Ко последњи побједник 129

1. Ja sam nov na ovja temja, stoga je red da me počaste pobedom.

2. Teško da će to moći. Mi ovde visimo po ceo dan.

3. Ima ovo još dosta da se gura ako neko ne zove nekog ovlašćenog za lokovanje lolo.

4. Znam da to ne ide tako, al' rekoh kao malo radi fore, da vas sjebu.

5. LEGOLAS, MRKI LEGOLAS!1

6. Realno ja sam samo prvu temu na kojoj sam učestvovao dobio, a ovde sam već jedno 10ak tema. Dva-tri puta mi se desilo da budem zadnji, odem do wc-a na minut i neko postuje i lokuju i ne dobijem.

7. Nije mi žao što su mi izbrisali defku, nije bila nešto, već mi je žao što ne mogu da objavim novu, a imam odličnu ideju.

8. Napiši negde da ne zaboraviš pa sutra šibni.

9. Sad ću da se prijavim za mizantropski kup, da hejtujem kazana što je sa 5 defki dnevno smanjio na 1.

10. Ja sam na svih 5 takmičenja ove godine učestvovao. Ovo je šesto i prvo koje propuštam. Jbg stvarno neam ideje.

11. Sad sam provalio da već postoji defka koju su mi izbrisali, kao i ova koju sam smislio u međuvremenu. Bedak.

12. Jbg al zato ćeš ih razbiti na takmičenju, a?

13. Osvajam takmičenje lagano!

14. eo buraz, konačno smislio defku.

15. Oš učestvuješ na mizan trophy-u?

16. Meni će da proradi trenutna inspiracija za defku, ne mogu ja to unapred da smišljam.

17. Meni to za duge, trenutna inspiracija. Krateže smišljam.

18. јааааааааа

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.