Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Ja sam skinuo mider...
Jao, jako je neudoban, oprošteno ti je, sve ti je oprošteno.
Udaj se za mene...odavno se nisam ženio. :-)
Opa, meni bas krenulo sa proscima :)))) i prosjacima :))))
Pa žao mi je, zakasnio si, več sam otipla u kaluđerice, sada mogu samo da ti budem sestra :))) sexy sestra :))))
Da je pun džak sa...nastavak znaš,ti si Durlanka.Eto takve sam ja sreće! :-)
Pa jbg, sve je u tajmingu :))))
Će se strpim... :-))))
Dlz, ti si se ovde pojavila u poslednji cas:) Ta nam je uloga bila vise nego potrebna :)
Ne znam šta nam je više trebalo - neko sexy ili neko častan :)))
:):)
Od mene čete dobiti SVE
Ajmo, ispovedaonic je otvorena. Kakve vas grešne misli muče danas?
Ja sam slusao Kenny-G CD, sa zatvorenim ocima... I to onaj gde svira "What a wonderful world"...
Probaj da slušaš Šemsu zatvorenih očiju.
U jebote, kakav trip!
Probao?
Mene je startovala komsinica kojoj sam popravljao WC šolju.Posto odavno nisam tako nesto popravljao ruka mi je zadrhtala i govna su poletela ka nama.Vodili smo ljubav u toj prljavstini iako sam se osecao cist kao da sam probio 7 cakru astralne uzvisenosti... kao da nam je prvi put...iako ja imam 18 a ona 62.god...
Domestos će resiti problem sa govnima.
Prijatan dan
kratko i jasno...
Forgive me, sister, I have sinned...danas sam polio hemicarku kofom vode...