3 definicije za novajlije

1. meni bi ovo najviše odgovaralo pošto nemam odabrane :d

Šta misliš, što sam to predložio. :)

2. А шта мислите ви, ко ће ове предлоге да вам спроведе у дело?

3. А шта мислите ви, ко ће ове предлоге да вам спроведе у дело?

Kaizen. Ili neće, ako mu se ne sviđa predlog, ali opet voleo bih da se izjasni na neki način.

4. HA! Sa plebsom da komunicira?

5. opet voleo bih da se izjasni na neki način.

Objsanio je jednom - ako ostavi post na temi onda se izjasnio da mu se generalno dopada, ako ne ostavi post onda se izjasnio da je sranje predlog :)

6. ja otkad čitam provirona i kurajbera produhovljen sam

7. ja otkad čitam provirona i kurajbera produhovljen sam

Kurajber RELIGIJA!!!!1

Objsanio je jednom - ako ostavi post na temi onda se izjasnio da mu se generalno dopada, ako ne ostavi post onda se izjasnio da je sranje predlog :)

E onda ćemo videti, ako ga ugleda uopšte.

8. AJMO SAD SPEMOVAT, DA KAIZEN VID TEMU!

9. Вокаси

Постери и реакције су топ две од три ствари због којих људи уопште и долазе на Вукајлију. Вероватно зато су дефиниције мало бачене у засенак. Да сам ја Кајзен, ја бих дао сваком по један постер, једну реакцију, без обзира на то колико одабраних има, а дефке слободно на 3 дневно. Сад баш размислих о свему овоме, добро се тема покренула. ОЋЕМО ПРОМЕНЕ! ЖИВЕЛА НАРОДНА ВЛАС!

Ovo što kaže Vokasi je realno, 1 'ster, 1 reakcija i 3 defke bi bilo realno.

Kažem kao neko ko može da troluje samo jednom dnevno..

10. Ја сам против тога да новајлије имају право на више од једне дневно, јер прељева и овако. Али треба да се уведе нешто за новајлије, који се добро покажу, напишу сваки дан по једну коректну, добру или чак одличну дефиницију. Пошто се модератори често не сете да одаберу човеку нешто, можда би требала да постоји нека опција да тај лик добије неку "Б лиценцу", "зелено светло", шта год... и то да му откључа могућност постављања три дефке дневно.

11. Uvek neke komplikacije. Ništa to ne menja.
    Znači strejt-šat. Novajlije tri defke i to je to.

12. ЈК, полако почињем да рушим твој култ! Људи те не апрувују више аутоматски! Реално, трендсетер сам на сајту!

13. Не могу рећи да сам новајлија, ту сам доста дуго и волим да напишем нешто повремено, али немам одабрану. Доста ме нервира то што могу да напишем само једну дневно и волео бих да могу бар две. Стварно бих волео да се да већа могућност људима да пишу!

14. Danas sam naučio da ako pročitam provirona bolje ću pisati i ja se dao na posao... lololo
    Ne dirajte mi moju opciju za pisanje 8 definicija! Šta kao nagrene vojska? Ili grupna poseta? Oću dimam da pišem ako oću! Ne znate kroz šta sam ja sve prošao da mi odabrali ovo malo moje muke... :)

15. ЈК, полако почињем да рушим твој култ! Људи те не апрувују више аутоматски! Реално, трендсетер сам на сајту!

Nemam pojma ipak je razlika u tome što bi ti mogao kao Karleuša ljudi da skupiš na virtuelnom ušću iako ja nosim njene inicijale, a ja bih prošao na virtuelnom koncertu ko srbska majka. Još moraš Provirone da pleniš na svim poljima da bi priš'o :)

16. Јеби се, Деки. Како смеш ишта да ми кажеш, ти који пушиш Данхил? Имаш кризу идентитета? Је л' те бабо кришом дирао док си био дечак? :)

17. Post je preseljen na sledeću stranu.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.