Prijava

Не што је паланка,

Паланка је уопште мислити "шта је ко рек'о". Мене, рецимо, боли курац шта други причају. Јеби га, сад неки мисле другачије, не можмо сви бит исти.

А шта кад то уроди плодом, па успе да је истаслачи? А? А? А? :)

E jebiga onda, idem da skidam porniće i pišem pesme! :)

flafičasta tangica

Ha ha, Šanzame, idem sad da napravim dupli sa ovim nickom. Flafičasto, moj omiljeni izraz. Safršenstfo!

Generalno, nemam ništa protiv internetskog očijukanja, iako to jedno drugo potire. Malo po malo, eto nas slučajno u isto vreme u istom kraju, može piće, može, opalac...

Na žalost, mene zbog nicka nijedna neće, te numem da odgovorim na temu.

Naivno sam debilče na sajtu...

Tračica

Naivno sam debilče na sajtu...

Мислим да си промашила тему.

Ne spemujte temu, nabijem vas na kurac, lepo kažite ko je naj pička i ćao, šta serete tu 5 stranica za džabe a ništa ne kažete.

Е, почела се спика ко је шта јебо и како. Узмимо аутора Жику Перића који је на сајту од 2007. 500 дефки, просек 200, готиве људи да га читају. Али онда дође неки Славк0 или фаталабазука, или МенталиДстрбд тако нека неинтересантна глава, и он исцима, он јебе, Жика не јебе. У чему је ту фора, фора је што ти дефке и постови не доносе пичку, пичку добијеш ако си џек. Сајт је само начин да се оствари контакт. Исто као да си исцимао бицури у КСТу, или је упознао на предавањима. Сама идеја "фаце на сајту" потпуно отпада, јер је непримењива у пракси.

Ево брате, мене као готиве људи да читају, до јаја сам глава, ал онда одем на неко окупљање, рибе очекују неку фацу, ћелавог лика 25 дина готивца, а дође чупави масни клинац. Неће ниједна да ми да на постове, него ако будем џек даће, нисам начи не да и ћао. Мож ти да будеш СтарјаКГ по сто пута, али ако ти дође риба и каже ау јбт, ово Бурзум, или ово Курд или ово Џими, јбт које разочарење, неш јебати онда. Дајем пример само. Ја као највећи борац против Вукајлија акцијања и јебања, користим прилику да се извиним свим људима које сам флејмово због тога, у ствари ми криво што ја нисам искористио ту опцију. Крајње пичкасти, комплексашки потез са моје стране. Јебите се људи, где год се упознавали, то је битно.

Demon spoke, HEAR THE ROAR! lolčeganja brutalmente! KO BJASN!

Refrešovao četresosam puta ali čini mi se da je Burzum doooooooobro zapušio usta i rektume verbalnom onlajn kurčinom. lolololol KVA LI TE T!

Заиста фрапантна информација , ко би реко ....

deder osveštaj temu Laki, pa da zatrpavamo! lolololol

Pa kad si metalika Burzume. Metalike ne jebu no drkaju na Tarju Turunen vezanu bodljikavom žicom i ubivenu od batina u nekoj vukojebini u Finskoj, dok joj oni manijaci iz Immortala rade dablanal, Deni Filt je lupa malim anglosaksonskim kurčićem po faci a onaj lik iz Mejhema leži pored njih sa prosutim mozgom.

Јебите се људи, где год се упознавали, то је битно.

Да, ово јесте тачно.

Који сам ја коњ, кад сам прочитао свих 15 страна

Ne diraj Tarju Turunen, ona je svetica!!!

Jesi li znao da su njen fetiš portugalski midžeti?

Pa dobro, kurs portugalskog i pola sata igranja fudbala na minskom polju i ulaziš u uži izbor za kres Tarje.

Узмимо аутора Жику Перића који је на сајту од 2007. 500 дефки, просек 200, готиве људи да га читају. Али онда дође неки Славк0 или фаталабазука, или МенталиДстрбд тако нека неинтересантна глава, и он исцима, он јебе, Жика не јебе. У чему је ту фора, фора је што ти дефке и постови не доносе пичку, пичку добијеш ако си џек.

Ovo ću sebi lepo odštampati u A2 formatu, okačiti na zid iznad kreveta i čitati u onim retkim trenucima kada ne budem jebao u njemu. Odradiću i jednu džepnu verziju, tipa vizitke, da se nađe.