Маки- Мислите ништа чудно, нормалан надимак за дечкића.
Маки је Марија, женско које се претвара да је мушко..фура тајфајзен и мува рибе по граду..више пута сам га/је видео како приводу врх пичке..маму му/јој га набутам.
Čvarak- kad je bio mali, pricao komsiji da cale ubija cvarke vazdušarom (na čvOrke je mislio)
Licider- Legenda kaze da se nije kupao mozda mesec -dva dana, a sve to vreme je radio na gradjevini. Posle toliko vremena, kazu, poceo je da se oseca na licidersko srce.
Pifke
Momak koji ima blagu govornu manu. Neđe davno se zakačio sa nekim momcima, počeo da bježi i viče "PIFKE JEDNE, DIRATE SAMO MLAĐE, KAKVE STE VI PIFKE". To mu ostalo cio život..
Inače, zbog tog lika sam ja dobio nadimak Champy, jer sam ga jednom opaučio nogom po nosu, i mene amidžić podigao na ramena i uzvikivao CHAMPION, a ja to nisam znao reći, govorio Ćampi i tako mi ostalo. :)
Promaha - Momak kad hoda kroz selo, ruke ev šta čine :D
Razbaci nešto ruke dok hoda, a ovaj jedan ispred kafića bio i kaže: "Vi'te Sanela, prođe k'o promaha" i rodi se nadimak. :)
Скоро ме је и то баш на Вуки неко подсетио на тог лика.
Лика зовемо Дуле Зидан. Наиме, кад смо били клинци, питали смо га шта ће бити кад порасте. Лик је рекао - ја ћу бити Зидан. Како ћеш бре бити Зидан? Па, лепо, зидаћу куће и бићу Зидан... А његов брат Пумпарица, лик ишао низ улицу носећи пумпу и прети да ће да бије около. Па други комшија Штулавац зато што штуца стално. Ма улица ми је пишање на главу, има још колк'о 'оћеш...
Маки- Мислите ништа чудно, нормалан надимак за дечкића.
Маки је Марија, женско које се претвара да је мушко..фура тајфајзен и мува рибе по граду..више пута сам га/је видео како приводу врх пичке..маму му/јој га набутам.
https://www.facebook.com/maki.zivkovic.7
Čvarak- kad je bio mali, pricao komsiji da cale ubija cvarke vazdušarom (na čvOrke je mislio)
Licider- Legenda kaze da se nije kupao mozda mesec -dva dana, a sve to vreme je radio na gradjevini. Posle toliko vremena, kazu, poceo je da se oseca na licidersko srce.
http://vukajlija.com/guza/671209
Nema dalje!
P.S. Moja defka, da znaju ovi što nagrađuju minusima reklame :D
Pifke
Momak koji ima blagu govornu manu. Neđe davno se zakačio sa nekim momcima, počeo da bježi i viče "PIFKE JEDNE, DIRATE SAMO MLAĐE, KAKVE STE VI PIFKE". To mu ostalo cio život..
Tipa zovu banana. Onako žućkast je i ako se zagledaš stvarno potsjeća na bananu.
Fifti - jer lik tvrdi da poznaje Fifti centa.
Od tad kad neko nekoga prži na neku priču kaže se da "ne fifta"
Jarac - Jebo kozu za pravo.
Inače, zbog tog lika sam ja dobio nadimak Champy, jer sam ga jednom opaučio nogom po nosu, i mene amidžić podigao na ramena i uzvikivao CHAMPION, a ja to nisam znao reći, govorio Ćampi i tako mi ostalo. :)
Čempi maćori, ovo je toliko sentimentalno da mi neka tečna gomna cure iz očiju
Očiju ti?
Stoka. Nadimak devojke koja se napila za neku svadbu, čučnula i ispišala se pod šatorom pred nekoliko stotina duša.
Očiju mi i očinjeg mi vida.
Promaha - Momak kad hoda kroz selo, ruke ev šta čine :D
Razbaci nešto ruke dok hoda, a ovaj jedan ispred kafića bio i kaže: "Vi'te Sanela, prođe k'o promaha" i rodi se nadimak. :)
Сиса - не знам што га тако зову, ал умрем кад помислим да му је ћале поп и да он учи за попа и да ће га једног дана звати поп Сиса.
Krlja- zensko.
Bivsa moja...
Štambilj - non-stop je nosio neku plavu jaknu boje kao pečat.
Šitmen - lik upao u kanalizaciju.
Bundeva jer ima glavudzu
Скоро ме је и то баш на Вуки неко подсетио на тог лика.
Лика зовемо Дуле Зидан. Наиме, кад смо били клинци, питали смо га шта ће бити кад порасте. Лик је рекао - ја ћу бити Зидан. Како ћеш бре бити Зидан? Па, лепо, зидаћу куће и бићу Зидан... А његов брат Пумпарица, лик ишао низ улицу носећи пумпу и прети да ће да бије около. Па други комшија Штулавац зато што штуца стално. Ма улица ми је пишање на главу, има још колк'о 'оћеш...
Моцарт - прозвали ме тако веслачи јер сам једини ишао у музичку школу међ њима, мада ту је био још Мојсије, Исус, итд..
Штамбиљ..ово је један од најлуђих које сам чуо.
A još je neko provalio da štambilj znači cinkaroš, a lik zaista jeste pevao muriji sve i svašta... Bili problematični klinci :)