Prijava

Сморка имаш пвт. Јел се ми познајемо? Јесмо из истог краја?

Sacam videla.

Ovi su Turci davno patentirali i realizovali u okviru prekograničnog projekta "Janjičar, istina, odgovornost i pomirenje".
Mada, možda bi vredelo potražiti pare za start up od SIEPE - oni podstiču izvoz.

Moramo samo da osmislimo i neki slogan. Onako, da bude pevljiv. :)

Пуњач се заљубио у тебе, неће да ти призна. Каже да си фина и да хоће да има децу са тобом. Воли што си природна и добра особа пре свега. Да ли би му родила десет деца за Србију и Србство?

mogla bi deca za izvoz da se prave na omladinskim radnim akcijma
ORA "JEBITE SE SRBI 2013"

ko se ne bi prijavio od ove mladeži ;Š

mogla bi deca za izvoz da se prave na omladinskim radnim akcijma
ORA "JEBITE SE SRBI 2013"

ko se ne bi prijavio od ove mladeži ;Š

Može, može i ''dobro rađa, a produkt još bolje gađa, kupujte domaće''. x)

Да ли би му родила десет деца за Србију и Србство?

Prvo da se zakaže neki oslobodilački rat, ne mož' to tako, šok trupe ni za šta. x)

proviron, bogme, imam štošta da kažem na tu temu kao žena od 33 kojoj ne pada na pamet da u skorije vreme rađa. ali sad me mrzi da kuckam, pa ću sad samo da se zapljunem na temu, pa dolazim sutra da uz kaficu pročitam sve postove i eventualno pokobjašnjavam. lol.

ZEMLJA JE PRENASELJENJA! STOP RAZMNOŽAVANJU! STOP GENOCIDU NAD PLANETOM! SLOBODA ZA PLAVU PLANETU!

edit: pročitala postove, ne mogu da verujem koliko kenjatejedetegovna (čast izuzecima). sad me nekako boli kurac da bilo šta kobjašnjavam, nema svrhe... samo mogu da kažem da podržavam sve one kojima vrište jaja za natetilet ove neustavne tvorevine...

ZEMLJA JE PRENASELJENJA! STOP RAZMNOŽAVANJU! STOP GENOCIDU NAD PLANETOM! SLOBODA ZA PLAVU PLANETU!

problem je što je Planetica Zemljica jedinica.
rešenje: jebite planetu da se razmnoži - ORA "Jebi planetu 2013"

Ко 'оће децу, нек их прави/рађа, јебите се, не намећите другима шта треба да чине од свог живота. Ја не планирам децу, али уколико би Марципан хтела, родио бих јој једно или два. Хаику у то име:

Направи сина
Под светлима казина
Краљ кокаина

Ко 'оће децу, нек их прави/рађа, јебите се, не намећите другима шта треба да чине од свог живота.

ovo, generalno. plus i patrik.

Mislim da još jedino puka sirotinja nije shvatila uzaludnost i besmislenost postojanja, pa se onda razmnožava zato što je neinformisana. Treba da im se objasne neke stvari, u Dnevniku 2 na primer, i onda se ne bi tako nepristojno ponašali.

U prethodnim generacijama se često dešavalo (skoro po pravilu) da deca dostignu da imaju kvalitetniji porodični život od svojih matičnih porodica (počev od standarda pa na dalje).
Sada je to sve ređe i ne vredi mlatiti o tome.

Pao nam je sistem vrednosti i on se ne da tek tako restartovati.
Ekonomija nam je impotenta.
Politička "elita" nam je gangrenozna.
Glođemo se u sopstvenom dvorištu koje nam je pretesno jer smo besni i obesni. Bavimo se sami sobom na destruktivan način.

Da mi je žena zdravija imao bih i više dece...al polako, zasad jedno...idem dokle bude moglo...četiri je neki standard..minimum troje.

napolju je divno jutro.

Unutra je odvratno.

Pa ono, Stevan je u pravu generalno. Ko 'oće - 'oće, ko neće - neće i niko nikome ne treba da objašnjava zašto hoće/neće i niko ne treba da ubeđuje nikoga da li je to dobro/nije.

Ja hoću decu da pravim. Moja stvar. Neko neće. Njegova stvar. Ko je tu u pravu? Pa oboje.

Prvo da se pohvalim ( još nisam na čisto jel za pohvalu ) da sam skoro zaručio ženu u mene i da se ženim. Planiram, kad sam već pojeo govno, da napravim bar 3 djece naravno u zavisnosti od ženinih mogućnosti i mog slobodnog vremena koje ne provodim na vukajliji.:) Nisam siromašan, ni blizu sam bogat. Znači prosječan Srbin koji je pokupio sve fazone vaspitavnja od starog, bogami i djeda. Mislim da se može stvoriti normalna i funkcionalna porodica sa više od jednog djeteta da im ne fali ništa. Tolko o tom.

A čekaj, onda je "gospođica" ne samo mlađa, neudata žena, nego je to i pežorativan naziv, uglađeniji način da se kaže "kurva", "narkomanka", ili skroz mašim. Nemam ja pojma, čudni su putevi razloga za nepoštovanje, lako je generalizovati. "Gospođice Siniša Kovačeviću".. :)

Sasvim tačno - to odmah vidiš, ako nije mlađa i nije neudata, a ne nazivaš je gospođom, jasno je sve :)

Kako da napravim decu kad moja žena oće samo da se šuri u plinaru?

Ко 'оће децу, нек их прави/рађа, јебите се, не намећите другима шта треба да чине од свог живота.

Generalno, tako je. Al' u tom grmu leži zec, i to neki zajebani. Pošto je većinsko mišljenje, očigledno, da ne treba da se prave deca, iliti, ne treba u dovoljnoj meri, jer nam je natalitet u negativi, to će jednom biti problem. Nama neće verovatno, ali za nekih 100-200 godina, ako nastavi ovim tempom, bićemo svi u kurcu, ne samo Srbija. Dok je još blagi početak svega ovoga, i dok se samo nazire problem sa horizonta, svima je u glavi ono - meh, nat maj problm. Pa ok, realno, nije naš problem, ne još uvek. Al' kad postane ogroman i realan, biće naradno veselje.

колико себичњака, неверуем.
па добро, млади сте.
свуда има таквих, посебно ове еманциповане жене... али дође на место то временом.

колико себичњака, неверуем.

Како човек може бити себичан према некоме ко још не постоји? Осим тога, имам ген депресије који се провлачи кроз генерације и генерације, колико сам пута пожелео да се нисам родио, а треба онда да гајим децу да бих им предао тај ген и да би и она после желела да се нису родила, а ја да за то будем крив. Ма иди.