U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
ev jedan offtopik, al pade mi na pamet citajuci ovu temu
http://www.youtube.com/watch?v=ok3VDqc0Kw8
E da ovo nisam ja uradio, nego kum.
Bio je osamnaesti rodjendan momku i dobio covek 13 iljada na kladionici. Zaboravio sam prezime a mi slim da je igor bilo ime... Poveo on kuma moga,i jos 3 da se nalocu, i naloču se oni, i kaže ortak da je ovaj bio potpuno ošamućen, radio sve bez pogovora , a hodao... I tako su ga oni smjestili u avion koji je išao za moskvu...
Smjestili su oni moj kurac. Ne baroniši.
Nisu tvoj kurac, njegova priča odakle ja znam.
добро вече, ваш син се напио па га враћам кући. Поздрав.
ispishash se na njega
nista
zajebavanje ljudi dok su pijani je odvratna, pickasta stvar
zajebavanje ljudi dok su pijani je odvratna, pickasta stvar
+1
Mene drugarica snimala dok sam pričala neke besmislice jer me bilo podobro uhvatilo, i posle nisam pričala s njom ne znam ni ja koliko. Ne jer je sam snimak neki veliki blam, prilično normalno izgledam, nego šta me snimaš koji kurac, smesti me u taksi i to je to. Al' njoj je to bilo ko nova godina jer ne pijem često, pa da ima za šta da me zajebava kao. Ljankase. :D
dalijemogućedanekootvraovakveteme
http://www.youtube.com/watch?v=vK0pw_tH5_I
poseres mu se u carape
Ne drkaj pijane ljude nego im daj da piju jos i kupi neku hranu kada krenete kuci kada si vec ti gej pa ne pijes. Ili "umereno pijes".
Ja sam uvek umeren u alkoholu, valjda cu i sad biti, ako ne, bar cu pamtiti to leto 2013... jebi ga...
@Peме ako das neku pravu ideju, obecavam da cu uraditi
posto je ocigledno da ste balavci koji prvi put idu bez roditelja na more, a ti si jedan od onih balavaca koji su dovoljno "iskusni" da "uzivaju u picu" i "budu umereni" reko bi da ne kenjas ovde sta ces da radis pijanim ljudima, ko najgori peder.
ali, dacu ti samo jedan dobronameran savet umesto toga, posto mi se sve nesto cini da se devojcice kao ti ponajvise unerede nakon 5-6 dana slabog spavanja, pijenja svaki dan, eventualno nekog dzointa u situaciji kad ukapiras da te zene nesto previse ispaljuju na moru, onda cu ti dobronamerno reci da tih prvih dana budes dobar prema drugarima, inace ces ti biti jeban u cosavu guzicu do kraja letovanja, ako ponajvise insistiras na tome.
kelt vredja, banuj ga!
nisam ja kriv sto svi na vukajliji postali lako uvredljivi :)
jebi ga u cmoor, kad si vec toliki peder da se sprdas sa nekim ko je u svetom stanju rastrojstva cula.
pijanim drugovima daj dosta pica
BRATE BUDI SE STIGLI SMO U MINHEN!
Bio je osamnaesti rodjendan momku i dobio covek 13 iljada na kladionici. Zaboravio sam prezime a mi slim da je igor bilo ime... Poveo on kuma moga,i jos 3 da se nalocu, i naloču se oni, i kaže ortak da je ovaj bio potpuno ošamućen, radio sve bez pogovora , a hodao... I tako su ga oni smjestili u avion koji je išao za moskvu...
Bilivbl
Da ga nisu smestili u voz za njujork?