Maro, rajsnadla diže ali i boli.
No znajući (rekla mi Marija) da si sadistički rastrojena, od tebe se moglo očekivati ovako bolno rešenje.
Naravoučenije: ko ga jebe, njega će da boli.
hahahaha predraze.... :)))
Od vaseg dizanja ja dobih neverovatnu potrebu za nikotinom..Ukoliko pu pu ne daj boze dobijem neku bolestinu od toga..ima da tuzim Vuku i vas :)
Maro, ja mislim da se ljudi pomalo plaše. Da ćemo ih gnjaviti dok ih ne napijemo. A onda sprovedemo orgije bez njihovog znanja. Dok spavaju. I onda se probude u flekavom čaršavu.
Marija, ja sam iz poštene kuće izbačena i ne tandaraj više.
Mene su mnogi hteli da žene.
Mene su bre i žene htele da žene.
Svi oni su videli u meni reinkarnaciju majke Tereze.
Doduše, malo i ličim na nju.
Ne valja.
Nemoj posle da bude, jao pao.
Pitanje je, i ako se digne, koliko će da stoji, koliko će da radi, kad će moći ponovo, itd.
Daj Pedja, u problemu smo.
Šta ti hoćeš da kažeš, a?
Da treba držati rasrštene ruke i da će se dići?
Ja kad raskrstim ruke, moram da pušim:)))
http://i244.photobucket.com/albums/gg11/Mara_Margor/dizanje.jpg
Maro, rajsnadla diže ali i boli.
No znajući (rekla mi Marija) da si sadistički rastrojena, od tebe se moglo očekivati ovako bolno rešenje.
Munjo pročitaj opet moj post, polako, sa razumevanjem, onako kako alkos popije gajbu piva.
Mara ne veruje svojim mačkastičnim, prekofeinisanim očima u šta se tema pretvorila.
Народна мудрос' је једина права мудрос'.
Него јел' се и вама чини да нас људи заобилазе?
Imate "Dizanje" radnim danima od 6 do 9 ujutru na B92. :)))))))
Иди Пеђа, то мож' само да нас спусти. ;)
hahahaha predraze.... :)))
Od vaseg dizanja ja dobih neverovatnu potrebu za nikotinom..Ukoliko pu pu ne daj boze dobijem neku bolestinu od toga..ima da tuzim Vuku i vas :)
Predrazinjo, glas razuma =D
Maro, ja mislim da se ljudi pomalo plaše. Da ćemo ih gnjaviti dok ih ne napijemo. A onda sprovedemo orgije bez njihovog znanja. Dok spavaju. I onda se probude u flekavom čaršavu.
Fino sam raspoložena večeras, ne zamerite što pričam gluposto ko munja na temama o poštenju =D
Pročitah ko pravi alkos, i shvatih da si to rekla.. kome sam i pre shvatila da si rekla, al se umešah:))))
Maro, ispadoše ti oči.
Turi cvidze.
I nemoj ti moje naravoučenije da dvosmisleno shvataš, nego onako kako ja mislim.
Pedja, kad si već tu.
Kako je najbolje dizanje?
Da smo orgijali u pravom životu, kao poslednjih mesec dana ovde, pohapsili bi nas sve dok si rek'o keks :)))))))))
Где њега питаш, не зна он. ;)
Ja sam munjo, lako zapaljiva roba, nisam kompetentan da ti odgovorim na to pitanje, meni je dovoljan i pogled :))))))))))))
Haha, Peđa, atak na muškost, odgovori bre, da bidne neki skandal ovde
Marija, ja sam iz poštene kuće izbačena i ne tandaraj više.
Mene su mnogi hteli da žene.
Mene su bre i žene htele da žene.
Svi oni su videli u meni reinkarnaciju majke Tereze.
Doduše, malo i ličim na nju.
Ok, Marijagd :)))
Samo pokažeš da ti je jako stalo do (ili od) njega i on se diže bez problema. Emotivac je to :)))))))))))))))
Ih, bre, Munjo, šta se ljutiš odma, oš da te oženim ja u znak izvinjenja?
Samo da izguglam kako je Tereza izgledala =D
Ne valja.
Nemoj posle da bude, jao pao.
Pitanje je, i ako se digne, koliko će da stoji, koliko će da radi, kad će moći ponovo, itd.
Daj Pedja, u problemu smo.
Лаже Муња! Послала ми слику. Сад ћете да видите како изгледа.
http://i244.photobucket.com/albums/gg11/Mara_Margor/Bride.jpg
Овде је младожења оставио чим је подигла вео. :))))))