U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
ne gledam, mada ne mislim ni da je vredno gledanja u smislu da ima neku treš vrednost. nema, jednostavno je dosadno. ja volim trešeraj da gledam, al ovo je otprilike kao kad neko voli da sluša treš muziku pa sluša zvezde granda - taj neki neukus za treš
luda kuća zato kida!
Storage Wars ftnj!
Svak ima pravo da bira šta će svojim daljincem da pronađe, gleda ili prebaci.
Smetaju mi likovi koji kažu da ne gledaju a znaju dosta toga.
Ja sam gledao jedan serijal VB sa Svež Nigrutinom i gledao malo Operaciju trijumf. I preglede dana kad je bio deo sa Radišom.
Bitan je i pristup, neko gleda da bi video delić sise kad se presvlače ukućani, a neko možda studira psihologiju pa izvlači više pouke iz te skupine ljudi u kući i njihovih složenih odnosa unutar iste. ( a možda i taj gleda da vidi sisu šta ga znaš)
i onda mi pricas kako je super?ma daj bre...jos ja mislio da imam ozbiljnog sagovornika.ja serem,a ti pricas o stvarima koje nisi nikada video?jel to ona fora da su ti pricali?nisam jebo,al mi je rekao lik koji je gledao da je dobro...
Санитарни, можда сам коштуњичав и сви то знају...а можда ово нема везе са везом. Него, јесли ли ти Црно?
едит: Ово што каже Трулекс. +1
braon brate,teski govnar.sto, jel volis?
nema teorije, crno je car
Ништа онда, јави се кад поцрниш.
'ocu brate.
To što nisam bio, ne mora da znači da ne znam kako izgleda, jer znam.
kako znas?video slike?nemoj vise brate,nema svrhe.pricas mi o britanskim festivalima,a nisi bio ni na ovom nasem.
Ti si stvarno jedan glup čovek.
dobro,glup sam,priznajem.ja tako glup ne upredjujem stvari kroz koje nisam prosao sa drugim stvarima koje takodje nisam prosao.
Evo da napišem isto što i na drugoj temi: "Bio sam na dovoljno BirFestova, koncerata i ostalih festivala i događaja da znam o čemu pričam."
prve sezone ne, sad apsolutno da.
Онако, баба гледа, не можеш је одвојити од телевизора... Али генерално да.
opet nije isto.to su domaci festivali,gde je dzaba upad,pa dodje i kurta i murt,pa nemos sklopiti sliku,nema toliko strendzera,ne dolaze organizovano,nema kampa itd.sve u svemu,nije bitno.zelim ti da odes na egzit,pa ti se mozda i svidi.meni je mozda dosadio i pun mi je kurac britanaca...
Да, гледам. Чак и на своју кеву, иако је завршила факултет.
ja volim da gledam kada ekrem zove vendija u buretu!
Pa dobro, tebi je dosadilo, to je drugo, nisam do sad bio na festivalu punom stranaca, ali sam gledao snimke sa raznih festivala, što metal, što elektro, što hipsterskih, i jeste, ljudi su stoka i drogirani se valjaju u blatu? Pa šta?