Prijava

Ja da budem ozbiljan... Od onih koje sam upoznao u 3D Lully i Marcipan su baš baš lepe; ostalih par koje sam upoznao uživo su isto recimo lepe, nekoliko sa kojim sam samo prijatelj na Fejsbuku su isto lepe. Gledano proporcionalno, ima mnogo više grdnih Vukajlijaša nego Vukajlijašica.

A i ovo što kaže Valdemar je istina lolol.

Gledano realno, nije baš da su grdne. Nego vi svi imate nerealna očekivanja za ribe na netu. Očekujete najbolje, pa ni u stvarnom životu nisu sve ribe do jaja, većina su ispod proseka.

SPOILER ALERT!
Ribe na forumima su krš! Al nisu puno zdrave i jebu se bolesno.
SPOILER ALERT!

Gledano realno, nije baš da su grdne. Nego vi svi imate nerealna očekivanja za ribe na netu. Očekujete najbolje, pa ni u stvarnom životu nisu sve ribe do jaja, većina su ispod proseka.

Ali na internetu možeš da biraš šta gledaš. I ne može većina da bude ispod proseka da jebe rak raka.

Evo sad gledam na FB šta imam u prijateljima 6 su ispod proseka, od toga 2-3 su realno loše, a brojao sam i dobre, ima ih 21. Od toga je barem 5 super riba, a nemam u prijateljima još 4-5 koje su vrhunske, i upoznao sam ih.

P.S. Ko ne veruje nek se javi na pvt za slike lololo

Ja sam za to da žene postave slike pa da mi to lepo i objektivno ocenimo.

A mogu da zamislim temu "Zgodni momci na Vukajliji", da je pokrene neka žena, devojka. Kojom bi brzinom samo bila ispemovana :)

Valdemare to su bile Fotografije.

Ne može Mančo, tebi ne :)

Hahahah jebiga, it voz vrt a šat.

Zapravo kenjam. Na forumu alfisti admin je riba koja je prepička na kvadrat a zna SVE o automobilizmu i car je ovako, ima gotivan smisao za humor i neke zajebane seksualne fetiše.

Samo da se zna: meni su sve devojke i žene lepe, žene ne budite stidljive javite mi se!
cim i pereri stop

Dva najveća kontrasta Vukajlijaškog sajber i realnog sveta koja sam doživeo: čovek ima avatar bilderčine od 130 kila, u rl đuture bih mu dao kapak 60, riba ima avatar žene od 55 kila, uživo nema baš 130, ali 100 (slovima: s-t-o k-i-l-a) mora bit' tu me reži. ;-) Šta je tek Čak video i doživeo koji zna ogroman broj ljudi, ne znam, ali verujem da mora da je ostavilo neke psihičke posledice. Kad malo bolje razmislim, volim što sam ovolki Koštunica. ;-)

Čak je malo nerealan, ali ove naše ovde i nisu toliko loše... Ima par vrhunskih ili će biti kad porastu ;)

Jbg, ja priznajem da samo omatorio i ugojio se prilično, nemam moralno pravo da pričam o fizičkoj lepoti ženskog dela sajta. Odoh da se zanimam duplim na FB-u, tamo imam 25 godina i prosipam mudrosti i objavljujem loode fotografije iz mladosti :(

Evo da kažem za to Lukse, imam na fejsu 155 ljudi sa Vuke u prijateljima... mnogo, ali upoznao sam oko 120 i kusur, od toga ima nekih 10-15 koji nemaju fejs ili ih više nemam na fejsu jer su obrisali ili me obrisali :) Od toga je nekih 30tak riba, da isključim ove preko 30 što imaju... ima možda 5-6 sranje riba, ostalo je ok, čak štaviše i dobre ribe, a ima nekih 5 koje su baš vrh, možda i više.

Čak je malo nerealan, ali ove naše ovde i nisu toliko loše... Ima par vrhunskih ili će biti kad porastu ;)

Nisam nerealan nego vi sebe precenjujete, gledate kao da je ovo sajt sa pornjavom, pa birate ne znam kakve ribe. Pogledajte kakve su ribe na fakultetima ili po ulici, ima vrhunskih, ali većinom su prosek ili neki debele i poluružne, isto kao i ovde.