Peticija za Saška

1. Pa i nosio ga je da obije sa njim vrata prozor, najvjerovatnije.

2. pa malo je nezgodno skakavcem da obijaš prozor, slomio bi se, a šrafciger em može da obije em ti služi kao oružje ako te neko od ukućana omete u provali.

3. 12 minuta je razmišljao

u da, ovo će da ga sjebe. tačno je imao vremenski okvir da razmisli o posledicama, nije bilo u naletu, tako da ne znam kako će ovo da objasni... jer 12 minuta je sasvim dovoljno da skontaš šta ti valja činiti.

ali, istini za volju, šrafciger itekako može biti smrtonosno oružje....

4. Ne naravno, verujem da bi se velika vecina slozila da se odradi neki zidni marketing tipa "pravda za Saska", da se odrepuju neke rima tipa: "odrasto u kraju - tezak zivot - napravio sam sacekusu za provalnika narkica - izbo sam ga jer sam se plasio za dete koje sam vec pre toga sklonio na sigurno - nosio je srafciger - ja sam imao noz - prvo malo u butkicu pa kada je krenuo da bezi kroz prozor - ubo sam ga jos par puta da oseti sta je to porodicni covek - porodicne vrednosti - tezak zivot tebra - kidam se - poznajem djokovica - zna se ko sam ja - za njegovu provalicu ja uzvracam ubadanjem - jeee - beograd - TEBRA

Al bez ovog zadnjeg nikako

5. džeri, a što baš oko OVOG nevinog čoveka? što da ovaj nevini čovek ne dobije ISTO suđenje ko svi nevini ljudi. po stoti put kažem, i bez medijskog pritiska, saško bi najverovatnije dobio oslobađajuću presudu, sad mu je zagarantovana

Kontam kad bi ti imala poznanstva da bi se rukovodila "Ma sta ima da se medijski dize prasina, pa ja sam nevina, a ovo je pravna drzava - doci ce to sigurno sve na svoje mesto". Ili mozda ne?

Sto se 12 minuta tice - naravno to su beslovesna lupetanja Kurira - DA NIJE MOZDA STOPERICU UKLJUCIO??? - ali ako je i proteklo neko vreme, siroma' se za to vreme toliko isprestravljivao i napunio adrenalinom, da je nesrecnog djankozu izbo verovatno svih 5 puta u istoj sekundi. A sigurno nije smisljao kako ce da ga izbode, jer se po tekstovima o njemu vidi da je ovaj "od onih sto idu u civilnu vojsku".

6. hahahaah jao kako mi se kenja od porodičnih vrednosti...

elem, najkrivljaje murija. nekih, koliko, pola čuke, pre nego što je provalio murija je njega ganjala i nije uspela da uhvati, a drugu grešku su napravili što nisu "dobro čuli" broj zgrade, pa otišli na pogrešnu adresu. inače znam kako nadrkani mogu da budu u muriji kad ih zoveš da prijaviš zločin, prosto moraš da im se izvinjavaš što ih zoveš, verovatno su i ovo saška tako izdrkali, pa u tom izdrkavanju nisu dobro čuli adresu. znači ja bih rekla da je murija kriva za sve....

7. Ali zašto?
    Čovek je pozvao policiju. Daj bre sakrili su se iza kreveta. To je takav jedan trip. Još im upada na gajbu dok su tu.

Zato što sam 97% siguran da mogu bilo koga usrati od batina drškom od metle u situaciji u kojoj on smatra da svi spavamo, a ja ga čekam u zasedi. Štaviše, verovatno bih mogao usrati od batina i većinu ljudi čak i bez metle u istoj toj situaciji. Opet, ogradu sam postavio: AKO JE TAČNA informacija o tih 12 minuta - a pošto je objavljena u govnjavom Kuriru verovatno nije tačna.

Jedna stvar se mora znati o meni, ubistvo je van mog rezona, uvek. Jedini način da budem uzrok nečije smrti je potpuna slučajnost ili totalna agresija bez zadrške na moju porodicu, ali takav slučaj ni ja verovatno ne bih preživeo. Barem ne mentalno.

8. Kontam kad bi ti imala poznanstva da bi se rukovodila "Ma sta ima da se medijski dize prasina, pa ja sam nevina, a ovo je pravna drzava - doci ce to sigurno sve na svoje mesto". Ili mozda ne?

pa naravno, ali ovde ne pričamo o meni, zar ne? ;)

edit: kad kažem "naravno", mislim - naravno da bih se služila svim sredstvima...

9. Nash Bridges

Znači narkomani nisu živa bića, njihov je život bezvredan. Dobro razmišljaš, mogli bi ih iskoristiti kao ogrev u nekoj termoelektrani

...da vi'š ti kad sam ja radio dole na Kosovu pa nestane struje a Msmojne odma' 200 narkomana založi jeb'o majku ihihih...

10. Znaš onu - NISU KRIVI KEROVI LUTALICE KOJI UJEDAJU. JADNIKE JE IZOPAČIO ČOVEK. JADNICI MAWENI.

11. šrafcigeri ne ubijaju ljude.... šrafcigeri ubijaju šrafcigere...

12. Jedini način da budem uzrok nečije smrti je potpuna slučajnost ili totalna agresija bez zadrške na moju porodicu, ali takav slučaj ni ja verovatno ne bih preživeo. Barem ne mentalno.

Nije ni ovaj, vidiš da traži bibliju.

13. Аукурац, ставиш нагазну мину на улазна врата, камеру у собу, ако ти се учини неко сумљив на вратима, притиснеш дугме, укључиш мину, откључаш му врата, он коракне унутра и кабум.

14. Да ли је могуће да су сви већ заборавили Велику Иванчу? Да подсетим: тип је сабајлирао, заређао по кућама и побио 13 људи, међу којима и двогодишње дете. То је било пре месец и по дана.
    Сматрам да после тога ниједан домаћин није дужан да се распитује код провалника којим добром је дошао и којим арсеналом располаже, и онда да реагује према датим војно-политичким околностима а у оквиру закона. Shoot first, ask questions later.

15. Ma jest, dupadne u kuću sa kalašnjikovim a ja nemam nijedno vatreno oružje pa je normalno da moram da se branim kuhinjskim nožem (fik i gotovo) ili drvenom varjačom (ukoliko on ima neki nož). Sačekao bi pandure (polu)živ vezan keceljom za šporet. :)

16. Zato što sam 97% siguran da mogu bilo koga usrati od batina drškom od metle u situaciji u kojoj on smatra da svi spavamo, a ja ga čekam u zasedi

Tu si u pravu, i ja sam siguran, ali ako ima pištolj ode sve. Zajebana situacija.

17. sidni, taj lik iz ivanče je bio KOMŠIJA a ne provalnik, i krenuo je sa ubijanjem iz sopstvene kuće. da li ti to predlažeš da ubijamo svoje ukućane ako nam se učini da su malko nervozni?

18. Да ли је могуће да су сви већ заборавили Велику Иванчу? Да подсетим: тип је сабајлирао, заређао по кућама и побио 13 људи, међу којима и двогодишње дете. То је било пре месец и по дана.

Kraj teme, covek je objasnio o cemu se radi! sta ti znas sta je budali na pameti: dal hoce da ti marne telefon ili da te izbode zardjalom kasikom na spavanju. On nema sta da trazi u tvojoj kuci!

19. komšija nema šta da traži u mojoj kući? komšija koji pomaže ceo život, kuća do kuće?

čini mi se da mnoge reakcije nemaju veze sa zdravim razumom, već su ljudi toliko puni besa i gorčine, postali su čopor besnih pasa, žedni su krvi.... bilo čije...

20. recimo da je pravedno da se sasko osudi. da li je lopov zasluzio tu "pravdu"? on je krenuo da otima ono sto nije njegovo i tim cinom treba biti lisen svakog prava. ja bih sekao ruke za kradju.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.