Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Bolte, vataj bolte, nema slabo
Сва срећа па смо ми овде бједе лоло
ја сам скупио неке паре у понедељак одосмо да пријавимо поправне друговима и да после одемо да пијемо, ја частим лоло
Mogu ja da dodjem, i mene da častiš? Donesem ti majicu varvara, predam je lično :D
Ova moja bi mogla da plati piče čitavom Višegradu, da ne osjeti .. Ali jebiga brate, ne bih sebi nikad dozvolio da mi neka djevojka plati piće, pa neće ni ona, ne znam kolko da ima :D
Ајде брате, имам неких 30км за понедељак :)
ја рачуно неких 10 пива, то су 20 км, остаје ми ценер да одемо до адрићграда на кафицу/киселу/цедевиту и ето га.
Pa dobro, iste su cijene piva kao kod nas .. Nama točeno 0.5 košta uglavno 1.10, ali zna da bude i mnoooooogo jače :D
Ako nekad dodjem, neću doć bez centa, pa te zovem na ćepi nedje .. Da mi nabaviš neke curice i za mene e! :D
Ako nekad dodjem, neću doć bez centa, pa te zovem na ćepi nedje .. Da mi nabaviš neke curice i za mene e! :D
Амстел пола литра, точени 60 центи, али фазон нећу је извести у кафану која је иста ко она из кад порастем бићу кенгур, и плус има ђеда пуног ко брод који ми је обрно једном 8 тура за редом, и дошла кева да ме води на испирање питала људе шта је било, они рекли Мићко (име ђеда) онда рекла све јој је јасно и одвела ме лоло.
А нећу је водити у кладионица/кафе сигурно, идемо у мало љепше кафиће лоло па у каменград ђе је кафа еуро ипо, е ту ко да ме шутне ногом у јаја.
Ово за испирање, било је прије 4 године, и туко сам први пут у животу вињау, тако да морате ме разумјети
A dobro, imamo i mi neke rupčage takve, ali ne provodim tamo previše vremena .. ne provodim ga uopšte :D
Ova moja uzme neki ness, sa super ekstra kurčevim dodatcima, ubije me u pojam sa tim, 200 eura košta jebemi, ako popije dva, ja stan prodajem .. Muka na mene :D
Ja ne volim vinjak, otkad sam se napio od njega, nešto mi gadan
Ја сам истренирао стомак на пелинковац и пиво. И да ме видиш колико тога могу попити а да изгледам трезан зачудио би се.
Вињау ми брат пије, створио сам аверзију од њега, јер ми бураз туче литар тога за загријавање. Вино никад нисам пио преко чаше, не волим. Ракију, седам деци и не сјећам се да ме 10 црнаца гузи. Отприлике моје искуство са алкохолом.
Ja pivo derem takodje, to kad god mogu, a koliko mogu to ne znam, nisam imao toliko para da isprobam... ali oću :D
Rakiju tučem kad nema što drugo... ne pada mi teško, ali ne volim previše ..
Imaš neki viski koji voliš? Ja derem Džeka i red label .. posebno red label, može se vidjeti i u opisu profila :D
I jedan veliki minus kod mene što se alkohola tiče, volim da miješam .. najgore nešto, vjeruj mi
Пио сам само Џек до сада, и то отишао код на великом одмору пили то и лозу. И одем на час, попили смо ми подоста ја се јадан презнојих на сред часа, и пусти ме професорица у вц нисам долазио пола сата, отишао до продавнице купио киселу да загасим.
Мјешао сам и ја кацам био млад и неискусан, па се пробудим ујутро ко мртав а кева ухвати дрил све да радим по кући па душу повратим.
Сад само пелинковац/пиво и милина :)
Hahahhaha, pa dje uzeste to i rakiju jebemvas :D
Ja ne mogu, ako ima širok spektar pića, moram da oprobam svako .. posle pegliram, molim Boga da preživim i pričam kako neću više ..
Meni brate pivo čisti, ali čisti merak .. To vazda mogu, liječi dušu brate:D
Јебига, ретарди, а пиво могу кад хоћеш, 14 клипара ми је кома, 9 ме ухвати полако. Баба ми није вјеровала кад сам отишо на село да могу толико, и свратим ујутро до продавнице, имо 600 динара у џепу, неко кониг пиво 52 динара лименка од по литра, 12 комада узмем, запише ми дуг на бабу колико је остало. Гледај сад баба, сједнем на тарасу упалим неку музику и полако, кад сам дошао до седме баба рекла НЕМОЈ СИНЕ ВЈЕРУЈЕМ ТИ, НЕМОЈ ДАЉЕ, остале сам попио после вечере.
Ako dodješ u pg, šalji poruku, da deremo Nikšićko ... :D
Hahahha, ja ne volim da prijem pred mojima .. Uvijek tako kad su neka veselja, nešto, ja uzmem da pijem, a majka i tata samo mene gledaju... Onda mi nešto zajebano brate ..
Моји не знају да пијем хе хе
Најјача сцена ми је у животу, ја мортус, брат још гори. И пробудила нас кева око 10 сати да каже да долазе неки гости па да спремимо стан док она покупује све ствари, ја сам углавном ушао у кућу у пола три а он ко зна кад је, студент може му се. И пита нас кева јесте видјели како се одвалио комшије један наш завршио је на испирању, а он туко са мном. Каже кева ја кад би вас ухватила да пијете, а вјерујте ми нањушим ја то истјерала би вас из куће. Бураз ми сједи, буљи у једну тачку и набацио неки ретардирани осмјех не помјера се, ја лежим потрбушке, руке испружене падају са кревета и зино ко црначку киту да пушим, смрдим ко пивара, не зна се који је трагичнији :) реко видим како осјетиш кево :)
Pa važi, ja dodjem na sve 4 doma, kako da ne znaju?
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA, ne seri jebote .. hahahahahahaha meni odma osjete hahaha
AHAHAHAHAHAHAA JEBEMTI AHAHAHAHAHA
A brate, imo sam epizodu kad sam sa dva druga popio 2 litra rakije i gajbu piva. I neki gorki list tukli. Kako sam došao kući ne sjećam se, znam da sam tjerao babu koja je šećeraš da liže šećer, i onda mrak. Probudim se ujutro u 6 ko nov, i zaleti se Danilo ajde da prozračim sobu, istuširam se i sve, sunce ti jebem kad je mene protjeralo. Uzmem ko fol smeće da bacim, otčim i povraćaj u kontejer, 8 puta povratim i ona lakše mi malo. Uđem u kuću istuširam se, sve super dobro je, jedem kako stavih komad ljeba u usta samo krenu gore, protrčak nekako do wc-a odvrnem sve česme pustim vodu i povraća da se ne čuje :D
A fazon primao lijeko od rođenja, sve steroidi. Od mojih lijekova, nafte i još par kuraca se pravi droga krokodil, i doktor je pričao mojoj kevi ako budem pio da ću imati teške posledice, da će mi otpadati dijelovi tijela i keva se primila,
A kad su neka gostovanja to je tragedija, od "zagrijavanja" prije kretanja na put, do samog puta, do sastajanja sa nekom ekipom pa "zagrijavanja" kod njih, pa opet put, pa cirkanje gdje se skupljamo, taman se malo otrezniš na stadionu, valjda skakanje znojenje i to, nazad kući, odspavam do kuće. Onda odem u neku našu kafanu popijem kiselu, sokić neki, pojedem nešto, kupim žvake i kući ko nov :D
I ONA LEGENDARNA PAROLA
MAMA OPROSTI, OPET SMO GOSTI!