Prijava

fala bogu pa sam odrastao u zdravoj srpskoj porodici. ćaletov šamar meni tu i tamo (do recimo 12 ili 13. godine), šamar mom bruderu i isključivo verbalno iskaljivanje besa nad kevom (traje i dan danas), ne učestalo, aloi ne ni neretko. ništa sporno. teška vremena kapiram.

Lepo je Bruce objasnio za 90% slucajeva, nista ne bih dodao.

Evo ja na primer imam takvu tetku, koja je svog muza izludjivala do besvesti, da bi od njega napravila alkoholicara i nasilnika, drugar mi ima zenu koja MOLI da je bije nebi li ga uvukla u igru u kojoj se dobro snalazi jer je naucila od oca i majke ima zena koje se samo tako mogu snaci. Ja bas iz tog razloga nikada nisam i ne bih tukao zenu, PRVO jaci sam, pa sve i da ozenim Luciju Rajker i da se tucemo na ferku, DRUGO greh je tuci ovu ovu sto ne zasluzuje, a TRECE ako tuces ovu sto zasluzuje izgubio si, uspela je da te uvuce u svoja govna. Bez nerviranja i podizanja glasa joj objasnis sta i kako, i kazes joj da se kupi (ili se ti pokupis), da ne laje bezveze, i da te se odsad pa nadalje i ubuduce kloni, da ne bi prosla kao (navesti primere taksativno), i kad krene da se se izvinjava kako nije tako mislila kazes "Psssssst! Jos jedna rec i najebala si."
Sve institucije samo i sluze tim zenama koje umeju da igraju igru, dok prave jadnice najebavaju i najebavace.
Kako moze zena koja ima recimo Bracu i Oca da najebe od muza, pokupi se lepo i ode tamo, a ovaj nek dodje ako sme. Evo ja imam cerku udace se sta ce da rade ona i muz, bas me briga, nek se biju ceo dan. Medjutim, ako se vrati kuci, voleo bih da ga vidim da dodje za njom.
A sta da radi samohrana majka, devojka koja nema oca, bracu, strica, dedu, nikog, sta ce ona? A, pa niste hteli patrijarhat, vi ste nezavisne i samodovoljne, e za vas su onda te ustanove, kuce i ostalo tu ce se usrecite.
SVE POCINJE IZ PORODICE. Moj Deda je bio kovac, vise je voleo da bije nekog nego leba da jede, ali zenu nije bio. Ni njegov otac ni deda ni niko, ni moj otac, pa ni ja. Znaci mi porodicno ne bijemo zene. I odma neko vristi, AAAAA pa ti diskriminises nekoga na konto njegovih roditelja, ja cu da kazem da, bas tako. Ako mu je cale tukao kevu, VEROVATNO ce i on zenu, ako je bio alkos, bice i on.
Umesto sto seru kao foke, zasto nmeko recimo u drugoj srednje ne pokupi te devojcice i ne odvede ih u sigurnu kucu, ne isprica to lepo, i ne kaze ALO, PAZITE ZA KOGA SE UDAJETE! Ali jebiga, svaka ta institucija zaposljava jos ljudi, a to je najbitnije.
UGLAVNOM tuci zenu je znak slabosti, to nikad ne treba raditi.

Osim samar dnevno, pesnica nedeljno po receptu...

Mene kad moja žena nervira ja pravac u kafanu i na živu muziku, celu platu popijem i naguram pevaljci u dojke pa posle nek me nervira! Šta ću kad mi žena ima male sise. Nema posle avon i fanta, jedva za frutelu nabavi.

A mene moja žena izaziva da je bijem, znam ja, al ja neću. u stvari hoću al ne smem ima mnogo jakog brata mlađeg, ima devet godina al jak ko konj

Е сад сам ишчитао целу тему па да прозборим нешто. Што се жена тиче, видим да сте предвојили два таборе, оне несрећнице које друштвена норма, "шта ће село рећи", немаштиња, беда и осуђивање околине спречавају да се одвоје од тога ко их туче или психички малтретира, а друге су оне које то воле.
Прво ове мученице, којима треба помоћи, увек и у сваком смислу, и звањем мурије и давањем било какве могуће помоћи чак и ако је неће, јер као што рече Лемаја или Валдемар, тешко је изаћи из тог зачараног круга, неки стокхолмски синдром ил' који курац.
Друго, ове што воле. Ту је по мени проблем у сексуалношћу, јер велика већина људи уопште није упозната са сопственом и не зна шта жели да би био задовољан на том плану. Класични мазохисти за које верујем да им је секс помирења пошто их испровоцирани мужјак омлати к'о мечка трулу шљиву најбољи икада. И за то постоји решење, само што су људи затуцани да би скапирали о себи да воле да буду тучени и да би то признали себи. Лично, знам један савршен пример за то, цуру коју сам лично гледао како дечко леми шамарчином да пада на под, јер му је она говорила на уво да је "пичкица која нема муда да ме удари", онда се она подигла онако и рекла му нешто типа "и шта сад? и даље си пичкица без муда" на шта је он саставио још једном да је пољубила патос. Е други пут када се дигла није више кењала али мислим да је била до те мере напаљена да је само пипнуо где треба добила би епилептични напад од оргазма. И таквима треба помоћ, али психијатра или ко се већ бави тиме, да им каже шта у ствари желе и како да дођу до тога.
Што се мушкараца тиче, свако ко туче жену, ма каква она била и ма колико га провоцирала је распала пичкица и ту нема расправке.

ав ав ав ав ав ав

e jbg možda sam glup al da me jebeš ne znam onomatopeju rakuna
a i malo si pederski predstavio taj lavež jbg, ko pudlicu da opisuješ

ja sam navela primer cure koja se razvela zbog šamar, a poznajem još dve žene koje su se razvele zbog batina (jedna mi je baba). Nemojte tu grupu da zaboravite, obićno ih zovu "raspuštenice" i komentariše se koliko su stvarno morale da se razvedu, a koliko su htele još kurca..slušam ta ogovaranja ceo život. Da znate, žene, ovako iskreno da vam kažem, da smo prema drugim ženama prečesto velika govna.
što se Valdemarove priče tiče, postoji u psihologiji preuzimanje uloge žrtve u kojoj osoba ne želi da reši problem (bilo kakav ne samo vezano za nasilje), zato što je ceo svoj identitet investirala u problem. Drugim rečima, ona živi svoj problem i svoju ulogu i plaši se da izađe iz toga jer ne zna ko je ona, zapravo. Ili on, naravno, može i mušikarac da bude. Ali je to malo kompleksnija priča...

Што се мушкараца тиче, свако ко туче жену, ма каква она била и ма колико га провоцирала је распала пичкица и ту нема расправке.

Брате, не можеш мазохисти да ускраћујеш ужитак батина!

Ljudi, mislim da vi ovde brkate ovo ovo sa ovim

A to su dve stvari koje se u suštini razlikuju kao nebo i zemlja, jer prvo se zasniva na poštovanju i uzajamnoj saglasnosti, a ovo drugo je banalno bahato zlo. Neko dovoljno svestan sebe može kanalisati svoje impulse kroz igru i simbolizaciju.

Брате, не можеш мазохисти да ускраћујеш ужитак батина!

Буди садиста, игнориши њену потребу за добјањем батина.

Fender domino dama!

mislim da takvim zena nije moguce pomoci.one treba same sebi da pomognu,ima tih institucija koje mogu to da sprece,samo se treba iscimati.u svakom slucaju je bolje da se iscima,nego da trpi batine.iskreno,ja ignorisem.mada,pomognem ljudima kada mi se obrate ili makar pokusam.za docek 2012,negde oko 10 cuke uvece.idem ja sa rajom do lokala da nastavimo da locemo.vidimo neku mrsavu sitnu ribu kako vugli dva kofera koja su vece od nje.aj da pomognemo.ona u soku,pogubljena.vuglimo one kofere do autobuske.kaze ona da ju je maltretirao bivski decko,sutirao i da se to vec dogadjalo.razbio pola stana.dosao gazda i izbacio je napolje.rekao sam joj da ga prijavi muriji,ona kaze da nema svrhe.uputio sam je u neke druge institucije,pa u najgorem slucaju neka se obrati novinama.mislim,realno,ne znam ni ja ko se bavi tim stvarima.meni je iskreno,veci problem nasilje nad decom.po kisi ciganka sa malim detetom prosi po raskrsnici.i sta sada?zvati muriju,oni ih odvedu i puste.i tako u krug.

Muškarci su krivi za sve, mšto kaze stara latinska poslovica:"Penis bonus, pax in domus". A ne treba to ignorisati samo što je u većini slučajeva neki razlog iz prvog posta. Lično ne bih udarao ženu, nije muški, ja bi nju odmah rokno iz tetejca, kratko i efikasno. Mada znam par likova koji su imali vrletne žene pa im svezali po šamar i nikad više nisu imali problema.

Sve je to do kurca

ima i 5 posto muskih sigurnih kuca u svetu.citao pre u novinama.mislim da je najveca u meksiko sitiju,sto i ima neke logike.zene,taste,deca,ovo-ono.psihicko i fizicko nasilje.

Буди садиста, игнориши њену потребу за добјањем батина.

Zaista, kakvu to dilemu imate u vezi tog ignorisanja. Nije valjda da pristajete na sve.

mislila sam da ako me ne vidi, neće me ni čuti a ova guska što prima pozive navalila: kako kažete da je ulica? molim vas ponovite, glasnije. looooooooool

Nije ona guska, nego nije dobro čula gde se nalazite, a nisi ni ti tu ništa pogrešila, žurila si da što pre javiš. Svaka čast, i nije mazohizam što ćeš opet pomoći.
Samoosuda iz žena izbija, samoprekor neki uvek, cc.

Da znate, žene, ovako iskreno da vam kažem, da smo prema drugim ženama prečesto velika govna.

Ooo da, prema sebi, pa onda i prema drugim ženama. "Uradila sam ovo muški", "otkud sam i rekla, trebala sam da ćutim", "vidi kako se obukla", "guska", itd.

To za zlo, preporučio bih http://www.geopoetika.com/book.php?id=515. Odlično sagledano.

"Za većinu nas pojam zla nije primarno vezan uz svakodnevnu realnost i naša svakodnevna iskustva, već nam se zlo prenosi putem masovnih medija" Ovo samo neki Norvežanin i može da izjavi, kad zlo viđa u filmovima jedino.

Izvinjavam se za ovo nekropostovanje od dve nedelje, problemi sa netom. A vidim tema i nije daleko dogurala, mada je i obećavala da će doći do...

Onaj osecaj kad te glooposchu oteraju sa teme...
http://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyyy=2013&mm=06&dd=23&nav_id=725668

:)