Posle j.... nema kajanja, makar to bilo i s vernom drugaricom Desom.
Evi imam i ja jedno priznanje. Patim jer ne govorim nemacki,a imam silnu zelju da pričam prostote na nemačkom. Tužna je sudbina nas časnih.
kaizene, srce...tvoja roba-tvoj ducan. Na sajtu si ti bog, i tvojoj volji se svi povinujemo. Amin (imam li tvoj blagoslov, duso zla?)
http://www.youtube.com/watch?v=4ubBw3dE8Wc Ovde imaš prvo prostote na nemačkom, pa prevod na engleski. Ne pokušavaj da skapiraš poentu teksta (može se skapirati samo u okviru konteksta albuma), više obrati pažnju na leksiku ;)
ja predlažem da vežemo kaizena i nacrtamo mu flomasterom brkove. ZA KAZNU
Ili pastom za zube...kao u stara dobra vremena dok su bile exkurzije.... :)
ma gotovo, okajo sam grehe, nema kazne :)
Samo to? Ih bre baš nemašmašte ili što bi južnjaci rekli baš si nemaš maštu :)))
@dobra_losha_zla Ej pa dobro ti ide taj juznjacki.'Si probala prostote na leskovackom ? MIslim da bi cak zvucalo i bolje nego nemacki ? :)
Ha, haaa, nisam, nekako mi je to previše blisko. Želim nešto egzotičnije.
Mislis na Vranje ili Pirot...?
Egzoticnije - skotski naglasak?
Škotski, može ili recimo bugarski, hahahahaha, prostote na bugarskom ili makedonskom, pa to mu dođe vrhunac prostote, sve udeminutivljeno.
Pusi chui piederasu! (bugarski) Meni su najbolje na albanskom - Tu qevshi babain kurve!
Ma ipak je svapski keva...Ohne propellerischen pervertiten aus schpriezzen !
Ja, ja, du hast eine grosse Wurst!
Hocu reci...du hast recht :)
hahaaa
Jee...pa mi pricamo gadosti u ispovedaonici...
Vranje je romantično mesto gde se nekad u Borino vreme pevalo: "Zašto Sike,zašto dušo u fildžan da močaš..?" (hoće reći,tako je tanko pišala...)
Ja, wir sprechen grossen drecken... Besondere Ich...ich bin eine drecke persona...;)
Ovo je prejako!
Banja Luka Forum · 21. April 2007.
Posle j.... nema kajanja, makar to bilo i s vernom drugaricom Desom.
Evi imam i ja jedno priznanje. Patim jer ne govorim nemacki,a imam silnu zelju da pričam prostote na nemačkom. Tužna je sudbina nas časnih.
kaizene, srce...tvoja roba-tvoj ducan.
Na sajtu si ti bog, i tvojoj volji se svi povinujemo.
Amin (imam li tvoj blagoslov, duso zla?)
http://www.youtube.com/watch?v=4ubBw3dE8Wc
Ovde imaš prvo prostote na nemačkom, pa prevod na engleski. Ne pokušavaj da skapiraš poentu teksta (može se skapirati samo u okviru konteksta albuma), više obrati pažnju na leksiku ;)
ja predlažem da vežemo kaizena i nacrtamo mu flomasterom brkove.
ZA KAZNU
Ili pastom za zube...kao u stara dobra vremena dok su bile exkurzije.... :)
ma gotovo, okajo sam grehe, nema kazne :)
Samo to? Ih bre baš nemašmašte ili što bi južnjaci rekli baš si nemaš maštu :)))
@dobra_losha_zla
Ej pa dobro ti ide taj juznjacki.'Si probala prostote na leskovackom ? MIslim da bi cak zvucalo i bolje nego nemacki ? :)
Ha, haaa, nisam, nekako mi je to previše blisko. Želim nešto egzotičnije.
Mislis na Vranje ili Pirot...?
Egzoticnije - skotski naglasak?
Škotski, može ili recimo bugarski, hahahahaha, prostote na bugarskom ili makedonskom, pa to mu dođe vrhunac prostote, sve udeminutivljeno.
Pusi chui piederasu! (bugarski)
Meni su najbolje na albanskom - Tu qevshi babain kurve!
Ma ipak je svapski keva...Ohne propellerischen pervertiten aus schpriezzen !
Ja, ja, du hast eine grosse Wurst!
Hocu reci...du hast recht :)
hahaaa
Jee...pa mi pricamo gadosti u ispovedaonici...
Vranje je romantično mesto gde se nekad u Borino vreme pevalo:
"Zašto Sike,zašto dušo u fildžan da močaš..?" (hoće reći,tako je tanko pišala...)
Ja, wir sprechen grossen drecken...
Besondere Ich...ich bin eine drecke persona...;)