Prijava

Ја не сматрам њих за зло, већ оне који узимају гомилу њихових кредита који се не улажу ни у шта, већ иду на плате и пензије....

Da se ne lažemo i ne ložimo. Jesmo mi jedini narod koji se naloži kad ovako nešto bude negdje? Prošle godine smo svi bil u fazon eno građanskog rata u Britaniji. Pa ove raspade se Švedska, jebaće ih Arapi? Oće revolucija i u Frankfurtu?

Mi smo narod koji trpi seks...retko reagujemo, a trebali smo odavno...

Jesmo mi jedini narod koji se naloži kad ovako nešto bude negdje?

Ja se nadam da nismo. Narod dustane na noge i uradi nešto!
Ali opet da se ne lažemo, meni je zanimljivo pratiti ovakva dešavanja, pa rekoh da podijelim s vama pošto već mediji maltene ignorišu. Trihageri, tkz. "Ekološka revolucija", čisto sumnjam da je to, može biti karika koje je sve pokrenula, Erdogan je terorisao i u procesu je terorisanja, pitanje vremena je bilo izgleda.

Brate, imali smo, kad ono, prošle godine one okupatore. Po cijelom svijetu se dešavalo svašta. Masovan bunt, podstaknut mogućnošću nestanka slobodnog pristupa pornjavi i džabnim filmovima. Pa onda Grčka. Britanija. Kurčevi svjedoci. Tad se još više ložilo na tu neku revoluciju.

realno,ko da mi nemamo dovoljno svojih sranja,pa cemo sada da pratimo ko se ubija po svetu.koga boli kurac za gomilu talibana koji se kolju na svakom koraku.

BOLI ME BOBIKA ZA OSMANLIJE NEK SE SATRU OPAAAAA

Да им је тамо овај баја:
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/6/6a/MustafaKemalAtaturk.jpg
Он би поделио по 25 по гујци ономе ко се буни, па би га пустио кући. Па ко може да јауче до 50 нека дође и сутра да брани 100 шугавих стабала. Чиста математика.

I posle neko ko nije upucen u situaciju u Turskoj pomisli kako vlast maltretira ove diletante i narkomane dokone. Podrska Erdoganu.

Nešto ne verujem u spontane revolucije, pogotovo koje počinju TreeHuggeri. Turci MORAJU da uđu u rat sa Sirijom, a da im to ič ne odgovara , niti treba u životu. Erdogan se predugo nećkao, lako je moguće da ga zameni neko kooperativniji.

E da... I ja sam bas mislio dokle ce pustiti turke da se sire i imaju toliki suficit...

Hahahaha
Sada sam ne znam ni ja kako, po prvi put čuo za izraz "Izadjite na protestke u demokratskom duhu". Koji andrak... Kako podići masu na noge, a da im nije prazan frižider...

Pa vi ne znate šta se dešava ovde u Obrenovcu, a kako biste i znali kad vlada medijska blokada. Juče smo se kmetovi pobunili, obesili zapovednika tvrđave i opata natakli na ražanj, zamak je zapaljen, grof je jebi ga pobegao. Spalili smo i knjige dugovanja i proglasili seoski vojni savet koji će rukovoditi odbranom od odmazde, kažu da grof okuplja ostatke vojske oko Ostružnice da napadne i vrati se da nam dere kožu s leđa. Evo slika s lica mesta
http://en.academic.ru/pictures/enwiki/66/Bundschuhfahne_Holzschnitt_1539_Petrarcas_Trostspiegel.jpg
http://user43743.vs.easily.co.uk/wp-content/uploads/2013/01/Peasants-Revolt.jpg

Sere mi se od protesta i revolucija, nije Sloba kriv, mi smo govna. Ili nasilno sruši vlast nekim državnim udarom ili nemoj da izlaziš na ulice.

Držite se zajedno i ostajte dobro, ne odustajte. Pomoć je na putu!

Sere mi se od protesta i revolucija, nije Sloba kriv, mi smo govna. Ili nasilno sruši vlast nekim državnim udarom ili nemoj da izlaziš na ulice.

MI SMO
SVI NJE-
GOV NA-
ROD

Ameri pokrenuli revoluciju da bi mogli napasti siriju