U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
prdko drugi kotromanic prezivao se kotromanic a svaki dan je prdio u skoli
ја сам расан
Дркто.
Момак од неких 18 година решио да скине мрак и један другар га одвезе код локалне тетка-Ђане. Е сад: да л' због треме, превеликог узбуђења или чега већ, тип почиње да се тресе, онако ненормално. Од креса није било ништа, дотична га прозвала Дркто, а другар раструбио по селу.
Томе има цирка 30 година, надимак остао, чак му и клинце зову мали Дрктинци.
imam jednog stanislava svi ga zovu skankislav
Druga u školi svi zovemo krastavac zbog građe
Sad sam se sjetio Helijuma- momak s treninga s praznom glavom
Ima lik, nije loš nadimak: Mile Vanilija. Zašto, nemam pojma.
Sova - lik je samo pročitao na šatrovačkom, kako je negde pisalo "Vaso" i ni kriv ni dužan ostao Sova.Mada jeste malo ličio na sovu...
Ћофи Кирија - Једно време седео по петнес сати дневно у играони, па почели да га спрдају да плаћа кирију газди играоне и остаде Ћофи Кирија.
Ćići. samo Ćići, ništa više. a i ne treba realno
neki ljudi me zovu nino
cijenim da su u pitanju djevojke što ne žele katance i lance
i keva i cale me u zivotu nisu nazvali nikola,nego nino ostalo otkad sam klinac...kao i famelija...kada bi bili u smrtnoj opasnosti ne bi vikali NIKOLAAA nego NINOOO
Prskalica, lik iz osnovne škole, savatao ga pubertet i acne vulgaris najstrašnije, prskao gnoj sam od sebe izgledao je kao da mu je neko prosuo šljunak po faci.
Vukašin ''pola glavić-pola čovek" Koprivica. Dečko ima glavić ko lopticu za bejzbol. Kad vozi skuter komotno može kacigu da stavi i na glavić
Pinto-zensko al' ima frizuru k'o Pinto.
MIĆA MUDONJA
Deda od ortaka, radio po inostranstvu, bio direktor 4-5 državnih preduzeća za vreme komunjara, i u svakom mestu obalio sve što je hteo.
Bukvalno pitaju mu unuka čiji si ti?
- Deda Miće.
- A MIĆA MUDONJA, dobar dobar.
http://vukajlija.com/forum/teme/54595-nadimci-jadnici?strana=9#post_2527607
Hahah
hahahah kad se deru iz daljine, ,,hej pola glavic-pola covek sacekaj,,
mog ortaka njegovi zovu beban...obicno su nadimci u prodicama prejadni hahah,znam lika koga zovu bombonica jebeni