Погоди ко сам 2

1. jeste, pa ostavila sam vam maro da se posluzite kad god, sad ce i ostatak gozbe

2. Е сад БРАВО! Права лесковачка домаћинска гозба! :)))))))))))))

3. paz ti enrgiju na cat je pustila samo leba neku mas...uf uf :))))))

4. nego bre, pa vi ste mislili enerdzi ce ve ostavi bez nista?

ta nisam ja iz pirot be :P

5. nemo lazes jano, boli i tamo svasta

odo i vas da castim sa dezert

6. Њима са чета ништа не дај. Они само оговарају. Па су сад неки и овде дошли то да раде. :)

7. a kao daj da ogovaram da me ne bije glas da ogovaram :D

:)))))

more ima za svi

sirokoooo

8. Ти, Енергијо, кад се удаш, муж има да скаче од среће шта све умеш да спремиш.

9. Pih maro cekaj da tebe krenem da opletem...plakaces :)

10. jes, ce ripka i na jednu nogu kad ogladni :D

11. Оплети па ме и у новине тури! :)

12. Dobro dobro al ja kad krenem onda je kasno da vicete prekidaj...necu tebe Maro sad...greota..moram ovu Kravu lele da opletem pre tebe :)

13. opleeeeeeeeeeeti ;)

14. el ima nekog?
    :gleda gore dole levo i desno:
    Ova energija krava, Reklamirala se po catu i zato ima def dana... Aha ide na cat samo kad smatra da ima malo pluseva i baca linkove...a onda ode na forum i vice Modovi modovi neko me lakovao poljubite mog hejtera (ironicno krivi usta)
    ahaaaaa sve sam je ja provalila...i brije se jednom u dve godine..a kad se obrije sklizne sa kreveta jeboteee...A da i previse pusi i previse pije...a tek sto jedeee. zato se nije ni udala. I za kraj... Mnogoo je bre brbljiva :)))))))
    A enerzi el sam oplela dzemper?

15. Jano, lepo si opisala kako se okliznem s krevta kad se obrijem, ali si zaboravila da kazes kako su mnogi moji ljubavnici od mene odlazili s ponosom, jer su bili izgrebani ko na bojnom polju, pa su zenama mogli da pricaju kako su bili u dvoboju i izborili se za njih. Ove bi im sa ponosom vidale rane junacke. :))))))
    Da napravim i ja jedan vez
    i dokazem da sam brbljiva :)))

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.