Ко последњи побједник 129

1. a nije dosadno kad biste pričali normalno

2. Хајде Наталија.
    Како си ?
    Како љубав ?

3. Evo može, nije loše, imam tu neku djevojku, nako, 20 dana smo zajedno ... neću da se žalim ..

4. Ja sam dobro. I ljubav sam pojela heh

5. Heh, šteta što nisam neki kolačić .. :*

6. Ево и ја да кренем
    задњих дана сам добро, у прошли петак сам се смуво са дјевојком, у понедељак одо на опијање са њом, мени идеално.

7. Jepte se, zašto svi imate nekog, zašto?! Udavite se u toj vašoj ljubavi, pu!

8. Мени моја 'рани виртуелни его тако што каже да не може попити и да ја попијем хе хе
    А иначе рупа је без дна што се тиче алкохола :)

9. Ako, samo se vi volite, deco, šali se Nata.

10. ja sam se zaljubio strašno

11. Ja se zaljubim samo u štikle i to je to.

12. И ја брате, а цура је нормална то највише и волим, нит је нафурана, нит је мамино дјете, може попити ко луда, паметна и слуша моја пресеравања о звезди, и пјева ДОК ЦИГАНИ ТЕБИ ПЕВАЈУУУУУУУУУ

13. Ova moja ne pije, što mi je i dobro u neku ruku, kad se ja utučem ona me vodi :D
    Teško danas nać normalnu djevojku, a još teže normalne štikle :D

14. Бураз, петак кад смо се смували уствари није онај прошли него кад је готова школа била отишли ми из разреда и покуповали алкохола, и сад сви се разишли по кафићима а остало тону алкохола, и останемо ми да рокамо, јебига неће се само попити... и ето га :)

15. Eto Nato ja neam ni jednu. Des Kobe mađijo, nema te sto godina! Kak' život? Cokula JEBAĆEMO ZVEZDOA!!!

16. Znači niste se svidjeli jedno drugome dok niste popili sve što ste mogli .. C, ne miriše mi to na dobro :D
    Jaoooo, dje si usaine, ima li kod tebe što žensko? :D

17. Јок брате, то био почетак, ја отпратио до куће а ни сам не знам како сам под гасом то успио, зажвалили се, ништа пијана она пијан ја одем ћику, изађемо следеће вече јопет иста прича само мало трезнији, ујутро на кафу, штано радимо ми, мен добро, добро и теби оћемол, оћемо и ево, од тад шетање, кафица и тако :)
    ПРАТИО САМ ЈЕ И ДО ЗУБАРА, ЕЈ!

18. Ja kad se vidim sovom mojom, ja vazda pješke, kriza .. ona brate puna, taxi, ovo ono, samo čekam savionom da mi dodje jedan dan .. Ludim od toga brate, dobra je i sve, ali naviknuta na luksuz u pičku materinu sa tim .. Jednom u nedelju je poved u grad, za dva puta nemam .. Moramo da sedemo nedje dje je sok 252312312 eura jebemjoj sve, sad ću raskinem snjom!