Prijava

E Srbijo, jesi propala kad se više ni na ovu foru ne možeš obogatiti.

Ma ćuti, niko ni da se nasmeje.

ovde je sukob mišljenja nastao jer za razliku od većine, neš i ja se nismo stavljali na mesto saška, već smo samo nepristrasno i objektivno posmatrali situaciju.

Ma vazi, pre ce biti da ste klasicni kontrasi koji misle da je zabavno kontrirati u svakoj mogucoj situaciji. Argumenti - improvizovacemo. Ako nista drugo, na kraju cemo reci da smo malo trolovali i da je to bilo sve super zabavno. Lejm, fejk end gej.

chill, džeri, niko te ne troluje, možeš da se opustiš....

Леми, немој само објективност као аргумент, молим те. Од објективности ми се сере углавном. Јер не постоји објективност. А и да постоји, објективношћу ће бити проглашено мишљење већине која је узгред, јако често глупа. Даље, ја лично сматрам да је неопходно узети све факторе у обзир, ставити се у кожу туженог, ставити се у кожу жртве да би се објективно расудило нешто. С тим што се ви стављате на ону другу страну, међ' "пријатеље" жртве. А ја лично не могу да разумем да је неко толико спреман да деградира себе као што је спремна та "жртва". Притом, иста та жртва је себи давно преписала смртну пресуду, више пута, први пут, кад се навукао на пајдо, други пут кад је први пут некоме упао на гајбу и тако. Дакле, не могу да станем на страну жртве, јер жртва не би била жртва да пре тога она није била нападач. То је као да кренеш некога да смараш, чачкаш, удараш, а после ти он крив када те завали.

Но, да се вратим на објективност. Као што рекох, сере ми се од ње. Од сто људи са различитим мишљењем, 100 њих ће мислити да је објективно, а на крају се сведе на то да је објективност заправо субјективност већине. По том критеријуму, ниси објективна. Била би у праву да се ради о срању које је избило између два робота. Овако не. Једноставно, у оваквим ситуацијама не постоји објективни начин расуђивања, већ само лично мишљење. Да узмеш узорак од сто људи, 30 би реаговало као Сашко, 30 би га оверило ногаром од стола, сикиром или бејзбол палицом (што исто може да буде јебено) и да провалника направи таквим да пије дрогу на сламчицу, јер другачије не може, 30 би се сакрило негде (из истих побуда као ови што би га унаказили - страха), а 10 би узело пиштољ и сасуло му олово у гркљан и то је то. Е сад, по мом мишљењу, само тих 10 би требало да одговара. Бројке сам налупао, али у суштини, то је то.

А Неш покушава да буде објективан, али је себе дискредитовао кад је рекао да је шрафцигер малтене безопасан, није узео у обзир да су сличне ситуације н пута пошле по злу и да је провалник побио укућане, да би било ок да је убо овог лика једном или двапут (а то би показало колико је овај хладан заправо и да га је убо свесно, без икаквих емоција, док 6 убода говори о емотивној реакцији) и све оне приче везане за тучу. Тако да и даље мислим да грешиш.

aj ne mlati, krsta ti

dve iljade slova u postu, ovo je nečiji maturski rad

i sa je odluceno?jel treb'o da iznabada 5 puta lika u ledja ili da pusti da ga ojadi za imovinu?

Била би у праву да се ради о срању које је избило између два робота.

:D
Ja sam vec dao uvid u psiholoski profil zrtve, hocu reci ubice - covek iz NVO, dakle oslobodjen vojske, famoznih 12 minuta ceka u mraku u panici ceka da se provalnik ili policija pojave: usrao se kao grlica, dobro je da ga nije 40 puta u panici iznabadao.

covek iz NVO, dakle oslobodjen vojske

Još samo da kažeš da sluša Sergeja Ćetkovića, i da se zapitamo da mu žena nije faširala provalnika.

posto je makedonac,onda verovatno toseta proeskog.

Šta je NVO?
Novinarska vojna obuka?

Neko voli ono
neko voli ovo
(a ja i ti mali
uvek nesto novo)

Preimenujte temu da ođe kačimo razne peticije.

http://www.viralnova.com/justice-for-quinten/

пресуда у уторак

из текста се чини да оно ипак није био неки рендом наркоман, већ неки члан банде која је наставила да малтретира породицу док се нису преселили.

Citao sam pre neki dan, panduri pokrenuli peticiju za usvajanje zakona da mozes da branis svoju imovinu taj neki fajzen, nije ekstremno ko u americi, ali da ne najebes ako ubijes mentola koji ti je provalio na gajbu

Ne znam dal sam postovao vec na temi ali ako nisam samo da kazem da je i trebao da ga usmrti majku mu lopovsku jebem u usta