Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
ФУЈ!
Eh, P, težak slučaj nejebitisa ovde. Počele smo razne neodređene stvari da šaljemo usled nedostatka jedne vrlo određene stvari...
Itzvinite što me nije bilo.
Zaboravila sam da jedem i pala sam u nesvest, pa dok sam došla sebi, kad nemam kome drugo, pa dok sam se nakačila na infuziju. Uf. posla preko glave.
Pedja, i ti si ljubomoran na moje oke.
Sad ću da ti erotski zatrepćem. Trep, trep
Da vam razbijemo malo monotoniju, birajte dame :))))))))))))
http://vukajlija.com/attached_images/0003/5632/penis-costume.jpg
Све горе од горег!
Ja ću ovog na levom stopalu.
Ostali, sikter.
Haha, Peđa, daj nekog domaćeg pastuva, ovaj je građen da u trenutku zadovolji harem
Овај је из Чернобиља. ;)
Maro:)))
Umesto da mu otpada, njemu raste.
Јој, појма немаш! Умножава се!
Pf...što meni nema jedan takav...ni problema sa dizanjem ne bi bilo, jedan padne, drugi se digne, Bože moj...
Поједите по квасац!
Pa dobro majku mu, ne radimo sa kvascem =D
Drage moje, ja se zabuljih u neki film, te odoh da ga dovršim.
Pošto smo savladale tehniku dizanja i padanja, vreme je da to i unovčimo ovih decenija.
Lepo spavajte i sanjajte moje okice buljave.
Лаку ноћ и од мене.
E mogla bih i ja...ionako samo po forumu kucam sad =)
Laku noć, a Munjo ja ću pre tvoj avatar da sanjam, nekako je smoren i pospan, odgovaraće mi...
http://manfredthurm.files.wordpress.com/2008/06/alkohol1.jpg
castim, ljudi
da ne bije maler
Гледаш кад никод нема па чашћаваш, ааааа? :)
Posto sam primetila da narod za mene misli da ogovaram...El mogu ja ovde? Ne mora niko da me slusa...samo da kada ogovaram...to uradim napismeno...
pocinjem
Predrazinjo je dvosmislen totalno, i stalno se ubacuje ljudima u igrice... i proziva kad bane na cat :))))) eto prvog sam izogovarala
Слободно ти оговарај. Ми то волимо. :))))))