3 definicije za novajlije

1. E pa ovako će ih pročitati 12 makar. A još više će.

Како год. Ето, немам ништа против. Ал' ако се повећа читаност, још боље. Или пак, при регистрацији да се ставе основна правила о коришћењу сајта, јер их мало ко од нових чланова прочита. А и онај предлог за постере и реакције би био доста ефикасан, не мора бити 500 нека буде бар 50 бодова колико је потребно за чат и форум.

2. Dal da Profa i Kurajbera staviš u isti koš sa provironom? Nemoj ljubim ti dušu...

3. http://www.pravda.rs/wp-content/uploads/2012/08/toalet-papir.jpg
    узми шоне, обриши нос кад га извучеш из дупета.

4. Boxer - заборавио си да цитираш џонија и профа, а између осталог и Бруса, Мотику, Пензионера и других аутора. У сваком случају пожељно је и препоручио бих новим ауторима да читају баш од таквих па чак и од тебе боксере... Јер вицеви нису дефиниције, зар не?

5. Šone, ja mislim da oće da kažu da si u dupetu.

6. Разумем их у потпуности,.. Задовољан сам са сопственом буљом. Тема као што видите говори о побољшању сајта, а не о спемовима на тему увлачења у дупе и тих фора. Дакле, Србија чека Шешеља.

7. E, a da stavite komentare iz poster i reakcija u ono poslednji komentari?

JA BIH BIO ZADOVOLJAN

8. Da al onda će biti u defkama:

Bedak

-Ono kad ti fali 50 bodova za do jaja reakciju, a nemaš ideju za definiciju.

Nego nekako da se odvoji sistem "nagrada" za defke, postere i reakcije, ovako ispada da su jednaki oni koji napišu definiciju koju smišljaju i kucaju pola sata recimo, i oni koji nađu smešan gif i samo dodaju "Onaj osećaj kad..." i dobiju pristup groblju definicija posle 20 odabranih reakcija.
    Makar da se to nekako fizički odvoji, to malo nema smisla.

9. Немојте спемовати добар предлог, љубим вас.

10. E, a da stavite komentare iz poster i reakcija u ono poslednji komentari?

Dobro to...odmah da kažem, sanjam taj momenat opet....kako smo divljali lololo

11. Ja ne mislim da se uvlači u bulju, mislim samo da je neiskusan. Šone vidi ovako, ne možeš Aston Martina sa Jugom upoređivati, jedino im je zajedničko da su automobili oba i to je to. Toe poenta mog posta.

12. Nego nekako da se odvoji sistem "nagrada" za defke, postere i reakcije, ovako ispada da su jednaki oni koji napišu definiciju koju smišljaju i kucaju pola sata recimo, i oni koji nađu smešan gif i samo dodaju "Onaj osećaj kad..." i dobiju pristup groblju definicija posle 20 odabranih reakcija.

E, to isto nije loše.

13. Zašto prozivate Provirona, on je baš super autor i ime mnogo odabranih postera xexe.

14. Može i na osnovu zbira glasova za definicije da se dodaje po jedna defka više dnevno.
    Tipa, imaš 250 zbir, možeš 2 defke dnevno, imaš 500 možeš 3, pa na hiljadu i dve hiljade i tako nešto.

15. kizo
    E, a da stavite komentare iz poster i reakcija u ono poslednji komentari?

JA BIH BIO ZADOVOLJAN

кизо, подсетио си ме на старе дане. и ја сам за ово да се врати!

16. Nego nekako da se odvoji sistem "nagrada" za defke, postere i reakcije, ovako ispada da su jednaki oni koji napišu definiciju koju smišljaju i kucaju pola sata recimo, i oni koji nađu smešan gif i samo dodaju "Onaj osećaj kad..." i dobiju pristup groblju definicija posle 20 odabranih reakcija.

Ово.

17. Svakom po 3 (tri) definicije, bez obzira na priznanje (značku, orden, palac...) i u poslednje komentare vratiti komentare na postere i reakcije.
    MOŽE LOK

EDIT: Kajzene, reaguj!

18. Može i na osnovu zbira glasova za definicije da se dodaje po jedna defka više dnevno.
    Tipa, imaš 250 zbir, možeš 2 defke dnevno, imaš 500 možeš 3, pa na hiljadu i dve hiljade i tako nešto.

meni bi ovo najviše odgovaralo pošto nemam odabrane :d

19. Боксере, нисам рекао за тебе да спемујеш, већ на фотку изнад - но небитно, разумем мало шале :)

На крају крајева, дечко има свој стил писања као и сваки други аутор на сајту... Дакле, ствар укуса.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.