Prijava

To je bilo danas, 14.11.2009 u 18h u pivnici "Zlatni Lav".
Prisustvovali su: Yomax, Tralala, kuvajlija, sergios, Slavk0 i moja malenkost.

Eto nek ovo bude podstrek vukajlijašima u drugim gradovima da organizuju slične skupove.

Је л' сте се овековечили?

Хоћемо слике :)

Svaka cast, samo... niste se nesto mnogo zadrzali:)

nestalo love, a i neki likovi rezervisali stolove prije nas... za početak smo zadovoljni

aha,i kakav je narod,to jest zene :)

Ma dobro bre Jovicicu zezam se ja malo...

Ja upravo se vratio! Moram prijaviti da me Kuvajlija zeznuo(da ne kažem zajeb'o), pa smo uz put svratili na još koju ljutu, dok nas konobarica nije izbacila zbog fajronta... ;)

Cccc. Džimi lud si! ha, ha

Ja dobilaa ruužuu.... :)))

Nije nas konobarica "izbacila" samo zbog fajronta nego i zato što nijedan od nas dvojice nije ni pokušao da je zbari - za mene je premlada, za sergiosa prestara ...

A u "Zlatnom lavu" smo napravili grešku u startu. Rečeno nam je da imamo na raspolaganju nekih sat i po, a potom dolaze oni koji su rezervisali po svoj prilici celu salu. Uglavnom, jest da je bilo kratko, ali je bilo lepo.

Dva su razloga što nismo nastavili dalje na nekom drugom mestu. Subota veče i svi lokali od renomea uglavnom su tada dupke puni (kafančurine nisu dolazile u obzir), a i finasije su doprinele rasulu. Visok datum i večina nije dobila plate ili džeparac.

Međutim dogovoreno je da ćemo sa okupljanjima nastaviti. Oni koji su ovaj put izostali imaće priliku da propušteno nadoknade.

@L@ki - Banjalučanke se dele na četri kategorije, lepa, lepša, još lepša i zajebala vek (gabora nema, jer svaka žena nekome je lepa). YomaX i Tralala su i van četvrte kategorije - zajebale milenij.

Zato vam i ne šaljemo fotke - dragocenosti se ne eksponiraju tako lako.

P.S. Ja potaice pokušao da napravim fotku dveju dama ali mi crk'o fleš na po puta od fotića do njih. I njegove zrake izbledele su od bleštavog sjaja njihove lepote.

Aauuu sledeci put mozda idodjem ako mi ljubazno cika saobracajac kad budem negde u Sloveniji lepo objasni gde treba da se vratim :))

Racunajte i mene sledeci put :)

ja sam se tek skoro priključio ali bih rado došao