Да ли гледате на фанове ријалити програма као на идиоте?

1. mada, na smrdljivom ajpitiviju najviše gledam ovo

http://investigation.discovery.com/

mada, umeju da smore i oni dakako i jašta.

Ja volim da odgledam ono sranje sa duhovima.E to je veći treš od VB i farme zajedno

2. a mi što dolazimo ovdje da prebijemo slobodno vrijeme smo kao kul, a oni što gledaju farmu nisu? šta, pošto smo ovaj sajt proglasisli za leglo intelektualaca, onda su svi ostali niža rasa? I JEDNI I DRUGI SMO GOVNA...

3. Meni je i dalje manje jezovito gledanje farme od naglabanja ko je čiji dupli, trodupli, n-ti nalog, internih evidencija ko se kad logovao i kome pvt poslao, čitanja tuđih komentra da se nađe neki blam, kopanja po groblju definicija, a onaj isp'o kul što je ovom rekao ovo hahaha, a ovaj njemu rekao ono, a onaj lucidan, ovaj seljak zamisli ima tu i tu definiciju u omiljenim, e što je onaj onog napušio onda evo i print kraljina hahaha, onaj smarač, a ovaj zna, onaj ne zna da internetiše, pa onaj prokomentarisao ono, a ovaj zamisli gledao iz offa... E to je za mene parada, rijaliti, a bome i farma nolajferizma.

4. *интернетује, не интернетише хахааххахахаха, мора принтујем ово

5. Нису идиоти, ал једна је стар много црња: то што ће да гледају све што им се баци, ма колико ђубре било. Знам особе које су далеко од глупих, а гледају то ђубре, јер им је битно да нешто иде, па макар и то. Ту сад има и оних трипова да се плаше да остану сами са собом да се не би суочавали са собом, ал не морамо баш толико дубоко (мада би можда и требало, да би се феномен разумео).

У чему је разлика између људи по Вукајлији, женским форумима, порнићарским форумима, форумима о познатима и Фарме или сличних гована?

Без обзира на то шта је на том форуму, да ли форумаши себе сматрају елитистима ил багром, они су се потрудили око своје забаве, што их, по мени макар, ставља једну степеницу изнад оних који гледају шта им се сервира, без обзира колико глупо или паметно било (гледају они и квалитет, кад им се сервира на тацни).

Ау што је тема дубока, мајку му, боље овде да станем.

6. Cekaj, a po kom kriterijumu se odredjuje ko je idot a ko nije? Sta je idiot? Ko je taj ko o tome odlucuje? Licno, ne mislim da su idioti. Neka svako radi sta hoce. I sve dok to neka nikakvog uticaja na mene - nemam nista protiv. Apsolutno. Ja ne pratim ali pogledam ponekad dok veceram jer, kao sto neko rece, tv sluzi da tandrce, da pravi pozadinsku buku. Prosto da gledam nesto. Zasto svi pljuju po tom pinku i tim realitijima? Imas druge kanale a nemoj gledati ako neces - ne tera te niko. Sta koji kurac kenjas da je govno itd. Uzmite obrnutu situaciju: Da ljudi koji slusaju grandovske pesme za vas/nas koji slusamo neki metal/pank/rok kazu da smo debili, kreteni itd (doduse i kazu) ne bi smo se osecali prijatno, jel? Jer nismo debili. a sa ovim se slazem apsolutno:

наравно да гледам. можда понекад бацим поглед кад буде нешто сензационално, али ја то иначе не гледам. кад видим да неко гледа фарму, ја узмем неку добру књигу и читам. а завршио сам и факултет, имам диплому тако да сам и интелектуалац, а зна се да је фарма и вб за стоку са два зуба која гласа за шешеља. не приличи мени као интелектуалној елити ове земље да то радим. морам признати да се ужасавам кад чујем да неко прича у превозу или пијаци рецимо о станијиној сиси или ерином слалому кроз пичетину на циганској свадби, а не знају ко је написао рат и мир. сваким минутом гледања тог срања убијају зорана, изнова и изнова.

7. а зна се да је фарма и вб за стоку са два зуба која гласа за шешеља.

Ђубве једно. Војвода је пвотив тог блуда и вазвата.

8. ja gledam ekrema kako nas jebe na nacionalnoj frekvenciji.

9. Пало ми је сад нешто на памет- није, заправо, проблем ако неко и гледа то, мсм, ако је досад био интелектуалан после гледања тога неће изаћи мање интелектуалан ако има чиме да се бави у животу, но је већи проблем кад нема о чему другом да прича осим о томе, кад му пресуше све друге теме у животу- е то је фрка. То не важи само за верне пратиоце ријалити шовова већ и за мало већи спектар људи- типа, мале металике које ниочем другом не причају осим како је Мегађед бољи од Металике и слично

10. Да ли гледате на фанове ријалити програма као на идиоте?

Gledam na njih optičkim nišanom.

11. мсм, ако је досад био интелектуалан

prijateljski savet.ako zelis da dokazes neku poentu,izbaci to msm i slicne skracenice.nznm,omg i sta vec ima.

12. Što mu to pričaš ti koji ne stavljaš veliko slovo na početak reči, ne odvajaš posle tačke i zareza, niti počinješ tu novu rečenicu velikim slovom i ostalo?

13. vidi ga cak.dirao sam mu egzit,pa ce sada da me proganja.mukica...jel ne razumes sta pisem?mrzi me da stavljam velika slova,i da razdvajam posle zareza.eto...

Vidi ga Cak. Dirao sam mu egzit, pa ce sada da me proganja. Mukica... Jel ne razumes sta pisem? Mrzi me da stavljam velika slova, i da razdvajam posle zareza. Eto...

14. jel ne razumes sta pisem?mrzi me da stavljam velika slova,i da razdvajam posle zareza.eto...

И њега мрзи да напише "мислим" па напише "мсм". А што се разумевања тиче, разумем и кад неко пише "сРеТјКиТз3 њ0лИм т3".

15. sta ste mu vas dvojica?fak badiz?
    inace,ciljao sam na to da mi je to odlika tinejdzerka,ne preko drugog srednjeg.nisam imao zlih misli,al da sam znao da ce se to uticati na budjenje advokatskog gena kod ljudi i pre bi to uradio...

16. vidi ga cak.dirao sam mu egzit,pa ce sada da me proganja.mukica...jel ne razumes sta pisem?mrzi me da stavljam velika slova,i da razdvajam posle zareza.eto...

Vidi ga Cak. Dirao sam mu egzit, pa ce sada da me proganja. Mukica... Jel ne razumes sta pisem? Mrzi me da stavljam velika slova, i da razdvajam posle zareza. Eto...

Kao prvo, u životu nisam bio na Exitu, iako sam hteo, nisam imao para. Drugo, sereš mnogo.

17. Иначе, гледам их тако...не само ко гледа фарму, него и оне тупаве серије, не мислим на турске, шпанске, него на на оне наше паорске, па после ситирају реченице и кикоћу се.

А онда је и моја кева 24 сата гледала фарму, и после одређеног времена је и мене занимало шта се дешава тамо.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.