Одавно имам зацртане ретардиране комбинације уколико буду близанци. Прва верзија су ми: Слобо и Жак. У другој је један од њих Радојица, ал' заборавио сам како бјеше други...
bolece me kurac za zenino miljenje,ja sam tako odrredio...a inace u mojoj porodici se vuce ime stevo-nikola...cale stevo,deda nikola,pradeda stevo,cukundeda nikola itd...a i za to me boli kurac sin ce biti boban
Нуно.
Ја знам да полако отписујем једно по једно име. Како које име почне да ме асоцира на неког идиота, тако га отпишем за своје дете. :Д
+1
Brat
Olaf
А код мене у комшилику има неки отац цар који је синовима дао имена Каменко и Босиљко. Ваљда зато што је Херцеговина сва у камену, шта ли. :)
Jebeš muško kome žena drži muda u torbici.
Insallah, zvat će se Boran.
Одавно имам зацртане ретардиране комбинације уколико буду близанци. Прва верзија су ми: Слобо и Жак. У другој је један од њих Радојица, ал' заборавио сам како бјеше други...
sin-boban
cerka-marijuana
bolece me kurac za zenino miljenje,ja sam tako odrredio...a inace u mojoj porodici se vuce ime stevo-nikola...cale stevo,deda nikola,pradeda stevo,cukundeda nikola itd...a i za to me boli kurac sin ce biti boban
јел била она стара нолајферска фора - која жена??
Машинка женско
Миљенко мушко, ако не да Миљенко неће ми дати ни Самојко.
Definitivno Salvador.
Uliks, a može i Istok
Đe ćeš Istok konšervo, to je magnet za pederluk.
Najbolje naše ime je jebali ih vi Gvozden, drug Gvozden.
стерилко и пипета
Đula
http://okvojvodina.org/klub/images/stories/reprezentativci/ula_meter.jpg
Југ.
Оженићеш звездашицу?
Јок, него неку домаћицу, да роди Југ Богдана и још деветорицу.
sin dragan
Ovako nešto