Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Како год. Ето, немам ништа против. Ал' ако се повећа читаност, још боље. Или пак, при регистрацији да се ставе основна правила о коришћењу сајта, јер их мало ко од нових чланова прочита. А и онај предлог за постере и реакције би био доста ефикасан, не мора бити 500 нека буде бар 50 бодова колико је потребно за чат и форум.
Dal da Profa i Kurajbera staviš u isti koš sa provironom? Nemoj ljubim ti dušu...
http://www.pravda.rs/wp-content/uploads/2012/08/toalet-papir.jpg
узми шоне, обриши нос кад га извучеш из дупета.
Boxer - заборавио си да цитираш џонија и профа, а између осталог и Бруса, Мотику, Пензионера и других аутора. У сваком случају пожељно је и препоручио бих новим ауторима да читају баш од таквих па чак и од тебе боксере... Јер вицеви нису дефиниције, зар не?
Šone, ja mislim da oće da kažu da si u dupetu.
U gujsci
Разумем их у потпуности,.. Задовољан сам са сопственом буљом. Тема као што видите говори о побољшању сајта, а не о спемовима на тему увлачења у дупе и тих фора. Дакле, Србија чека Шешеља.
E, a da stavite komentare iz poster i reakcija u ono poslednji komentari?
JA BIH BIO ZADOVOLJAN
Da al onda će biti u defkama:
Bedak
-Ono kad ti fali 50 bodova za do jaja reakciju, a nemaš ideju za definiciju.
Nego nekako da se odvoji sistem "nagrada" za defke, postere i reakcije, ovako ispada da su jednaki oni koji napišu definiciju koju smišljaju i kucaju pola sata recimo, i oni koji nađu smešan gif i samo dodaju "Onaj osećaj kad..." i dobiju pristup groblju definicija posle 20 odabranih reakcija.
Makar da se to nekako fizički odvoji, to malo nema smisla.
Немојте спемовати добар предлог, љубим вас.
Dobro to...odmah da kažem, sanjam taj momenat opet....kako smo divljali lololo
Ja ne mislim da se uvlači u bulju, mislim samo da je neiskusan. Šone vidi ovako, ne možeš Aston Martina sa Jugom upoređivati, jedino im je zajedničko da su automobili oba i to je to. Toe poenta mog posta.
E, to isto nije loše.
Zašto prozivate Provirona, on je baš super autor i ime mnogo odabranih postera xexe.
Može i na osnovu zbira glasova za definicije da se dodaje po jedna defka više dnevno.
Tipa, imaš 250 zbir, možeš 2 defke dnevno, imaš 500 možeš 3, pa na hiljadu i dve hiljade i tako nešto.
E, a da stavite komentare iz poster i reakcija u ono poslednji komentari?
JA BIH BIO ZADOVOLJAN
кизо, подсетио си ме на старе дане. и ја сам за ово да се врати!
Ово.
Svakom po 3 (tri) definicije, bez obzira na priznanje (značku, orden, palac...) i u poslednje komentare vratiti komentare na postere i reakcije.
MOŽE LOK
EDIT: Kajzene, reaguj!
Tipa, imaš 250 zbir, možeš 2 defke dnevno, imaš 500 možeš 3, pa na hiljadu i dve hiljade i tako nešto.
meni bi ovo najviše odgovaralo pošto nemam odabrane :d
Боксере, нисам рекао за тебе да спемујеш, већ на фотку изнад - но небитно, разумем мало шале :)
На крају крајева, дечко има свој стил писања као и сваки други аутор на сајту... Дакле, ствар укуса.