Ја немам таленат

1. Ja pevam kao prekljestena svinja u pubertetu

2. :))
    Ја такође немам таленат за историју, ако је то уопште могуће. Нит сам могла да сконтам како треба, нит ме је нешто занимало и увек сам учила напамет. Сад као мало боље разумем понешто али и даље сам цепанка по том питању и мислим да историја не постоји.

3. Za održavanje na površini vode, ako ne i za plivanje uopšte, nemam talenat. Nemam talenat ni za gimnastiku, čak i za neke najjednostavnije vežbe.

4. Ne znam da crtam, ne znam da pišem, ne znam matematiku i tako to...

5. Ne znam da ukljucim ves masinu,ne znam da zamenim gumu na kolima,ne znam da spavam otvorenih ociju...ili znam...Nisam sigurna.

6. Lopta.

Sve što je uključuje ja gubim, osim geometrije u matematici.

7. Ne znam da se parkiram.

8. Nemam za sport i jos nesto.. Kad trebam da smuvam neku,ja se userem ko Junac.

9. Za pjevanje. Pojma nemam.

10. Писана уметност... нит умем да пишем нит волим а воло бих да волим. Био би ми живот слађи... :(

11. Ja lose vozim, ne znam da se parkiram. Te kupujem smart prvom prilikom. Takodje sam antitalenat za sport, osim za plivanje. Nesposobna sam i da prihvatim poraz, ne umem da sviram nijedan instrument i prihvatim salu na svoj racun. U sustini jedna vrlo nesposobna osoba.

12. Ne znam da crtam. Ne znam matematiku, tj. ne zanima me, možda bih i znao. Isto tako fizika i hemija, bljak.

Sve ostalo znam, manje više. Fetiš mi je rasklapanje Dajčevog motora u rekordnom roku.

13. Ne umem da budem ljubazan i prijatan.
    Pevam kao Zmia.
    Ne umem, zapravo dosta toga.

14. usisavanje, brisanje prašine, pranje sudova, peglanje, pranje veša, ribanje kupatila. imam dobru volju, ali uvek ispadne ko mačka repom. jednostavno - ne umem, nisam talentovana...

15. hm za kašnjenje sam bio antitalenat.... Sad uz mnogo vežbe i truda, sve me češće čekaju.
    Antitalenat za basket i eventualno odbojku (mada u odbojci znam da serviram dosta dobro), ostale sportove dobro ili odlično igram,
    antitalenat za pevanje, a slabo i igram,
    ne znam da popustim,
    slabo prihvatam poraz,
    antitalenat za mice.....
    Biće još toga, samo da se setim

16. hemija i crtanje!!!!!!!

17. Nemam pojma da crtam.

18. Певање. Јежим се кад чујем себе у огледалу како возим трактор.

19. Као клинац сам у седмом и осмом разреду полагао физичко васпитање, али сам касније 'фала Богу добио уверење од доктора да сам неспособан за то и да не морам да похађам тај час. Ја и даље кривим наставнике.

20. Ne pišem lijepo lijevom rukom, ali da se pročitati...

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.