Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
A,da jes' moze i mrmun,na njega sam zaboravio...ako je moma u konkurenciji,ja ubacujem i GM-a i Black hole-a
Da se ne lažemo, ljudi, Šiva je frajer nad frajerima. Njen je najveći :))))))
Realno jeste. ;)
Ja.
Ja?
Који бре ви ?
Ma , moj je najveci.
Black hole, s njim uvek svršim :D
Hajde i ja da kažem koju.
1. Predražinjo je jedina osoba sa sajta koju poznajem uživo. Ne znam ga mnogo, ali taman toliko da kad bih tražila momka, verovatno bi ušao u uži krug kandidata. :)
2. Wojtek, uvek me nasmeje.
3. Reservoir dog, žene otkidaju na muškarce-tigrove :)
Kako to meni nikad ne uspeva? :zbun:
Kako ti ne uspeva?! Ja se uvek dovršim kad sam sa njim. Treba da čuješ šta je bilo u subotu :))))
:D Ispričaj mi, Mišel.
Sramota me je, al' naređenje mora da se poštuje :)
Uhhhh.... Black Hole... latinski ljubavnik... ja svršim kada ugledam njegovo ime na temi "informacije o banovanim korisnicima sajta". Zar nisi primetila da sam onomad u KST-u gledao samo u njegovom pravcu, a svi su mislili da gledam euglenu :)
@Mišel
Šapni mi na uvce, neću nikom da kažem, 'leba mi. :)
@PSV
Nisam primetila jer sam i ja gledala u istom pravcu. :) Uglavnom je stajao pored mog plakata, nisam mogla da odvojim oči od njega. Plakata.
HA! Ni tvoje poprsje me shiva nije moglo odagnati od pogleda ka njemu :euforija:
Ok, je Blek, ali Peđa je mnogo veći šmeker. Još malo, pa k'o ja :)))
Njegovo poprsje je lepše od mog! HA!
Više mi se dopao Nenad.
Pa, Nenadinjo je onako... malčice povučen... Ako te to loži, onda... :))))