba da imaju fer sudjenje i da krivci dobiju primerenu kaznu.

18. znas kako,da izvaidis glavu iz dupeta i da ne ocekujes da ih sve oslobode,shvatio bi i da se ja ne slazem sa presudom i da smatram da treba da imaju fer sudjenje i da krivci dobiju primerenu kaznu.

Skapirao sam to, naravno. Bezveze se prepiremo, nemam pojma ni kako smo počeli uopšte. Jeb'o prepiranje.

19. i to sto kazes.mozda zbog vremena :) uzdravlje.valjda si i ti covek iako si grobar ;)

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.