Peticija za Saška

1. Čitajte.
    Žena je spazila čoveka pre samog ulaska unutra, probudila muža i sakrila se sa detetom iza nameštaja. Muž je otišao u kuhinju, uzeo nož i SAČEKAO da provalnik uđe unutra da bi ga napao. Nije ga zatekao u pola radnje. Umesto da je upalio svetlo, gospodin je mirno sačekao da mu pile dođe u jazbinu.
    Obratite pažnju na ovaj deo izjave:

Punih 12 minuta kasnije provalnik je otvorio prozor!

ŠTA NIJE JASNO? Za 12 min. bi mentalno zaostala osoba provalila da se u okruglu rupu ne gura cetvrtast predmet.
    http://www.kurir-info.rs/ponocna-drama-vlasnik-stana-ubio-provalnika-clanak-803605

2. A što se tiče zaustavljanja, niko se ne bi zaustavio. Lepo Bruce reče da bi to mogao samo izuzetno, bolesno hladan čovek koji je potpuno neustrašiv. Normalan čovek ne.

3. A 12 minuta? Malo li je vremena da razmisliš o posledicama svojih namera?

4. Ovih 12 minuta je potpuno nov moment, tu se opet vraćamo na moj post sa prve strane - čvrst objekat tipa noge od stola ili drške od metle, nož ostavljamo u fioku, sačekamo ulazak cenjenog gosta i useremo ga od batina bez trajnih posledica. Ako je tačna informacija za tih 12 minuta nemam trunke sažaljenja prema ubici.

5. Neš, pre jedno dva meseca mi se tako neko u tri ujutru za kvaku uvatio i kremuo da cima kao lud, bez prestanka.. Baš sam bio krenuo u WC. Ela je spavala, moja keva je spavala. Odmah sam otišao u kuhinju po nož, da ga izbodem pošto provali. Prva reakcija. Šta bre da uzme? Enciklopediju? Šta ti znaš šta on ima kod sebe, ko je on zašto je došao. Kada gledam šta pišeš Nash, bez ljutnje, rekao bih da ti nisi bio u nekoj zajebanoj situaciji nikada u životu. Taj Saško ili kako se već zove je osećao samo strah. Strah za sebe, ženu i dete. Nije ništa drugo u njemu bilo osim straha.

6. To je Kurir, ne znam koliko je njemu vjerovati, ali opet, ako ima nešto prljavo i sumnjivo, to će se pojaviti baš u Kuriru...

7. Ako je tačna informacija za tih 12 minuta nemam trunke sažaljenja prema ubici.

Ali zašto?
    Čovek je pozvao policiju. Daj bre sakrili su se iza kreveta. To je takav jedan trip. Još im upada na gajbu dok su tu. Znao je sigurno da su tu. Ne ide niko više u krađu, a da ne proveri. Nema random odavno. Znači da je bio spreman ako se probude da im naudi.

Ko ga bre jebe. Jedan ološ manje.

8. стварно лупаш глупости неш. мени јеховини сведоци кад бану оћи да их отерам да им више не падне на памет да долазе у зграду а не провалници.

и основно је управо то да не можеш знати шта он хоће, дал хоће да убије, силује жену, да отме дете, да запали кућу, однесе инвентар.

зашто је чекао 12 минута. осим тога што је вероватно осећао огроман страх, било је и то да је можда помислио да ако упали светло и огласи се да ће само изгубити фактор изненађења када овај упадне. откуд бре он знао дал ће овај да се уплаши или неће или ће ко зна шта треће да уради.

едит: и то. нико никада не иде на непроверене крађе, а посебно лик који 50 дела иза себе. тачно зна ко је унутра и шта имају итд.

9. Zašto nije upalio svetlo? Šta je tu nejasno? Pa za 12 minuta je mogao čak i da promeni sijalicu u slučaju da mu je u tom delu stana crkla.
    Tu je reč o tipičnom dokazivanju i osvetoljubivosti.
    "sačekaću ga da uđe u stan da bi mu pokazao ko je mudo" što je veoma slično onoj "aj lupi mi šamar da ne ispadne da sam te prvi udario".

10. čovek se zove saša, što ga mi sve vreme zovemo saško, pobogu!?

11. Čini mi se da se zove Sašo.

12. sasko dooodji kuci spreeemla sam ti graaasko

13. čekao je punih 12 minuta jer su čekali muriju koju su pozvali, ali je retardirana policija pogrešno čula broj zgrade, pa otišla drugde...

međutim, kaže supruga da su se rvali. pitanje: ko je prvi na koga nasrnuo?

14. Сашко хахахахахах
    Извините на спему, морао сам да се исмијем.

15. čovek se zove saša, što ga mi sve vreme zovemo saško, pobogu!?

Piše Saško na b92 jebemliga kako se zove

16. evo, ajmo sad PETICIJA ZA DRLJAČU!

http://trojka.rs/vesti/crna-hronika/bracni-par-napadnut-dok-je-preturao-po-kontejneru-muz-ubio-jednog-siledziju

ali neeee, drljača je beskućnik koji je preturao po kontejneru, ko ga jebe, jel?

17. kizo, u americi se praktikuje običajno pravo, što znači da slučaj koji se sudi postavlja zakon, odnosno običaj po kojem se sudi.... što znači da ako imaš jebeno dobrog advokata onda ti postavljaš zakon... ili se pozivaš na presudu u nekom slučaju sličnom tvom...

Meni to običajno pravo baš do jaja. U teoriji izgleda više uzima u obzir specifičnosti nekog slučaja. Koliko ja shvatam.

18. s jedne strane je do jaja, al sa druge nije... do jaja je to što možeš da postaviš presedan, ali nije do jaja to što ti treba dobar, čitaj skup, advokat da bi to uradio....

19. Pa zovemo ga Saško onako od milošte, kao što bi i jadnu Petru zvali Petrica.
    Iskreno, nema tu šta više da se objašnjava.
    Činjenice su:
    1. narkić je išao sa šrafcigerom za koji svaka maloumna budala zna da u 70% ne može da nanese smrtne povrede. U ovom slučaju je verovatno služio kao alatka za otvaranje. Da je hteo da bode - poneo bi nož.
    2. Gazda je u ovom slučaju otišao do kuhinje i zgrabio nož.
    3. Gazda je čekao u mraku provalnika ne preduzimajući ništa da spreči.
    4. 12 minuta je imao da razmisli o posledicama.
    5. 12 minuta je imao da razmisli o promeni oružja koje mu se u prvom trenutku smatralo kao pogodno
    6. 12 minuta je razmišljao kako će ga izbosti
    7. provalnik njega NIJE ubo sa tim šrafcigerom koji svi spominjete
    8. Ubo je provalnika jednom u butinu
    9. Ubo je provalnika 5 puta u LEĐA što je nemoguće kada se sa nekim frontalno sukobite osim u slučaju neke posebne borilačke veštine prsa u leđa
    10. Nije se zaustavio ni kod trećeg uboda iako bi po nekoj logici provalnik već tada krenuo u beg jer bol je bol
    11 Žena nije palila svetlo iako je čula jauke provalnika nego je sačekala da on ode
    12. Deo priče kaže da je on prvo pozvao policiju pa tek onda otišao da čeka u zasedi. +-2 minuta

20. Treba podići spomenik tom narkomanu i napisati: '' svaka maloumna budala zna da šrafciger u 70% ne može da nanese smrtne povrede...''

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.