Стигла Мара. Пријем!
Opet ne psuješ. Sad će smajlići. Bitno je da ti se diže, a što boli, e to trpi.
Da ima šta da se digne ne bih ja sad bila ovde, ostaće mi jedino ovo, hahahahha
Sta se dize? Meni bolovi super..uzivam u njima :)) kako vase muke esu sve na broju?
Ево вам га Марин осмех! :))))
http://i244.photobucket.com/albums/gg11/Mara_Margor/osmeh.jpg
Janče, muke nestaju proporcionalno sa količinom unetog piva u organizam. A ništa se ne diže, jbg, i ja sam pomislila...ali...ipak ne.
Maro, poseti zubara za dvojku desno, mislim da sam spazila nešto sum,njivo tu...
Није, то ми је циркон. :)
Jano, nešto se Mariji nije dizao, al pivo učini svoje.
Maro, istopih se od osmeha da sam počela da njištim.
Marija:))))))
Maro Mara gresi zubi su ti zdravi ko u konja :) Kod mene se nista ne dize :( a pivo..pa ja pijam samo tekilu moze to?
Море, пиво да пијете за дизање. Какве текиле и остале глупости. А може и још нешто за дизање, није да не може. :)
Ma ti si imala si gde da nabaviš tekilu noćas, ja nisam. Ajd čekaj da završim ovu limenku pa davaj
Maro, tek sad tvrdim da treba da posetiš zubara da sredi to =D
Može. Turiš pumpu od bicikle u rektora, i puf,puf,puf, dok se ne digne. Naravno, zalivaš pivom.
Немојте ја сад да вам објашњавам то за дизање.
hahaha
Marija, poginula sam od smeha:))))
NAUČILA SI DA LINKUJEŠ ONAKO! Ponosim se tobom, saćemo da budemo kul i da linkujemo i nabijamo na nos drugima kako umemo. Jer nam se može! ;)
Maro, objašnjavaj! Oćeš dumremo ka budemo trebale da se snadjemo u teškoj sitaciji.
Ja zelim neko da mi objasni to dizanje, popustih uzeh pivo....bude li mi se spustilo raspolozenje..:))) ocu da mi se objasni dizanje..ne razumem :))))
Svi hoće da sede skrštenih ruku, a da se digne...pa 'oće, k*c...odnosno, neće...
Jer nam se može, amin.:))) Još da nadjem koga da podjebavam.
Jano, saće Mara. Ona ti je polaka al jebitačna.
Седнеш на рајснадлу, па да видиш како се дигнеш после. И све ти се дигне. :)
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Kurir · 20. Februar 2011.
Стигла Мара. Пријем!
Opet ne psuješ.
Sad će smajlići.
Bitno je da ti se diže, a što boli, e to trpi.
Da ima šta da se digne ne bih ja sad bila ovde, ostaće mi jedino ovo, hahahahha
Sta se dize?
Meni bolovi super..uzivam u njima :))
kako vase muke esu sve na broju?
Ево вам га Марин осмех! :))))
http://i244.photobucket.com/albums/gg11/Mara_Margor/osmeh.jpg
Janče, muke nestaju proporcionalno sa količinom unetog piva u organizam. A ništa se ne diže, jbg, i ja sam pomislila...ali...ipak ne.
Maro, poseti zubara za dvojku desno, mislim da sam spazila nešto sum,njivo tu...
Није, то ми је циркон. :)
Jano, nešto se Mariji nije dizao, al pivo učini svoje.
Maro, istopih se od osmeha da sam počela da njištim.
Marija:))))))
Maro Mara gresi zubi su ti zdravi ko u konja :)
Kod mene se nista ne dize :(
a pivo..pa ja pijam samo tekilu moze to?
Море, пиво да пијете за дизање. Какве текиле и остале глупости. А може и још нешто за дизање, није да не може. :)
Ma ti si imala si gde da nabaviš tekilu noćas, ja nisam. Ajd čekaj da završim ovu limenku pa davaj
Maro, tek sad tvrdim da treba da posetiš zubara da sredi to =D
Može. Turiš pumpu od bicikle u rektora, i puf,puf,puf, dok se ne digne.
Naravno, zalivaš pivom.
Немојте ја сад да вам објашњавам то за дизање.
hahaha
Marija, poginula sam od smeha:))))
NAUČILA SI DA LINKUJEŠ ONAKO!
Ponosim se tobom, saćemo da budemo kul i da linkujemo i nabijamo na nos drugima kako umemo. Jer nam se može! ;)
Maro, objašnjavaj!
Oćeš dumremo ka budemo trebale da se snadjemo u teškoj sitaciji.
Ja zelim neko da mi objasni to dizanje, popustih uzeh pivo....bude li mi se spustilo raspolozenje..:))) ocu da mi se objasni dizanje..ne razumem :))))
Svi hoće da sede skrštenih ruku, a da se digne...pa 'oće, k*c...odnosno, neće...
Jer nam se može, amin.:)))
Još da nadjem koga da podjebavam.
Jano, saće Mara.
Ona ti je polaka al jebitačna.
Седнеш на рајснадлу, па да видиш како се дигнеш после. И све ти се дигне. :)