Prijava

Stivene, sad se podsetio da si ti otvorio temu, ČOVEČE ZAVRŠAVAJ TAJ FILOLOŠKI I UPISUJ MASTER NEGDE GDE IMA OD NULA DO PET ŽENA, uništavaju te načisto.

Čujem svaku provincijalsku udavaču koja studira engleski kako govori iz tebe lolo

E, sad setih se priče vezane za moju koleginicu sa faksa. Priča ide ovako. Tako, jedne prilike odemo mi na kafu, raspričamo se o svemu i svačemu. I u jednom momentu u priči spomenu ona kako je momak tuče. I to ne samo da je tuče, nego i vređa, ucenjuje, psihički teroriše. Kao vrhunac sveg tog maltretiranja, on je i povremeno guši tako što je stisne obema šakama za vrat. Priča ona, suza suzu goni, sve u detalje. Iz priče, i iz nekih ranijih priča od nje i drugih ljudi, stvarno se može zaključiti da je stvarno lik ogavni debeli krmak. Popizdio ja, pitam: "Pa dobro, hoćeš li da odemo Srđan, Milan (tako, sitni momčići od po 130 kila i dva metra) i ja da popričamo sa njim?" Jebote, naljuti se na mene. "Ne, ne nemoj... ali ja njega ne želim da ostavim". Rek'o u sebi: "Stani malo, nešto ovde ne valja..." I usled tih suza... jebeni momenat bez komentara, samo se na njenom uplakanom njenom licu stidljivi smešak ozaruje i reči iz njenih usta: "Ali ja čak mislim da se to meni i sviđa hihihihi". O, 'LJEB TI NEPEČEN JEBEM! Pa koji kurac sam utrošio dva sata vremena na slušanje drečanja, prenemaganja, i kmečanja. Kroz pamet mi prođe duboka haiku sintagma pokojnog pradeda Đorđe: "Ženska pamet".... i bome ne baš zavidna evaluacija sopstvene inteligencije kad sam se i ja primio na to.

Реално, жене, напушите нам се курца.

kako da ignorišem kad me ćale lema štanglom?

И треба да те лема штанглом.

Stivene, sad se podsetio da si ti otvorio temu, ČOVEČE ZAVRŠAVAJ TAJ FILOLOŠKI I UPISUJ MASTER NEGDE GDE IMA OD NULA DO PET ŽENA, uništavaju te načisto.

Čujem svaku provincijalsku udavaču koja studira engleski kako govori iz tebe lolo

Не знам ниједну с енглеског, ха! Брате, не можеш у свакој расправи да ме дискредитујеш тим аргументом да сам превише времена у женском друштву. Није ти ово судница!

Ај сад озбиљно, има и тих које саме траже такве ликове, сам сам дао један пример, али није сваки случај такав.

Lukse, jebeno bolesna i priča, i ta koleginica. ali svaka čast tebi na reakciji. Ti likovi su obično žešće kukavice tako da i da ste sitniji, on bi se usrao..
Ja kao cura sa dva velika brata, od malih nogu nekoliko dobrih drugara, da ne kažem razmažena i naviknuta da se osećam samo zaštićeno od strane muškaraca, ne mogu da zamislim da trpim bilo kakvo zlostavljanje.
Jedino ako je još neko čitao Andrićeve pripovetke pa zna za pripovetku Zlostavljanje u kojoj muž maltretira ženu pričama o sebi, istoriji, svetu, umetnosti; to sam doživljavala i doživljam i danas dan sa ćaletom. Sad već i sam prepozna moj pogled pa kaže: "Vidim da te opet "smaram", kako ti to kažeš, ali moraš da saslušaš ovu anegdotu o Kralju Milanu, vrlo je interesantna.."
Elem, jedna mi je drugarica mrtva hladna, bez patetike, priznala da je razlog braka bio šamar. Eto, samo jedan, koji je ona dobro protumačila kao uvod u sve što bi dalje sledilo. Muž je bio policajac, što je najgora moguća varijanta.
To da li lično treba da ignorišemo, mešamo se, aktiviramo se (što je danas moderno), znaš samo u situaciji, ovako se samo bezveze palamudi. To je slično kao kad saznaš da neko nekog vara, pa ono, da li da reaguješ..jedno je filozofija, a sasvim drugo život.

Нормално да игноришем. Кад, типа мужу није жао да бије жену, и што је битније ту исту жену боли курац да уради нешто да се реши насилника, треба мене да боли курац? Море удри марву за боље и није.

Jes da je ovo ozbiljna tema, ali moram da napomenem da me je bačje danas najviše nasmejao njegovim trolovima.

Којим бре троловима?

Човек бије мајку, шта је ту чудно? Па сви смо то једном радили...

Реално, жене, напушите нам се курца

И треба да те лема штанглом.

ima i na stranicama napred.

Koliko sam sa ove teme shvatio, zaključak bi bio da su lemane žene same krive, jer žene vole to. Skoro sam na nekom memu negde pročitao "I could eat a bowl of alphabet soup and shit out a better arguement."

Само едиповци болесни перверзни што са тријес година сисају мајчину сису.

Чек валдемаре јебем му лебац... хоћеш да кажеш да нису криве?

Ništa se od ovoga ne bi dešavalo da se Šešelj vrati.

Valdemare dobro si zaključio.